Kaj počne jesti in kako ga ustaviti? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj počne jesti in kako ga ustaviti?

Kaj počne jesti in kako ga ustaviti?

Verjetno vsi smo jedli veliko več, kot smo morali na neki točki. Morda je bilo Prejedanje nad božičnimi prazniki, ali celo tucking v celotnem kad sladoleda sebe tolažiti po razpadu. Ta vrsta občasno prenajedanje nič biti zaskrbljeni sploh, in najslabši učinek, ki bo imel na vaše zdravje je, da boste verjetno počutili precej bolan potem in si želim, da ne bi storili. Za nekatere ljudi, čeprav porabijo velike količine hrane v kratkem času postane reden dogodek in stvari, ki jih ni mogoče nadzorovati, in da je, ko je kompulzivno prenajedanje problem, ki ga je treba obravnavati. Popivanje jedec imajo pogosto zelo nizko samopodobo in so se sovražijo za svoje prenajedanje, vendar, poskusite kot bi se lahko, se zdi skoraj nemogoče, da bi prekinil cikel nad razvajanja. Če menite, da ste napredovali od občasno izgubo samokontrole v rednem, neobvladljivo prehranjevanja, rdeča teh deset nasvetov o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje zdaj.

1. Stop dieto

Kompulzivno prenajedanje pogosto sproži dieto in ljudje v ciklu popivanje prehranjevanja in nato dieto, znova in znova. Morate premakniti stran od obeh skrajnosti prehranjevalne navade in se naučite uravnavati porabo hrane. Ko prehrana, zanikaš sebe veliko vrst živil, ki ste res uživali, tako da je skušnjava bo vedno nadoknaditi izgubljeni čas, ko se sname dieto.

load...

2. Dodajte zdrave hrane za svojo prehrano, namesto da bi odstranili slabe

Ali je to sladoled ali čokolado, ki ste nagnjeni k popivanje na, odstranitev svoje najljubše jedi iz vaše prehrane se bo težko in, če ste sami zanikajo teh živil popolnoma, kar bo bolj verjetno, da bi v določeni fazi in popivanje na njih. To je veliko lažje, da dodate več zdrave hrane za vaše obroke, kot so zelenjava in sadje. Če izpolnite sami gor na zdravo hrano, vas bo manj mika, da popivanje kasneje.

3. Bodite pozorni na hrano, ko jeste

Še en nasvet o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje je, da bi se izognili jedo hrano med gledanjem televizije ali z računalnikom, vedno se usedem na vaše obroke na mizi in v celoti osredotočiti na to, kaj jeste. Če jeste, ko ste raztresen, boste izgubili spremljate, kaj ste jedli in samo naprej dogaja.

load...

4. Nikoli ne jejte hrano naravnost iz paketa

Če boste jedli prigrizek, vedno tisto, kar potrebujete iz paketa, vrne paket v omari ali hladilniku, nato pa jedo hrano iz plošče. Če ste vzeli cel paket piškotov iz omare, boste veliko bolj verjetno, da bi jedli "samo še en".

5. Odstranite vse skušnjave

Naslednji namig o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje je opredeliti živila, ki so jih verjetno popivanje na in jih odstraniti iz pogleda, ali še bolje, jih odstranite iz svojega doma v celoti. Seveda, lahko vedno iti v trgovino kupiti nekaj več, če pa boste morali še posebej potruditi, da bi dobili hrano popivanje na, vam bo dala več časa za razmislek o tem, kaj so o tem narediti.

6. Razumeti, kaj sproži svoj binging

Za večino ljudi, je kompulzivno prenajedanje običajno sproži določena čustva, ali situacij. Če lahko ugotovite, kaj vaši sprožilci so, boste lahko nadzirali svoje nagone jesti bolje. Ko boste razumeli, da ste osamljeni ali dolgčas, namesto lačni, boste lahko, da se osredotoči svojo pozornost na reševanje vzrok problema, ne jeste, da duši svoja čustva.

7. Več o tem, kako naj zavore na popivanje

Ko popivanje, delujete na pozivam, in imaš moč v sebi, da se uprejo, da pozivam. Tudi če ste začeli na popivanje, poskušali ustaviti sebe takoj, ko priznavajo, da se dogaja. Zavedajte se, da samo zato, ker ste začeli jesti tablico čokolade, ki jih ne bi bilo treba končati celotno stvar.

8. Odvrnilo sami

Naslednji dober nasvet o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje je, da se odvrne pozornost. Pozivam, da jesti, je pogosto precej kratkotrajna, tako da, ko ne čutijo potrebe, da popivanje, preprosto poskusite moteča sebe in vodenje sami zaseden. Pojdi na sprehod, preberite knjigo, ali preko telefona prijatelja. Dlje ko odlagajo kar v skušnjavi, bo manj pozivam, da popivanje postati.

9. Osredotočite se na svoje zdravje in ne na svojo težo

Večina ljudi, ki popivanje jedo imajo pomisleke glede njihove teže in krog dieto in prehranjevalnih popivanje poganja kar vidijo, ko so sami težo. Poskusite stop skrbi, svojo težo in mislim, namesto da bi o tem, kaj je zdravo za vas, da bi jedli. Vaše fitnes in vaše splošno dobro počutje, so veliko bolj pomembno kot številko, ki se pojavljajo na tehtnici.

10. Bodite potrpežljivi sami s seboj

Naš končni nasvet o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje je biti potrpežljiv s seboj. Kot smo rekli na začetku tega članka, vsi overeats včasih, tako da se ni pretepel preko občasnega zdrsa. To bo trajalo nekaj časa, da izbruhne na popivanje cikla in da bo trajalo veliko volje na vaši strani. Važno je, da ne bi sodili samo zato, ker si občasno pa v skušnjavo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako ustaviti kompulzivno prenajedanje?

load...