Ali ste vedeli, da je poljubljanje koristno za vaše zdravje? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Ali ste vedeli, da je poljubljanje koristno za vaše zdravje?

Ali ste vedeli, da je poljubljanje koristno za vaše zdravje?

"Poljubi me in boste videli, kako pomembno sem."

     - Sylvia Plath

Vsakdo se spominja svojega prvega poljuba. Rudnik je v dežju s deček sem imel simpatičen za starost, in je bilo drobljenje na mene starosti. Ampak zato, ker smo čakali tako dolgo, da priznamo svoje občutke drug za drugega, je poletje minilo v zimskem času in smo končali za zaklepanje ustnice na temnem, hladnem, mokrem noč!

load...

Poljubljanje res, da se boste počutili odlično. To se počutite ljubljene, navdušen in zelo vesel - vse ob istem času. S takšno paleto čustev coursing s tabo, da je težko razumeti, zakaj je poljubljanje zasvojenost.

Toda, kot tudi puckering do nekoga, ker bi radi nogavice od njih, boste morda tudi zanimalo, da bi morali poljubiti pogosteje zaradi svojega zdravja. Ja, saj se je izkazalo, poljubljanje ima številne koristi za zdravje. Po Psychology Today:

"Sluznice v ustih prepuščajo hormonov, kot so testosteron. Skozi poljubljanjem odprte usta, moški predstavil testosterona v ženskem ust, "ki" se absorbira skozi sluznico... In povečuje vzburjenje in verjetnost, da bo ona sodelovati v reproduktivno vedenje. "

load...

Če je vaše zanimanje užaljenost, tukaj je 10 zdravstvene koristi poljubljanjem:

Poljubljanje lahko ubije Off Pain

Kdo ima rad bolečino? Nihče!

Kdo ljubi poljubljanje? Vsi!

Torej, ni neverjetno, da lahko poljubljanje dejansko ubil bolečino ?! Ja, saj to je, kako neverjetno je poljubljanje.

Ko zaklenete ustnice z nekom, vaše telo proizvaja več adrenalina, kar olajšuje bolečine.

Poljubljanje pa ne, se uporablja kot alternativno medicino.

Poljubljanje Burns Kalorije

Še ena od fantastičnih zdravstvene koristi poljubljanje je, da lahko pomaga spali kalorij. Poljubljanje je nikoli ne bo, da gorijo toliko kalorij kot jutranji tek, vendar pa ima potencial, da odpravi 6 kalorij na eni (daljše) poljub.

Torej, ko ste imeli malo preveč hrano in pijačo na božič, bič omelo ven za smooch!

Poljubljanje povečujejo svoje krepi imunski sistem

Vaš imunski sistem je zelo pomembno za vaše zdravje. Slabo delujoč imunski sistem, zaradi česar je težje za vas, da boj proti viruse in bolezni, in lahko pustite počutiš precej grobo in utrujeni. Prav tako vas naredi zelo dovzetne za okužbe.

Ena izmed čudovitih zdravstvene koristi poljubljanje je, da poljubljanje srečno krepi imunski sistem, saj s prenosom slino iz ene ust do drugega, si daje svoje telo boljše možnosti za boj proti off klic.

Poljubljanje namenila svoje Vesele Hormoni

Ko poljub, vaši možgani javnost veliko kemikalij, ki se boste počutili neverjetno, vključno dopamina, serotonina in oksitocina. To je dobra novica za vašo srečo in splošno dobro počutje, in to tudi zategne vezi vaš odnos.

Glede na MSN:

"" To [oksitocin] je hormon ljubezni, in bolje ravni oksitocin, bolj sposobnost za ljubezen, "pojasnjuje psihoterapevtka Arthur Janov, Ph.D., avtor" The Biology of Love "in direktorja Primal Center v Santa Monici v Kaliforniji. "Ugotovili smo, da so tisti, ki se ne more zavezati v ljubezenskem razmerju v oksitocin nizka."

Poljubljanje sproži tudi iste regije v možganih, ki so znanstveniki povezana z zasvojenostjo in nagrajevanja. Glede na raziskave:

"Poljubljanje je lahko razvil kot način za spodbujanje možganske sisteme, povezane z spolni nagon, romantične ljubezni in navezanosti, tako da so ljudje sprožili iskati različnih možnih častniki, nato osredotočiti na eno za parjenje, in na koncu se lahko prenesejo, da mate dovolj dolgo, da dvig otroka kot ekipa. "

Poljubljanje Izboljša obliko obraza

Ko si dal težo na, na prvem mestu gre vedno je tvoj obraz. Ni v redu!

Čeprav obstajajo številne obrazne vaje se lahko izvajajo za izboljšanje obliko vašega obraza, poljubljanje je lahko najbolj zabavno od vseh.

Študije so pokazale, da puckering se močno dela svoje jawline in vratne mišice toliko, da tvoj obraz postane bolj napeta v daljšem časovnem obdobju.

In najboljša stvar? Poljubljanje ne pušča počutiš izčrpana kot redne telovadbe seji!

Poljubljanje preprečuje votline

Votline niso kul. Ne samo, da nam zobobol, vendar pa lahko tudi uniči naše poljubljanje užitek.

Konec koncev, kdo želi poljubiti nekoga, s polnimi usti votlin ?! Jaz ne.

Ena od velikih zdravstvenih koristi poljubljanje je, da lahko dejansko ustavi votline, ki se pojavljajo na prvem mestu. Čeprav poljubljanje prenaša klice od ust do vaše ljubljene ustih, prav tako prenaša bistveno slino, ki lahko odpravi bakterije.

Poljub Spodbuja povezanosti

Pari, ki ostanejo skupaj, so tisti, ki so intimno blizu. In nič ne izboljša intimnost v čisto enako kot poljubljanje.

Poljubljanje lahko Boost Your samospoštovanje

Preden sem končno dobil svoj prvi poljub, sem bil precej navzdol v odlagališč. Bil sem prepričan, da ni človek našel me je privlačna, in da sem se bi pustili na polici za vedno. Ampak takoj, ko sem dobil svoj prvi poljub, sem se počutil na vrhu sveta. Moja samozavest povzpele!

Poljubljanje to počne - to naredi samozavestni in udobno v svoji koži. Nekdo vas želi, si želi, in to je zelo močna stvar.

Poljubljanje lahko zmanjša stres

Ena od fantastičnih zdravstvene koristi poljubljanje je, da lahko znižajo raven stresa. Kot je tudi dobra za telesno zdravje, poljubljanje je tudi koristno za vaše duševno zdravje. In eden od načinov, v katerem lahko pomaga, je z znižanjem anksioznost.

Leta 2017, mnogi od nas so bolj obremenjena kot kdajkoli prej. Raziskave so pokazale, da je super seksi protistrup, in je na voljo v obliki smooching s svojim partnerjem.

Poljubljanje javnost bolj oksitocin v telesu, ki za dobro počutje kemikalije, ki vas sprošča in lajša simptome stresa.

Poljubljanje lahko upočasni proces staranja

Nihče ne želi videti starejši - in poljubljanje lahko poskrbite, da boste ostali išče mlad in zdrav, za tako dolgo, kot je mogoče.

Ko poljub, boste spali kalorij in več kalorij boste spali, mlajši izgledaš.

Prav tako, če je vaš imunski sistem zdrav, vaše telo je sposoben popraviti in obnoviti celice - tudi kožnih celic - ki vas je videti mlade in žareče.

Ali ste vedeli, druge zdravstvene koristi poljubljati?

load...