Kako dobiti boljšo držo? 9 nasvetov in trikov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako dobiti boljšo držo? 9 nasvetov in trikov

Kako dobiti boljšo držo? 9 nasvetov in trikov

Desk delovna mesta, ne izvaja in stalna utrujenost ima lahko resne posledice za zdravje, zlasti v hrbtenici. Ne razmišljam o tem pogosto, v bistvu, večina od nas začne šele pozorni na ta del svojega telesa, ko se začne boli. Resnica pa je, da prej začnemo skrbeti za naše drže, manjše je tveganje, da končajo pohabljen v starosti. To ni pretiravanje, mimogrede. Drža lahko vplivajo na krvni obtok, dihanje vzorcev in od tam, številne druge stvari. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako izboljšati svojo držo:

1. Stretch

Ti desk delovnih mest smo že omenili, so eden od največjih sovražnikov svojo držo je. Sedite, ste stremenja na računalniškem zaslonu in si v bistvu pozabite premakniti. Naredite si opomnik: vstati, se raztezajo in se gibajo v nekaj minutah vsake pol ure. Medtem ko sedite, lahko to storite pingvina vajo: dotaknite ramena z rokami in začeti dviganje in spuščanje komolcev. Obvestilo, kako se spet vzravna? Samo 30 sekund je dovolj.

load...

2. Kako dobiti boljšo držo? Pridobite stalni mizo

Če ne moreš zaupati sami priti do vsake pol ure - konec koncev je lahko neželena moteča, če delate na nekaj, kar zahteva veliko koncentracije - dobili stalnega mizo, so že na trgu. Z odprtim mizo boste lahko, da se premaknete, medtem ko delate, pridobil veliko in izgubili ničesar, razen iz slabe drže. V redu, lahko vzamete odmor, da se usedem, od časa do časa, nihče ne želi posnemati steber za osem ur na dan.

3. Poskrbite za svoje noge (ne gre za vlaženje!)

To ne pomeni, ribanje in vlaži, to pomeni nekaj veliko bolj pomembno: stoji na njih prav. Večina od nas ponavadi dajo večjo težo na svojih petah, ki bi škodovala stopala. Najbolj teža bi morala biti na kroglice nogah, in za pravilno držo, bi morali biti tako daleč narazen, kot svojo dolžino ramen. Nimamo nič dobrega za povedati o visokih petah, na žalost. Jih nosijo, ampak si vzemite čas, da bos hoditi, ko dobiš priložnost.

load...

4. Položaj glave zadeve

Eden od načinov, da preverite, če je vaša drža pravilno je, da vidite, kje so vaša ušesa v zvezi z rameni. Če so poravnani, nato pa ste sedel ali pravilno stoji. Če so vaša ušesa pred nami, potem vaša drža je narobe. To se lahko določi s preprostim vaje: spusti brado in nato nazaj, kot da ste poskušali, da ga držijo za vrat. Naj bo ta položaj za pet sekund. Če to storite desetkrat na dan, se bodo mišice na zadnji strani vratu postali bolj prilagodljivi in ​​vaša drža se bo izboljšalo.

5. Pazi ramena

Sedel vzravnano, je eden od načinov, pazite, da ohrani pravilno držo, vendar je lahko težko, da bi se v navado, še posebej, če ste trenutno v uporabi za slouching na vaši mizi. Torej, kako dobiti boljšo držo? Lahko uporabi podpornih orodij, kot ledvene podporno blazino ali klin sedeža. Prav, naredite to vajo: premakniti ramena navzdol in jih potisnite nazaj, nato pa se raztezajo komolcev proti straneh pasu.

6. Tudi kolena (na rokah in nogah) pozicijske zadevah, ko gre za dobro držo

Pozabite na prehodu noge. Naj obema nogama na tleh z gležnjev pred kolena. Prav tako naj bi kolena bodisi na ravni z ali nižja od bokov. Premočno? No, vam ni treba, da ta položaj za cel dan. Se spomniš, kaj smo rekli o pridobivanju in se giblje okoli redno? To je samo tisto, kar kiropraktikov priporočajo kot zdrav sedečem položaju.

7. Joga in pilates

Kako, da bi dobili boljšo držo? Poskusite joga ali Pilates vaje. Najmočnejši mišice v telesu, so tisti, na boke, ampak če jih ne izvaja, bodo oslabili in vpliva na vašo držo. Joga ali pilates sta dve dobri poti, da te mišice v dobri kondiciji. Če so v dobri formi, oni podpirajo hrbet bolje in bo vodilo k boljši držo. Poleg tega, joga in podobne vaje so koristne za celotno telo in pomaga zmanjšati stres, ki je dejavnik za nepravilno držo.

8. Vaja ravnotežje

Tu je še en velik namig o tem, kako bi dobili boljšo držo - da svoje visoke pete off in iti peš na plaži ali v gozdu. Vsak neravna površina bo naredil. Namen je, da se iz udobja gladkih površin smo se uporabljajo za izziv in noge malo. S tem boste tudi izvaja svoj celoten sistem za podporo: gležnje, kolena, kolke in, ja, nazaj. To bo tudi izboljša vašo koordinacijo, še posebej, če vam to bos, kot živčne receptorje v podplatih pošiljajo signale, ki prihajajo iz površine peš bolj jasno.

9. Bodite potrpežljivi

Slaba drža ne razvija več kot teden in pritrjevanje bo trajalo enako dolgo. To je slaba novica. Dobra novica je, da je vse, kar je moč pritrditi, tako dolgo, kot ste ujeti zgodaj. Lahko poskusite svetovanje z zdravnikom, da vidim, kaj je tvoj problem - obstaja toliko drže težav, saj so ljudje, tudi če se nanašajo na enake dele telesa. Stvar za zapomniti, če ste se odločili, da je šel sam: premakniti, raztegnejo in ne zravnajte.

Kako, da bi dobili boljšo držo? Ali imate druge nasvete?

load...