10 znakov, da vaše telo potrebuje detoksikacijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 znakov, da vaše telo potrebuje detoksikacijo

10 znakov, da vaše telo potrebuje detoksikacijo

Če vaše telo potrebuje popolno detox, ste lahko prepričani, da bo to povedal. In če je vaše telo res potrebuje popolno detox, ste lahko prepričani, kot vraga ogenj, da bo pozitivno kričala na vas.

Glej, obstajajo znaki, da telo oddaja, ki vam ga je venenje tukaj povedati. Potrebuje malo nežno ljubeznijo in nego tukaj, in da vas potrebuje, da plača nekaj pozornosti.

Znaki so res vse o frekvenci. Konec koncev, smo vsi dobili utrujen tu in tam, in nekateri od nas dobili celo zaprt zdaj in potem. Ampak vaše telo potrebuje za razstrupljanje, ko te stvari naprej dogaja znova in znova in znova. To je zato, ker ste doživlja kopičenje strupenih odpadkov, ki potrebuje za izpiranje na ven. Oglejmo si na teh 10 znakov.

load...

1. Imaš Alergije na hrano

V nasprotju s splošnim prepričanjem, nismo rojeni z alergijami na hrano. Namesto, alergije na hrano razvije kot posledica nezdravega življenjskega sloga in so v veliki meri do slabe prehrane, ki škodijo našo sposobnost, da absorbira hranilne snovi iz hrane.

Kaj se zgodi, toksini dovoljeno, da imajo stranke v naših trebuhov, in oni so tako hellbent na imajo dober čas, da se v bistvu koš kraj, pušča za seboj pušča črevesju. Ki jih imajo detox, lahko dejansko povratne alergije na hrano.

2. Ti si utrujen

Mnogi od nas ne počutijo preveč utrujeni prepogosto, saj smo rešili problem utrujenosti s kratkoročno popraviti. Na primer, se zanašamo na kofein in energijske pijače, da nam dvig energije.

load...

Toda te kratkoročne popravke preprosto maskiranje težave, ki se šele gradi in stavbe, dokler sčasoma boste crash. In skodelico Joe zjutraj ne bodo mogli, da vas rešim. Namesto tega, če se vam zdi, da ste dejansko ne more priti skozi dan, ne da bi občutek, kot da greš na propad, je verjetno čas za detox.

3. Si pogosto zaprt

Pogoste zaprtje je vašega telesa ne ungraceful način vam pove, da je vaš prebavni sistem iz udariti. Ne količino vlaknin ali prilagojeni prehrani bo ozdravi - namesto tega, kar potrebujete, je v celoti na detox.

Debelo črevo osvoboditi bo pomagalo, da jasno, vaš sistem, ki je zbolela leta in leta odpadkov v vašem črevesju. Poleg je debelo črevo osvoboditi, morate pogledati tudi vključiti zdrave hrane v vaši prehrani, zlasti surovo sadje in zelenjavo.

4. You Can not Sleep

Ko gremo v posteljo ponoči, naše telo ohranja na delo. Kaj se zgodi, je, da, medtem ko smo dremež, naše telo izvaja nekaj dobro potrebnega vzdrževanja. To nam je v bistvu počisti, odpravlja toksine, celjenje ran in krepitev naše kognitivne funkcije.

Ampak, če imaš nespečnost in ugotovili, da je spanje je nenadoma zelo težko dobiti, je pogosto znak, da vaše telo preprosto ne more obvladati s količino dela, ki ga mora narediti. Ste v bistvu ga prosi narediti preveč. Ne bodo kos delovne obremenitve, ima freakout in skrbi, da ste budni ponoči z njo. Torej detox!

5. Si Pokrito V izpuščaji

Izpuščaji res ni videti kul na vse, in jih lahko dobite tako slab, da se bojimo, da zapusti hišo v majico in krilo. Eden od razlogov, da smo izbruhnejo v navidez naključnih izpuščaji, ker naše telo ne more obvladati vseh strupov.

Iz tega razloga, če nenadoma izbruhne v svetlo rdeči izpuščaji in ne more priti, da bi šel stran, je vašega telesa način vam pove, da je čas, da se očisti z detox.

6. Ne morem Focus

Dobili pomembne izpite, ki prihajajo, ne pa lahko osredotočite na svoje revizije? Morda imaš kup papirjev, da se skozi na delovnem mestu, vendar pa je ob vas trikrat toliko časa kot ponavadi? Ali pa ste ugotovitev, da je res težko, da se osredotoči na nedavno branje?

Nenaden pomanjkanje osredotočenosti lahko pogosto navzdol za kopičenje toksinov v telesu. Ti toksini, ko je dana možnost, da teče izgredov, v bistvu povzroči možgansko meglo, kar omejuje svoje kognitivne sposobnosti.

7. Si Depresivno

Malo ljudi se zaveda, da so maščobne junk hrana ni le slabo za našo težo, ampak da smo tudi slabo za naše možgane. Dejansko so maščobne junk hrane neločljivo povezana z depresijo, in to zato, ker ko so slabe maščobe, da svojo pot v naših možganih, ki jih zavirajo možganov sposobnost za pravilno delovanje. Namesto tega se naši možgani preplavili maščob. Kako nesramno se to sliši ?!

Torej, če ste doživlja slab primer blues in maščobne možgane, bi bilo vašega telesa način vam pove, da res potrebujete za razstrupljanje.

8. Imaš nizek libido

Če ste ni bil občutek pri volji za nekaj amore s svojim partnerjem v zadnjem času, bi bilo zato, ker ste v potrebujejo detox.

Ko je naše telo preobremenjeno s strupenimi odpadki, menimo, počasen in naš libido trpi kot rezultat. Da bi dobili sami nazaj pri volji za malo zabave pod rjuhami, Detox je pogosto dovolj, da vam da injekcijo energije v vseh pravih mestih.

9. Ne morete izgubiti Ti Glavoboli

Glavoboli in migrene so nadležno v najboljših časih, ko pa pridejo in preprosto ne bo šlo, to je pogosto surefire znak, da res potrebujete detox.

Tako kot mnogi od nas zanaša na kofein, da nam energijo zjutraj, mnogi od nas zanašajo na tablete za odpravo glavobol. Toda to je le kratkoročna pritrditi na dolgoročni problem. Da prežene glavobol blues za dobro, je verjetno čas za celotno telo osvoboditi.

10. Imaš Hrepenenje

Zdi se, da je vsakdo hrepenenje sladkorja leta 2017, in tudi največji problem pri hrepenenja je, da smo hrepenijo napačne stvari.

Eden od glavnih razlogov za hrepenenja, je dejstvo, da so naša telesa tako preobremenjena s predelanimi grub, da so umetno spodbudili vesel hormon dopamin, ki je ključni dejavnik za zasvojenost. Torej, kaj se zgodi, se počutimo dobro in želijo več hrane, ki je kar dobro počutimo.

load...