10 znanstvenih razlogov nasmehov je dobro za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 znanstvenih razlogov nasmehov je dobro za vas

10 znanstvenih razlogov nasmehov je dobro za vas

"Vsakdo nasmeh in reči sir!"

Ah, bala šola fotografijo. Ne vem za vas, ampak jaz nikoli ne bi nasmeh na mojih šolskih fotografijah, če moja mama zagrozila, da bo moj v šolo za vedno, če nisem naredil.

Sem bil enak po vsej mojih najstniških let. Bil sem mračna, muhasta in vedno našobila za kamere. Če pogledamo nazaj skozi moje fotografije zdaj, moram se sprašujem, če sem kdaj se nasmehnil, ko sem bil mlajši!

load...

Nimam razloga, da ne bi nasmeh. Konec koncev, sem imel svojo mladost, prijatelje, svojo družino, svoje zdravje... Sem imel vse razloge za veselje in nasmeh bolj pogosto.

Vendar sem hodil okrog z namrščeno, kot da življenje zanič in nikoli ne bo obrnilo na bolje. Kaj je bilo narobe z mano ?!

Mislim, da je enako za veliko nas. Mi pač ne nasmeh dovolj. Vprašajte se, kako pogosto nasmeh vsak dan. Ko? Dvakrat? Mogoče pol ducata krat, če ste gledal komedijo ali nekdo pade v trgovini?

load...

Stvar je, čeprav, nasmejan je dejansko res dobro za vas. Morda zveni radikalna, ampak bolj boste nasmeh je bolj pozitivno in srečnejši boste dejansko počutili.

Smejim toliko, kot sem lahko zdaj. Vem, da je nasmejan takoj poveča moje razpoloženje in dvigne moje žganja. Poskusi! Potrkal na svojega bližnjega vrata in jih pozdravi z nasmehom. Stavim, da že čutijo vsaj 20% bolje kot ste naredili pred nasmehnil. Mogoče celo 22%, če imaš srečo.

Torej, v praznovanju nasmehom, tukaj je 10 znanstvenih razlogov, zakaj je nasmejan dobro za vas.

Nasmeh vas srečnejši

Ok, če ste se odločili, da boš trmasta samo takrat in ni nasmeh, ko sem te prosil, da, kaj pa si mi dal nasmeh tokrat? Daj no, daj mi velik nasmeh od ušesa do ušesa. Lahko to storite! Saj ni treba, da pop zraven videti svojega bližnjega. Ostani, kje ste in nasmeh.

Počutiš srečnejši, kajne?

Poglej, ne obstaja način, vsakdo lahko nasmeh in se ne počutijo srečnejši. To preprosto ni znanstveno mogoča.

Vaš mimiko vplivajo na vaše občutke. Če hodiš okrog z večni namrščeno, se boste počutili negativen. Hoditi okoli z nasmehom, vendar pa boste začeli počutiti srečnejše. To je ravno tako, kot je!

Nasmejan povečuje ustvarjalnost

Želite biti bolj ustvarjalni? Nasmeh več! Pomaga.

Glede na študijo, ki ga je opravila na Univerzi v Kaliforniji, srečnejši smo, bolj ustvarjalni smo.

Smiselno je, kajne? Če menite, navzdol v odlagališč, je zadnja stvar, ki jo želite storiti, je ustvariti nekaj.

Nasmejana Zmanjšuje Tesnobnost

Anksioznost je pogosta težava, ki prizadene več milijonov ljudi po vsem svetu. Ker je problem duševnega zdravja, drugi ljudje ga ne vidim. Niti Stradalac lahko videli.

Ampak, fant, ga lahko čutijo.

Problem je, da nam bo včasih uncaring prijateljem povedal, da "snap iz njega" in je ni povsem njihova krivda "dobili oprijem." - pa samo ne more empathize s tem, kar smo šli skozi.

Medtem ko je na primer "svetovanje" nepremišljene, da je pravzaprav zelo preprosto rešitev, ki lahko zmanjšajo simptome anksioznosti - nasmejan.

