7 napak, ki ovirajo hujšanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

7 napak, ki ovirajo hujšanje

7 napak, ki ovirajo hujšanje

1) Ali menite, da je vljudno, da jedo vse, kar je na vašem krožniku?

Ko greste na kraj svojih prijateljev, seveda želijo, da bi vam najboljše in krmo vas, dokler ne bo kaj prostora v želodcu. Ja, gostoljubnost je odlična kakovost, včasih pa je treba reči "ne" v velikem delu, da lahko samo vljudno in v šali pravijo, da skrbijo za svoje številka. Ker, če bi to navado, da jedo ogromne količine hrane, samo biti vljudni, lahko pridobijo veliko kilogramov, brez razloga.

2) Ali jeste v naglici?

Ali ste pogosto jeste na vašem delovnem mestu, ne da bi ob pravi odmor in celo brez ustavljanja delo? Najboljša stvar je, da gredo ven, da bi jedli na kraj, posebej za ta namen (kavarna, restavracija...), ker če jeste, medtem ko delaš druge stvari - ki jih komaj opazimo in uživajte hrano, kot tudi količine, kaj vas pojedel.

load...

3) Ali jeste, ko ste slabe volje?

Ta navada je zelo pogosta, predvsem za deklice. Prav tako sem imel to vrsto odnosa prej, sem mislil, da je lahko čokolada, sladoled in sladkarije, vrsta, povečati moje razpoloženje in se počutim bolje, vendar je to lahko vodi le v prenajedanje, težkega želodca in obžalovanja. Če ste slabe volje - dal na veliko veselih pesmi in plesa, ali začeti znova slikarstvo, vendar nikoli ne iščejo tolažbo v hladilniku.

4) Sweet pijače.

Veliko ljudi popijte kozarec koksa, limonade ali druge sladke pijače, medtem ko jeste. En kozarec soda, na primer, vsebuje od 4 do 7 čajnih žličk sladkorja. Ali ste že kdaj popijte skodelico kave s 7 žlic sladkorja? Ne Kaj pa kozarec sadnega soka? (Iz steklenice, ne sveže stisnjen). Hecno je, da sadni sok vsebuje povsem enako količino sladkorja, kot je soda. Zato, bi priporočal, da pijejo samo čisto vsak dan vode in, če želite, sadni sok, namesto da jedo sveže sadje.

load...

5) Če želite jesti pred TV.

Če jeste med gledanjem televizije, ki ga v resnici ne razmišljam o hrani sploh, zato se vaše telo ne poslali signal, da ste polni, na ta način si lahko jedo veliko več, ki jih lahko opazite.

6) Nošenje ohlapna oblačila.

Če je vaša garderoba napolnjena z izgubiti obleke, brez oblike, potem je enostavno pustiti svojo postavo, hided pod plastmi brezoblično obleko. Ta vrsta oblačil morem skriti vse in da ste pozabili svoje cilje so primerni. Da bi pridobili vitkejši obliko, poskusite nositi eleganten in srčkan perilo in suha oblačila, ki bo poudaril vašo postavo. Na ta način boste opazili, ko ste začeli kot jesti in se bo še naprej v dobrem ravnovesju.

7) Če jeste enkrat na dan...

To ne bo pomagalo ostati v formi. Nekateri ljudje, ko ne čutijo lačen zjutraj - poskusite preskočite zajtrk in se vodijo v načinu strada za dolgo časa čez dan, misleč, da na ta način, da bodo izgubili težo, ki je absolutna napaka. Na ta način vaš organizem ne bo pod stresom in se absorbirajo vse kalorije, ki jih boste kdaj jedli. To je razlog, zakaj tako veliko ljudi, pravijo: ". Jaz ne jem in sem pridobivanje teže" Tu je paradoks, da izgubijo težo - morate jesti. Naše telo potrebuje energijo, saj zjutraj, da bi ostali v veliki in zdravo obliko, je bolje, da jedo manjše porcije, ampak bolj pogosto. Jaz, osebno, jesti približno 6-krat na dan, toda moje porcije so manjše od povprečja, tako da je moje telo dobi vse, kar potrebuje, in moj metabolizem je veliko preveč.

Upam, da si našel nekaj zanimivega na to temo, prosim, pustite mi svoje misli v razdelku komentarje. Kako boste obdržali sami v formi?

load...