Kako zvoniti rit? 10 najboljših vaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako zvoniti rit? 10 najboljših vaj

Kako zvoniti rit? 10 najboljših vaj

Če želite napeta, čvrsto zadnjico, nato pa v spodnji vrstici (oprostite pun) je kar potrebujete za delo na mišice v zadnji ustvariti dvigala in vam dobro zaokroži zadaj. Vsi smo porabili veliko preveč časa sedel na naše riti, namesto da bi jih uveljavljajo, zato ni čudno, da obstaja več kot le nekaj saggy dna okoli potrebuje nekaj tonirano. Če ste iskali, da poostrijo svojo zadnjico, boste morali uveljavljati mišice iz vseh zornih kotov, tako check out teh top deset vaj, ki bodo poostrile in Tone rit.

1. Most

Ta vaja bo ton vaše zgornje stegenske mišice, pa tudi rit. Ležal na hrbtu z rokami ob telesu. Upognite kolena, z noge postavi ravno na tla, nato pa potiska boke navzgor proti stropu, tako visoke, kot lahko greš. Nato naj vaši boki pade počasi spet dol in ponovite gibanje tolikokrat, kot si lahko.

2. Glute povratni udarec

Glute je skrajšano ime za največji posamični mišice v telesu, gluteus maximus, in da je mišica, ki oblikuje svojo zadnjico. Odličen način za uveljavljanje te mišice je z vadbo znan kot glute povratni udarec. Poklekniti na roke in kolena, nato pa dvignite eno nogo nazaj, s kolena ukrivljen, tako da je vaša noga dvigne višje kot glavo. Napete mišice v rit, na strani vašega dvignemo noge in počasi spustite nogo nazaj na tla. Nato ponovite z vsako nogo izmenično tolikokrat, kot si lahko.

load...

3. Naseliti

Najbolj pomembna stvar, imeti v mislih, ko delaš čepenje je, da se zravnano. Stati vzravnano z nogami rahlo narazen, nato pa čepenje navzdol, tako da so vaše noge na 90 stopinj, vodenje hrbet naravnost in vaše backside potisnil nazaj, kolikor je lahko. Stand up, še vedno vodenje hrbet naravnost in ramena nazaj in ponovite.

4. Dvigala Side noge

To je velika rit tonika vaje, ki jih lahko storite med gledanjem televizije ali branje knjige. Je ležala na tleh, na svoji strani, z vaše noge zloži ena nad drugo. Dvignite zgornjo nogo počasi v zrak, ga imajo za nekaj časa, nato pa ga počasi spustila spet. Ponovite desetkrat, nato zamenjata strani in ponovite desetkrat z drugo nogo.

5. Naseliti impulza

To je variacija na standardnih squats. Stojalo z nogami razširila rahlo narazen, in s svojo težo na petah in hrbet naravnost, spustite se na tla v čepenje položaj. Ta čas, ko si dvigniti se spet ne stojijo vse do vrha. Namesto, bounce Yousef in znova navzdol, utripajoče mišice tako dolgo, kot lahko.

load...

6. Most z dvigali noge

Tudi to je variacija na drugem vaje, ki smo jih že opisanem - most. Lezite ravno v hrbtu in prinašajo kolena, z nogami plosko na tleh. Ta čas, ko se dvigne boke proti stropu, dvignite eno nogo v zrak ob istem času. To naredi potezo težje za dokončanje in dela mišice na vsaki strani ali rit, enega po enega, težje delo.

7. Stalni lunges

Začnite tako, da stoji z nogami rahlo narazen in nato en velik korak naprej z levo nogo in potem bend oba kolena, da se spustite navzdol vodenje svoje levo koleno po vrhu levega gležnja. Vzravnano in ponovite z izvajanjem znova, tokrat z desno nogo ob korak naprej.

8. Povratni udarec Naseliti

Sedi so brez dvoma najboljša oblika vadbe za ublažitev v rit, tako da tukaj je še ena vrsta čepenje, ki bo pomagal ton vaše stegenske mišice ob istem času. Izpolnite čepenje kot smo opisali prej, ko pa spet drugo v stoječem položaju, dal obe roki v pred vami in kick nazaj eden od vaših nog za vami. Ko ponoviti čepenje gibanje, kick ven z drugo nogo za tabo.

9. Toe prisluškovanje

Boste resnično počutili tole, ki ima učinek! Ulezite se na hrbet in položite roke na vaših straneh. Nato dvignite obe noge, upogibanje noge na kolena, tako da so vaša stegna vertikalno in vaše teleta so vodoravno. Spodnja eno nogo in izberite svojo nogo na tla, ga dvignite in ponovite z drugo nogo.

10. Plie

To je zelo preprosta, a zelo učinkovita vadba. Stojalo z nogami razširila narazen, tako da so nekoliko presegajo širine ramen. Z rokami potekala naravnost pred vami, upognite kolena in se znižujejo v čepenje in nato dvig sebe znova in ponovite. Z drugimi besedami, to je čepenje, vendar z noge narazen.

load...