Kaj jesti po vadbi? 10 hrane in prigrizkov po vadbi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj jesti po vadbi? 10 hrane in prigrizkov po vadbi

Kaj jesti po vadbi? 10 hrane in prigrizkov po vadbi

Zelo pomembno je, da po treningu, ne glede na čas dneva, pijete vodo in jesti nekaj, kar vam bo priskrbel vir beljakovin in ogljikovih hidratov. Voda bo seveda rehidracijo vas, protein bodo pomagali vaše mišice opomore in ogljikovih hidratov bo obnoviti svoj raven energije. To je najbolje pojesti v približno 30-45 minut po vadbi za popravilo mišic tkiva in dopolnitev energijo vašega telesa. Kaj jesti po vadbi je pravzaprav bolj pomembno, kot to, kar ješ prej, zato se prepričajte, da jedo prave po treningu hrane, in tukaj je deset ideje za prigrizke in živila, ki jih je treba iskali na:

1. Banana in arašidovo maslo

Če menite, da potrebujete nekaj več bistveno, kot hiter prigrizek, nato pa arašidovo maslo in banane na riževih kolačev, da za bolj polnjenja dolijte. To vam bo dala okusne vir obeh ogljikovih hidratov in beljakovin, ki jih potrebujete, in banane se hitro absorbira v telo za hitro energij.

2. Naravnost naprej pomarančni sok

Preskoči izdelane športne pijače in gredo za kozarec naravne, sveže stisnjen pomarančni sok, namesto. To je osvežujoč in to vam bo dala dober odmerek vitamina C in kalija, ki ga telo je potrebno obnoviti raven tekočine.

load...

3. Jajca

Kaj jesti po vadbi? Jejte jajca! Brez panike, ne bomo, da kažejo, da moraš piti jim surovo, da bi dobili koristi od jajc, ki je pravzaprav le mit; V resnici je protein iz kuhanih jajc absorbira v telo hitreje, kot iz surovih narave. Hiter prigrizek umešana jajca z nekaj polnozrnat toast in zelenjave bo naredil trik lepo; lahko pripravite to okusno malico vnaprej in nosite s seboj, ko jih potrebujete, da vaše telo z dodatno energijo.

4. Oreškov in suhega sadja

Če iščete hiter prigrizek, ki ga lahko nosite s seboj, le peščica suhega sadja in oreščkov vam nudijo hitro rešitev ogljikovih hidratov in beljakovin; bi svoj poskus mešanico in uživajte po treningu.

5. Salmon

Kaj jesti po vadbi? Losos naredi dober po treningu hrane preveč. To je veliko Omega - 3 maščobne kisline, ki jih lahko telo uporabljajo za obnovo mišic in deluje kot protivnetno preveč, samo v primeru, ste pretirana stvari bit v telovadnici!

load...

6. Pack zdrav sendvič

Make up zdrav sendvič in vas bo s hranili, ki jih potrebujejo v preprosti, gladka paket, ki lahko sprejme do telovadnice z vami. Oglejte si sestavine, čeprav, polnozrnat kruh, narezek, sveže solate in zelenjava sta v redu, vendar ne duši it nezdravo, visoke maščobe, prelivi!

7. Kaj jesti po vadbi? Naredite svojo športno pijačo

Mlečni živila so dober vir vse, da vaše telo potrebuje po treningu, tako da bo vaš sami po treningu napitek z česanje mleka (ali mandljevo mleko), banana, sveže borovnice (ali druge jagode) in nekaj naravnega jogurt ali kefir. To bo obnoviti vaše telo in banana vam bo z elektroliti, ki jih potrebujete za zdravo delovanje vaših mišic.

9. Granola

Druga možnost, o tem, kaj jesti po vadbi je granola. Morda ne boste počutili kot jedo veliko, takoj po treningu, ampak le peščica granolo in kozarec pomarančnega soka bo naredil čudeže za vas. Samo bo majhen del vaše telo hranila, ki jih potrebujete, samo pazi kalorij v nekaterih mešanicah.

10 Samo banane

Razlog, da vidite profesionalni teniški igralci jedo banane, med njimi je, da bo sadje vam z ogljikovimi hidrati, ki se bo hitro absorbira v telesu in naravnih sladkorjev, da se ti bo spet, to je razlog, zakaj banan je eden od največjih pošti -workout hrane, da mati narava lepo zapakirane za vas, da nosite okoli.

Kaj jesti po vadbi? Ali imate druge nasvete in ideje? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...