Ne verjamete? Če imate težave s tesnobo, prepustite nasmeh bolj pogosto. Poslušajte svojo najljubšo glasbo z veliko maščobe Cheshire Cat nasmehom na obrazu. Odločite se za sprehode in nasmeh. Cook večerja in nasmeh.

Poglejte, kaj se dogaja. Garantiram, da bo pomagal (vem - sem bil tam).

Vaš Smiles naredi Drugi ljudje srečni

Louis Armstrong enkrat zapel: "Ko nasmejan, cel svet smeje s teboj."

Ok, Louis ni bil znanstvenik, ampak c'mon. To je Louis!

#TeamArmstrong

(In, ja, študije so ga podprte. Nasmejana je zelo nalezljiva)

Nasmejan povečuje privlačnost 

Samo pomislite na profilih mestu dating ste brska. Ste bili bolj privlačijo fantje, ki zasvetil svoje zobe? Ali ste raje grozečim tiste, ki so videti, kot da je bilo poziranje za sliko pred usmrtitvijo svojo mamo?

Nasmeh Ljudje You Trust

Ok, obstaja taka stvar kot "sly" nasmeh, da nihče pri zdravi pameti ne bi zaupal. Ampak nekdo, ki je resnično nasmejan, ker so srečni in pozitivno je veliko bolj zaupanja vreden kot tisti, ki ne nasmeh.

Saj ni treba, da bi moje besede o tem. Glede na študijo, ki ga je opravila na Univerzi v Pittsburghu, raziskovalci preučila odnos med nasmehom in zaupanje. Glede na rezultate, smo veliko bolj verjetno, da zaupanje nekoga, ki nasmehne več.

Bom domneva, da je to zato, ker smiley ljudje se zdi, da nas kot topli, prijazni in ljubeči ljudje. In zakaj ne bi zaupal tak folk?

Dobri voditelji Smile

To je naravno, da želijo težje delati za voditelja, ki nasmehne kot voditelj, ki scowls in vrže pisala na glavo.

Vsi voditelji so težki ljudje, ki vedo, kdaj je neusmiljena. Toda dobrih poznati vrednost in moč nasmejan. To okuži svoje osebje in ohranja ljudje motivirani.

Nasmejana lahko prekvalifikaciji Your Brain biti bolj pozitivna

Znanost podpira tole gor, vem pa tudi iz osebnih izkušenj, kako nasmejan lahko pomaga pri prekvalifikaciji naše možgane, da bi bolj pozitivno.

Pred enim letom, sem bil v skupnem rut. Počutil sem se modro ves čas, in ni mogel videti, da sam poberem. Moje življenje je zadel v zid in nisem mogel merilu. Sem obtičala in čutil izgubo.

Bil sem ves čas negativen, in iskreno mislil, da ne bom nikoli opomogel. Tam ni videti, da bi vse odtenkov upanja.

Sčasoma sem iz rut. Naučil sem se, da je - na srečo - mogoče spremeniti naše vedenje, in da je možno, da bi zamenjali eno miselnost in eno navado za drugo. Ključno je, da prepriča svoje možgane, da je treba spremeniti s sprejetjem novih vzorcev vedenja in navad.

Eden od navad sem začel, da sprejme bil nasmejan. Začel sem nasmeh bolj pogosto, nekaj, kar je redko storil prej.

Sčasoma, moj nasmejan me je bolj pozitivno prostor. Namesto da vedno ob predpostavki, da najhujše stvari, sem začel, da prevzame najboljše. Jaz prekvalificirati moje možgane.

In lahko, preveč.

Nasmejana krepi imunski sistem

Študije so pokazale, da je nasmejan pozitivno vplivala na vaš imunski sistem. Torej, če želite, da ostanejo fizično kot tudi duševno zdrav, moraš kar naprej režal!

Nasmejana lahko zmanjšanje stresa

Občutek preobremenjeni s stvarmi? Nasmejana pogosteje lahko pomaga.

Vzemite si nekaj globokih vdihov. Potem nasmeh. To je opojne, vas umiri in vas opozarja, da sta, v resnici, stvari niso tako slabi navsezadnje.

load...