9 skrivnosti primernih deklet, o katerih bi morali vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

9 skrivnosti primernih deklet, o katerih bi morali vedeti

9 skrivnosti primernih deklet, o katerih bi morali vedeti

Kaj je njihova skrivnost? Ali živijo v telovadnici? Fit dekleta, ki vedno zdi, da so okrasne in nikoli ne zdi, da imate težave vgradnjo v svojih treningih še nekaj male skrivnosti svoje rokave, da menimo, da bi morali vedeti. Zato berite naprej, tu delimo nekaj najboljših nasvetov, ki ti primerni dame vedo:

1. Fit dekleta premagati dolgčas

Po isti fitnes režima dan po dnevu, lahko "oh tako dolgočasno" in bo kmalu sap vso motivacijo. Poskusite eksperimentirati z različnimi vrstami vadbo in namesto, da bo vaš interes. Fitnes centri ponujajo veliko različnih vrst vadb ali le malo raziskav o sami na Googlu. Če vam ni všeč nekaj, kar poskusite, samo premaknete na drugo.

2. Pojdite naprej in navzgor

Pridobitev fitnes se doseže z vrsto korakov, ne čez noč čudež, da določijo sami razumne cilje, ampak vsakič, ko boste dosegli enega, določena v baru nekoliko višje naslednjič. Izziv vas bo motivirani in boste želeli pritisniti na ta dodatni korak.

load...

3. Ne to storite sami

Če nimaš prijatelja, ki želi, da se vam pridružijo v vadbo režim, potem lahko pridružijo klubu ali pa razrede. Toda izogniti samotar v vseh svojih vadbo, lahko timski duh voziti, da narediš bolje in da celoten postopek je veliko bolj zabavno.

4. Začnite s svojo glavo

Pump up vaš um, preden izčrpate vaše telo in našli boste izvajanju veliko lažje in bolj učinkovito. Povejte si, "Win" ali kričati "Pojdi za to" in res se dobili pri volji za uspeh in boste off letečega startnega mesta.

5. Malo, ampak pogosto je bolje kot nič

Saj ni treba, da se bo razstrelil ven z enim, dolgo, podaljšan vadbo, ob več manjših sej je prav tako učinkovit. To je lažje, da se prilega v svoj dnevni urnik in ne boste dobili tako dolgčas niti.

load...

6. Fit dekleta merjenje rezultatov

Če hujšanje je vaš cilj, potem tehtajo sami redno ali če teče maraton je vaš cilj, potem slediti milj, ki ga izvajajo. Ne glede na vaš cilj je, da dnevnik vaš napredek, tako da, če ste kdaj postal Demoraliziran, se lahko ozremo nazaj in videti, kako daleč ste prišli že malo spodbuda za vaše odločnosti.

7. Fit dekleta naj bo zabavno

Fitnes ni treba biti chore, bi moralo biti prijetno. Izberite treninge, ki jih uživajo, ali bi to družabni dogodek z vstopom v klub in ne pozabi, da si po treningu zdravljenje, pa tudi, si ga zaslužiš!

8. Ali je za vas!

Bodite jasni v svoji mislih, zakaj ste dobili fit. To ni zato, ker moraš, ali za nekoga drugega, to je za vas! Če koristi bo to fitnes prinesla ste za vas osebno, potem boste našli pogon, ki ga potrebujejo za uspeh.

9. Fit dekleta dobro jesti, jedo zdravo

Fit dekleta sami ne stradajo. Morate imeti energijo, da bi lahko dobili fit, zato se prepričajte, da redno jesti zdravo hrano, tako da imate gorivo za vse to dodatno delo ali pa le ne bo imela energije, da bi dosegli svoje cilje.

Katere so vaše najljubše fitnes nasvete in skrivnosti?

load...