8 preprostih načinov, da se sami držite in energijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

8 preprostih načinov, da se sami držite in energijo

8 preprostih načinov, da se sami držite in energijo

Vidimo lahko, nove, nore diete v revijah vsak teden, ki obljublja noro izgubo teže v samo nekaj dneh... Ampak namesto stradanja in živijo na zeleno tednov, priporočamo pri počasnih, skladnih korakom, da spremenite svoj življenjski slog. Ali želite, da izgubijo težo, dobijo boljše kožo ali pa preprosto počutim malo bolje o telesu in bolj polni energije, imamo 8 najboljših nasvetov, ki vam pomaga doseči rezultate na dolgi rok.

8 skodelice na dan

Vem, da se sliši tako... Ooo... Oo očitna in to je ponavadi prvi del vsakega seznama... Ampak voda je res skrivnost napoj morate spremeniti svoj način življenja, od znotraj in zunaj. Nikoli si nisem mislil, da bi tako velik drugačna, dokler sem se odločil, da ga končno poskusiti in piti več vode - po enem mesecu, so bili rezultati popolnoma vidni. Moja koža ni bila nikoli to jasno, in čeprav se počutite bolje in bolj zdravo žal ne pridejo na račun preprosto pitje malo več vode, res mi je pomagal osvoboditi iz moje telo in se počutijo bolj polni energije. Da bi si opomni ves čas, da steklenico vode s seboj povsod greš, ali slediti "8 skodelice na dan" pravilo, dokler pitje vsaj 2 litra vode postane eno od svojih zdravih navad.

Zavestno zajtrkom

Losos, smetana sir, avokado, jajca, piščančje prsi, in seznam zalivanje usta, polnjenje ideje zajtrk vas bodo prepričali, da preklopite iz krofi in karamele lattes zdravim možnosti. Te polnjenje ideje za zajtrk so še posebej veliko izbire, če bi želeli, da izgubijo težo, saj bodo obdržati svoj raven energije navzgor čez dan, tako da ne bo hrepenijo za popoldanske sladkor bomb prigrizki.

load...

Poskus nove športne

Ne mislite, da so grozne na šport samo zato, ker si sovražil teče, košarko in pouku športne vzgoje na splošno... Ker večina od nas ni. Poslovite se od dolgočasnih 30 minutah na domu kardio sej in strahov, ki jih niso dovolj dobro in poiskati najbolj zanimive, zanimivo ali celo sproščujoče šport, ki ga nikoli ni bilo dovolj pogumni, da preizkusite. Salsa, Kangoo, potapljanje, deskanje, body art, Pilates - vaše možnosti so v bistvu neskončno, in so vedno začetnik razredov, kjer so vas naučili od samega začetka, tako da lahko enostavno ujeti do ostalih. Lahko celo prinese eno od vaših prijateljev z vami, da poskrbite, da ne boste dobili strah v zadnji minuti in prekliče svoje načrte.

Z majhnimi koraki

Sprijaznimo se: razmišljanje realistično in z majhnimi koraki Prvi so bistveni deli, da imajo resnično uspešen način življenja spreminja napredek. Namesto, da bi po v jesti le zdravo hrano, vadbo crazily in noče zabavo in nato vsakih zdaj, poskusite načrtovati v manjših korakih, da bi dobili skladne in dolgotrajnih rezultatov in najti motivacijo. Če ste tako kot jaz, je velika možnost, ki jo želite spremeniti vse naenkrat, ne da bi razmišljal realno, če pa skočite v to naravnost naprej, bodo želeli rezultate manjka in vaš sprememba življenjskega sloga bo zlahka postal planila, 4- dan stradajo dieto (sem bil tam, naredil, da.)

Getting Your Beauty Sleep

Kot da smo potrebovali en razlog več za spanje več... Ampak poleg skok v posteljo in se skriva pod odejo, je ena izmed najbolj prijetnih stvari na svetu, je tudi zelo zdrava. Čeprav je težko spati, kolikor je mogoče v času izpit sezone ali napornem tednu v službi, poskusite, da imajo urnik, ki omogoča spanje v kratkih popoldanskih spal noč namesto. Spanjem pred 11 (ok, morda polnoči), se boste bolj fit, povečati raven produktivnosti in vam bo pomagal osredotočiti in se osredotočiti bolj čez dan.

load...

Wake Up Šport

Ti verjetno misliš, da moram biti nor. Večina od nas se veseli, če bomo lahko dobili iz postelje in pet dodatnih minut za pitje kave (in ne sprejmejo kot hiter strel) in glavnik naše lase, a prebujajo 10 minut prej in preživeti nekaj časa z jutranjo meditacijo ali joga bo spremenila svoje dneve v zelo pozitivnem smislu. Saj ni treba narediti norega tek ali toliko sklec, kot si lahko, vzemite enostavno in počasi. Premikanje po boste dobili tako vaše telo in možgani začeli hitreje in bo vaš nivo energije se čez dan.

Find Your Inner navdih

Ena od najtežjih korakov je verjetno najti pravo motivacijo in ohraniti na dolgi rok. Razpoloženja deske in inspirativno strani Pinterest je neverjetno, ampak da se poslovite od photoshoped slike modelov, Adidas oglase in druge nerealne slike in najti pravi navdih drugje. Vprašajte se, zakaj želite spremeniti: svoj navdih lahko prihajajo iz mnogih virov, kot so slabo počutje v svoji koži ali željo, da izgubi teže. Osebna motivacija bo pomagal nadaljuj, tudi če ste hrepenenje velik kos pice ali pa bi radi, da bi se izognili telovadnico.

Biti tolerantna

Ne bodite preveč strogi do sebe, še posebej v prvih dneh svojega novega sprememb prehrana / življenjskega sloga. Medtem ko se mi vse sanje o hitrih in učinkovitih sprememb, obupal nad piškote, energijskih pijač in pozno zvečer serije sej s pico vsekakor ni lahka naloga, tako da če se počutite slabo, ne bodi jezen ali razočaran, in nikoli ne silijo sami stradati. Razmislite o svojih notranjih navdihom, vaši cilji in zakaj bo sprememba prehrane se splača, globoko vdihnite, in nadaljuj.

load...