15 razlogov za pitno vodo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

15 razlogov za pitno vodo

15 razlogov za pitno vodo

1) Voda je nujna ne samo za lepoto in zdravje našega telesa, ampak tudi za naše preživetje, saj lahko oseba, ki živi manj kot teden dni brez vode, pa brez hrane - več kot mesec dni.

2) Pitna voda je bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa in promet, saj je voda glavni prevoz način za vseh mineralov, vitaminov in hranil za v telesu.

3) pitno vodo pripomore k izboljšanju presnovo in uravnavajo apetit, in s tem, da ohrani zdravo telesno težo.

4) Dehidracija lahko povzroči glavobol, nizko raven energije in utrujenost, zato je pitna voda bistvenega pomena za to, da učinkovito in energična.

5) Voda vlaži organizem, kot tudi ohranja zdrav videz in čist našo kožo, zato se je lepota naše kože je odvisna od pitne vode.

6) za pitno vodo je potrebno za naš prebavni proces.

7) Vaše telo je sestavljeno iz 80% vode in če ste izgubili niti 1% od tega, se boste počutili veliko žejo.

8) Voda je glavni vir energije za naše možgane in telo.

9) Vaš krvni potrebuje vodo za ustvarjanje novih zdravih celic, ker je vaša kri je več kot 80% vode. In dejansko, vsaka celica v telesu potrebuje vodo za pravilno delovanje (vključene so tudi možganske celice).

load...

10) Voda je tekočina, ki se premika odpadkov iz vašega sistema in pomaga pri odpravi toksinov. Torej, pijejo več od tega!

11) Pitna voda pomaga uravnotežiti temperaturo našega telesa.

12) Voda krepi naš imunski sistem in pomaga, da ostanejo močne in s tem, lahko pitno vodo preprečiti številne bolezni ter nam pomaga, da ostanejo zdravi.

13) Čista voda je zdrava, najbolj naravna in najbolj koristna pijača na svetu, nima nobenih stranskih učinkov, niti nobenih kalorij :).

14) Mnogi ljudje jedo, ko so v resnici samo žejen. Če pijete veliko vode redno - lahko enostavno razlikovati in ločiti ti dve različni občutki: lakoto in žejo.

15) Voda je naravno sredstvo oblika glavobol, ker migrene, na primer, pogosto z dehidracijo povzroča.

Seznam razlogov za pitno vodo lahko šel naprej in naprej... Tako smo razumeli, da je pitje te tekočine življenja bogate koristi in je zelo potrebna za zdravo delovanje telesa.

load...

Nekateri ljudje svetujejo pitje 8 kozarcev vode na dan, drugi pa kažejo, da pitje 1,5 - 2 legla. Jaz bi priporočal, da prisluhniti potrebam vašega telesa in dobili strokovne nasvete svojega zdravnika.

Ali imate navado vsak dan pitne vode? Prosimo, delite svoje misli z menoj v pripombah oddelku.

Ostanite srečni, zdravi in ​​pozitivno!

load...