10 znakov, da vaše telo prosijo za detoksikacijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 znakov, da vaše telo prosijo za detoksikacijo

10 znakov, da vaše telo prosijo za detoksikacijo

Vsake toliko časa, vaše telo poskuša komunicirati z vami. Če ne veste, kaj so njegove komunikacijske signale, potem boste morda dobro jih pogrešam.

Torej, medtem ko je vaše telo kričal na vas, da "DETOX !!! DETOX !!! "ste morda manikura nohtov, med poslušanjem Taylor Swift brez skrbi na svetu.

V bistvu, čeprav vaše telo komunicira z vami prek vrste simptomov, vaši simptomi pogosto berejo kot samega človeškega stanja. Simptomi včasih pridejo in gredo bežno, in to je znak, da je vaše telo v redu - ne pa fantastično.

load...

Toda, ko simptomov in za dolgo časa ostanejo, je vaše telo poskuša, da vam povem, da je čas za detox. Tako da je pogled na 10 ključnih znakov, ki jih morate detox telesa.

1. Ste dobili nobene energije

Leta 2017 je več energijske pijače okoli kot kdajkoli prej. In ko dejavnik v vseh pivcev kave so tam, bi si mislim, da smo svet premetavati, hiper-energetskih duš, ki ne vedo, kako spati.

Problem je, da so energijske pijače in kava začasne rešitve dolgoročnih problemov. Če ste nenehno piti kofeina za pick-me-up, ki jih preprosto ne bo vedel, kako utrujeni ste v resnici. Ampak, če boste obdržali zbujam občutek počasno in iz udariti, je surefire znak, da morate detox telesa.

load...

2. Si zaprt

Nihče ne mara priznati, da druge ljudi, da si zaprt. To je samo neprijetno.

Vendar je treba obravnavati čim prej težave s prebavili. Če ste poskušali obravnavati s povečanjem vnos vlaknin ali spremembo prehrane, samo da bi našli, da nič ne gre na bolje, je to znak, da morate detox telesa.

Morda ne zavedaš, ampak zaprtje lahko samo en simptom večji problem, ki je pogosto ostalo let nakopičenih odpadkov v vašem debelem črevesu. Očistite svoje telo danes počutim toliko bolje.

3. Dobite veliko glavobolov

Če ste trpijo zaradi nenavadnega zneska glavoboli pozno in ne more natančno določiti vzrok, je to verjetno vaše telo ne-tako-subtilen način, vam pove, da potrebuje detox tukaj.

Glavoboli niso samo naporno, vendar pa nas lahko tudi odvrnejo od naših vsakdanjih opravilih, vključno z našim delom. Prej ste detox svoje telo, bolje je.

4. Ne morem Focus

Ni možgani megla strašno? Še posebej v letu 2017, ko so več od nas pod pritiskom pri delu hitro rezultate. Pomanjkanje osredotočenosti lahko upočasni produktivnost, in to lahko stane rast, in to lahko stane delovna mesta.

Če ste trpijo zaradi hudega pomanjkanja koncentracije pri delu in samo ne more izpolniti svoje naloge z običajno hitrostjo, boste morda želeli razmisliti za razstrupljanje telesa. Izguba poudarek je pogosto vašega telesa način kliče na pomoč, ker to pomeni, da so toksini zgradili v možganih. Znebite se jih še danes!

5. Ste bili zmerno pitje alkohola

Mnogi od nas uživajo nekaj pijač ob koncu tedna, še posebej v petek zvečer, ko je delo končano, za cela dva dni.

Toda obstaja razlika med nekaj pijače v zmernih količinah, in vsesplošnim popivanje maratona, ki vam povzroči, da telefon v bolniški v ponedeljek zjutraj.

Če ste bili pitje več alkohola kot sicer v zadnjem času, je morda čas, da detox svoje telo. Pitna Binges, še posebej tistih, ki smo bili, ko ste na dopustu, lahko svoj davek na telesu in lahko vodijo za vse vrste bolezni, kot so razčlenjene imunskega sistema, vneto grlo in razjede v ustih.

6. Vaša koža je ob vprašanjih

Ne samo, da je vaša koža vaš največji organ, ampak to je tudi eden od vaših najbolj vidnih organov. Vsakdo lahko vidi svoj obraz, od dela šol v tem srčkan barista v kavarni. In če je vaš obraz zamazan na akne, madežev in izpuščaji, ste verjetno bodo hoteli skriti za eno leto, dokler se vse piha čez.

Ali pa bi lahko dobili novo kožo.

Ali bi lahko detox svoje telo. Vaša koža je vaša prva linija obrambe pred vsemi vrstami strupov najdemo v zraku. Ko ste premagali s kožnimi boleznimi, je vašega telesa način vam pove, da je čas, da detox svoje spote stran.

7. Si Kajenje preveč

Kajenje lahko povzroči vse vrste grdo bolezni, vključno z Big C.

Vendar pa lahko privede tudi do nekaj kratkoročnih težav, kot je Prsi težkih, brezbarvnih zob in nezdrave videti las.

Če ste bili kajenje način preveč pred kratkim in se zaveš, da je verjetno čas, da poskusite, da ga gor - in da v celoti razstrupljanje telesa odplakniti vse grdo rakotvorne kemikalije so.

8. Ti Pravzaprav zanesete na Kofein za delovanje

Si kdaj slišal nekdo prišel do vas, zgodaj zjutraj in rekel: "Žal mi je, da dobesedno ne more storiti ničesar, dokler sem imel svojo kavo"?

Morda mislite, da ni nič narobe s tem, in bi lahko celo rekli isto stvar sami. Konec koncev, vsi potrebujemo pick-me-up zjutraj, kajne?

Problem je, da je kofein napačno vrste pick-me-up. Odvisnost od kofeina pomeni, da bo vaše telo dobesedno razpadejo brez njega - in to je popolnoma ni dobra stvar. To je čas, da preklopite na zeleni čaj in razstrupljanje telesa.

9. Ješ veliko predpakiranih živil

Morda se vam ne zdi, da je veliko narobe z jedjo predpakiranih živil. To je poceni in priročno, in vas napolni. Torej, kje je problem?

Predpakirano grub poslati veliko grdo stvari v svoje telo, da Bog nikoli namenjen za reševanje. To vodi v veliko slabih hormonov, ki se sproži, in veliko čudnih kemikalij teče izgredov. Skratka, to preprosto ni zdravo na vse!

Torej, če ste bili opira na predpakirani Zloća v zadnjem času, boste verjetno morali detox vaše telo bolj kot kdorkoli drug.

10. Ste dobili Fat

Če ste dajanje na težo, boste morda tudi želeli razmisliti imajo detox za zmanjšanje bremena na svojem slabem malo telo in se znebite vseh strupov in grdo maščob.

Čeprav razstrupljanja telesa zagotovo ne bo pregnal težo večno, da ne pomaga pri oblikovanju boljših dolgoročnih prehranjevalne navade.

load...