Ali lahko vaša prehrana pomaga zmanjšati celulit? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Ali lahko vaša prehrana pomaga zmanjšati celulit?

Ali lahko vaša prehrana pomaga zmanjšati celulit?

Ko sem bil otrok, je imela moja mama, da pojasni, celulit z mano. Verjetno ni želel, ampak sem bil tako radoveden kot vsak otrok. In ko sem videl debelušen koža visi stegna moja mama, sem preprosto moral jo vprašal, kaj je bilo.

Seveda, zdaj razumem, da ni bilo vljudno vprašanje vprašati svojo mamo. Nihče ne želi nekdo poudariti svojo celulita ven z njimi. So posebej ne želijo njuna hči opozoriti na to in vprašal "MOM. KAJ JE TO?!"

Celulit je opredeljena s slovarju kot "vztrajno podkožne maščobe, ki povzroča luknjanje kože, predvsem na bokih in stegnih žensk."

To ne zveni lepo, in ni posebej lepo gledati. To je pa nekaj, kar se zgodi. Ni važno, če ste redno ženska ali milijon dolarjev pop zvezda, celulit nas doleti vse, če nismo previdni.

load...

Dobra novica pa je, da lahko sprejemanju zdravih prehranjevalnih navad dejansko zmanjšanje celulita in obnoviti svoje noge na svoje nekdanje slave. Konec koncev, smo, kar jemo, in ko jemo napačne hrane, bo nadležen maščob začetek, da se položijo na našo kožo.

Tukaj je nekaj sprememb, morate naredite svojo prehrano, da bi premagal celulita:

Drži razporedu 

Jedo svoje obroke in prigrizke v skladu z načrtom, je pomembna za usposabljanje možgane, tako da ve, kdaj pričakovati hrane in ko ni pričakovati hrane.

load...

Zakaj je to pomembno? Ko se vaši možgani nima urnika, to pomeni, da ste bolj verjetno, da se bašejo s prigrizki, ko se počutite, kot da. Boste izpod nadzora.

Če ima vaš možgani urnik, je bolj verjetno, da se držijo z njim, tako da boste postali samo lačen ob določenem času. Nato boste manj nagnjeni k prigrizek ob naključnih urah, in bo zato držijo stabilno težo.

To je kot mačka ali psa. Ker jih vedno hranijo v določenih obdobjih, vedo, intuitivno, kdaj je čas, da se zbudiš in prosi za hrano.

Be vegetarijanska enkrat na teden

Če še niste vegetarijanec, ne mislim, da moraš postati polno na spreobrnjenec. Ampak bo vegetarijanska le enkrat na teden, lahko pomaga preusmeriti maščobe iz vaših nog.

Ljudje, ki jedo več mesa, so bolj verjetno, da imajo celulit in trebuh maščobe kot tisti, ki mu izogne ​​v celoti.

Če je le mogoče, pojdite vegetarijanska za nekaj tednov na teden! Zelenjava je bogata v vseh vrstah mikrohranil, ki vam bo pomagal premik celulita na dolgi rok.

Jejte več polnozrnatih

Študije so pokazale, da imajo ljudje, ki jedo veliko polnozrnatih manj celulita na svojih nogah, kot ljudi, ki jedo komaj kaj kompleksnih ogljikovih hidratov na vse.

Poleg tega, cela zrna tudi to grand delo pri preprečevanju trebuh maščobe, preveč.

Res je, v letu 2017 ni izgovor, da ne bi jedli več celih zrn. Vedno več nas je zdaj zdravstveno osveščeni in smo zelo zavedamo, kaj smo jedli. Supermarketi so odražajo spremembe v naših prehranjevalnih navad, ki jih naselitve na več celih zrn.

Polnozrnatega kruha mora biti ključni del vaše prehrane, preveč. Bogata z vlakninami, bo pustil občutek polne dlje.

Jejte Predjedi

Ko lakota začne zares Ugriz v naših želodcih, želimo, da bi jedli vse, kar je v hiši. Če želite posneti rob off lakote, tako da ne boste preveč jesti, morate odločiti za predjed pred vašim glavnim obrokom.

Pobiranje po nekaj zelenjave izpolnjuje tako svoje možgane in vaš želodec, tako da boste vedno jedli manj. Odločite se za zelenjavo, bogato z vlakninami, in se odločijo za veliko dela, tako da dobi vaši možgani Prevarala v razmišljanje, da ste v resnici jedo veliko hrane.

Get Over strah pred Fat

Ko sem povedal, ljudi, ki se trudijo, da izgubijo trebuh maščobe in celulita, da se nad svojo maščobe fobije, pa poglej me, kot da sem strašen demon.

"Ampak... Ampak... Maščoba je zlo! Ga je treba premagati! "Izpodbijajo.

Poglejte, obstajata dve vrsti maščob:

  • Dobre maščobe
  • Slabe maščobe

Če ste za odpravo celulita, morate jesti več dobrih maščob, kot so vrste, boste našli v oljčno olje, avokado, oreščki in semena.

Ti potrebujejo te maščobe, saj, kot tudi dodal nekaj prepotrebne okus vaše prehrane, pa tudi vam pomaga, da občutek sitosti za dlje časa. Jesti avokado na toast za zajtrk, je dobra ideja, saj skrbi, da ste lepo izpolnjena brez dodajanja teže.

Vendar pa je pomembno, da so dobre maščobe, nikoli glavna atrakcija. Samo jih uporabljajo kot začimbe in boste biti-v redu.

Cheat Pravilno

Ali veste, kako goljufati? Daleč preveč od nas ne.

Goljufija dan je pomemben del režima hujšanje nikomur. Brez nje bi veliko žensk težko ostati motiviran.

Toda za nekatere, goljufija dan postane goljufija stranka, ki razlije v goljufanju teden. Ni v redu.

Goljufija dan ni mišljeno, da je brezplačno za vse, kjer boste dobesedno jesti karkoli za vraga hočeš. To se ne bi smel biti tako. Če je, bi lahko preprosto razveljavite vse trdo delo vašega teden v samo nekaj plošč.

Ne Razmetanje za cel dan. Goljufija - ampak počasi. Privoščite si vendar nikoli preveč. Ne rob kalorij banke. Vzemite ven majhno posojilo.

It Ne pretiravajte z okuse

Ali ste vedeli, da je preveč arome in okusi piskajoč stran v ponvi lahko dejansko sprožijo proizvodnjo hormonov, ki ploščadi vašo lakoto od 2 do 10?

Pomisli nazaj v čas, ki ste jih jedli v restavraciji. Ko ste prvič sedli za mizo, morda ne bi bilo vse, kar lačen. Toda takoj, ko sočna vonj hrane pa sta se nosnice, je bil vaš apetit katalizira in si hotel jesti vso hrano.

Vonjave bo to naredil za vas, in to je razlog, zakaj je pomembno, da jih ne kuhamo s preveč začimb. Uporabite eno krepko, vroče okus, zaradi česar je izrednega jed.

load...