Kaj je surova hrana in kakšne so njegove koristi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj je surova hrana in kakšne so njegove koristi?

Kaj je surova hrana in kakšne so njegove koristi?

Obstajajo različne vrste surove prehrane hrano, vendar glavni namen ideje je, da porabijo večinoma nekuhano, nepredelane, ekološko pridelane hrane. Nekateri ljudje sledijo 100% Vegan, surovo prehrano hrane, drugi pa sledijo dieto, ki v glavnem sestoji iz surove hrane in lahko vključujejo mleka, ribe ali meso. Kaj vse ljudje, ki sledijo dieto surovo hrano dogovoriti o je, da je surova hrana vsebuje žive encime, ki bi uničili, če so živila, ki se segreje nad 47 stopinj Celzija in da je večji delež surove hrane, ki jo jeste, zdrava boste biti. Tukaj je deset koristi, da zagovorniki prehrano pravijo, da boste pridobili z upoštevanjem surovo prehrano hrano:

1. Višja kakovost spanja

Na splošno, ljudje, ki jedo več surove hrane pravijo, da bi dobili višjo kakovost spanja. Večina ljudi pravi, da potrebujejo manj spanja vsako noč in, ko jih spanec, spijo bolj trdno. Kot je spanje noč za tako pomembno, da veliko procesov v telesu, bi bilo to seveda ena velika prednost surove prehrane hrano.

2. Manj sladkorja, soli in umetnih dodatkov

Še eden od pomembnih prednosti surove prehrane hrane je, da ljudje, ki sledijo ta način življenja, porabijo bistveno manj sladkorja, soli in umetnih dodatkov. Večina odraslih v zahodnem svetu porabijo veliko preveč sladkorja in soli, in najbolj predelana hrana vsebuje umetnih dodatkov, ki lahko povzročijo bolezni in neželene učinke. S tem, da je večina hrane, ki jo jemo, surovo hrano, takoj zmanjšati vnos vseh teh.

load...

3. Znižanje ravni holesterola

Nižje ravni holesterola je še ena od koristi za zdravje surovega prehrane hrane. Jeste več surovo zelenjavo in sadje je bilo dokazano, da se zniža raven slabega holesterola v krvi. Če je 70% od vaše prehrane je sestavljen iz surove hrane, nato pa bo koncentracija holesterola v krvi bistveno zmanjša.

4. Izboljšana raven energije

Ljudje, ki sledijo surovo prehrano hrane poročajo tudi veliko večje ravni energije, kar je posledica nižjih ravni toksinov, ki se porabijo s svojo hrano. Dejstvo je, nekateri športniki pa sledijo surovo dieto s hrano, da bi povečali njihovo raven energije.

5. To lahko pomaga pri izgubi teže

Druga glavna atrakcija iz surovega prehrane hrane je, da je lahko v veliko pomoč pri hujšanju. Visoka vlaken, nizka vsebnost maščob v prehrani, ki sestoji v glavnem iz surovega sadja in zelenjave, pomeni, da lahko izgubijo težo naravno, in boste še vedno dobili vse prehrane, ki jih potrebujete.

load...

6. Izboljšana prebava

Boljša prebava je še ena od velikih prednosti surove prehrane hrane. Kuhanje hrane uniči nekaterih naravnih encimov, ki jih vsebuje. Ti encimi pomagajo telesu prebaviti hrano, tako da je več surove hrane, ki jo jeste, bolj učinkovit je vaš prebavni sistem postane in zato bolj prehrana ste vzeli na krov od tega, kar ješ.

7. Izboljšana jasnost misli

Ko jeste samo surovo hrano, ste bolj verjetno, da bi jedli več superfoods narave. Hranilne vrednosti, ki jih pridobijo iz teh živil, ne samo povečuje svojo telesno zdravje, da bo povečala vaše duševno zdravje preveč. Privrženci surovi prehrani hrano pravijo, da je žogo svoj um in jim pomaga, da bo boljše, hitrejše odločitve.

8. To krepi imunski sistem

Imunski Boost sistem je še ena od pomembnih prednosti surove prehrane hrane. Surova hrana vsebuje visoko koncentracijo vitaminov in hranilnih snovi kot predelane hrane, in lahko vsebuje tudi več bakterij, ampak to je lahko dobra stvar. Izpostavljenost bakterij krepi imunski sistem in zmanjša alergijsko občutljivost.

9. To lahko zmanjša želja

Zanimivo je, da stranski učinek po surovo dieto hrane se zdi, da se zmanjša željo po stvari, kot so alkohol in kava. Privrženci poročila o prehrani, ki jih ne potrebujete več kofeina, da jih zbudi ali alkoholom, da jih sprostite. In, če ne dobijo željo po nečem sladkem, pridejo za nekatere sveže ali suho sadje, namesto da bi za sladkarije.

10. To lahko pomaga, da se ubranijo pred rakom

Uživanje surove hrane bo blagodejno vplivajo na vaše zdravje, saj boste jedli manj maščob in predelane hrane. Surova hrana življenja je bilo ugotovljeno tudi, da imajo pozitiven učinek na zdravje žensk še posebej. Nemška študija, izvedena v letu 2003, je pokazala, da so ženske, ki so jedli surovo zelenjavo manjšo možnost za razvoj raka na dojki. To je misel, da je zato, ker, da kuhanje zelenjave uniči nekaj fitohranil v njih.

Ali veste, nekatere druge prednosti surove prehrane hrano?

load...