Najboljših 10 afrodiziičnih živil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Najboljših 10 afrodiziičnih živil

Najboljših 10 afrodiziičnih živil

Ljudje so bili pravi, da nekatera živila delujejo kot afrodiziak stoletja, tako da je vse to le mit? Izkazalo se je, da so nekateri izmed mitov o hrani, ki lahko pospešijo spolno željo, ki temelji na znanstvenih dejstvih. Nekatera živila, dejansko vsebujejo sestavine, ki lahko vplivajo na spolne hormone v telesu, medtem ko bi drugi vas sprostijo, ali poveča pretok krvi po telesu. Če Stres sodobnega življenja so dobili za vas in vas ali vašega partnerja, potrebuje malo pomoči sproščujoče in dobili v razpoloženju, tukaj je deset od živil, ki so rekli, da ima lastnosti afrodiziaka.

1. Avokado

Tradicionalni avokado izgledal jajc, zato je njihova povezavi s plodnostjo, vendar pa je bolj za ugled, da je avokado ima afrodiziak kot le njihovo obliko. Kremni, je gladka, teksturo avokadovo meso dejal, da so erotični učinek in sadje vsebuje tudi vitamine B6 in E, ki pomaga, da se sprostite telo.

2. Tartufi

Tartufi zaslužijo svoje mesto tudi v našem seznamu afrodizijak živil. Moč tartufi vzbuditi čute obeh moških in žensk se je izkazalo, da je znanstveno dejstvo. Ko je zrel vonj tartufov je zelo podoben tistemu androstenon, moškega feromonov. Podzemni gliva proizvaja ta vonj, da bi pritegnili živali, tako da bodo nosijo spore proč z njimi. V študiji, ki jo je izvedel britanski univerzi, predmeti, ki so bili izpostavljeni vonj tartufov našel slike golih teles drugih ljudi veliko bolj privlačna.

load...

3. Sl

Nekateri ljudje pravijo, da je bila slika, ki mika Eve in ne jabolko sploh. Rečeno je, da je zrel, rdeče meso iz fig čutna pogled in fige pa vsebujejo določene flavonoide, polifenoli in antioksidanti, ki so se izkazali za sposobne izboljšanje spolne vzdržljivosti.

4. Rdeče vino

Rdeče vino je verjel, nekateri ljudje, da je eden izmed najboljših afrodiziakov, ki obstaja. Malo alkohola bo lekcija nikomur zadržkov, ampak rdeče vino zlasti vsebuje antioksidant resveratrol, ki ga je sprošča telo. Resveratrol se bo izboljšala tudi kroženje krvi po telesu in tako povečujejo vzburjenje.

5. Mandeljni

Skozi zgodovino so mislili, mandlji, da ima lastnosti afrodiziaka. Tudi v Svetem pismu, je omemba vonj mandljev, ki imajo pozitiven učinek na spolno željo ljudi, in študije so pokazale, da ima posebno močan vpliv na ženske. Matica vsebuje tudi vitamin E in magnezij, ki bo črpalka kri hitreje po telesu.

load...

6. Beluši

Še eden od velikih afrodizijak živil je beluši. Visoka kakovost špargljev je dejal, da ima poročno potovanje vonj in žametno teksturo zelenjave, skupaj s svojo nejasno falični obliki, je dejal, da naj ljubezenskih misli v glavah ljudi. Ugled, ki ima šparglji, kot bi afrodiziak tudi zaradi folne kisline, ki jih vsebuje, ki pa imajo vlogo pri zaostrovanja spolnega užitka.

7. Banane

Sama oblika banana, seveda, ima spolne konotacije, ampak banane vsebujejo tudi kemični koktajl, ki bi razložil svoje lastnosti afrodiziaka. Banane vsebujejo encim bromelain, za katerega je znano, da človek zadnji dlje in so tudi vir triptofana, ki jih telo spremeni v za dobro počutje hormona serotonina.

8. Ostrige

Ostrige so eden od najbolj znanih afrodizijak živilih, ki je delno do njihove kremasto teksturo in njihovo rahlo slano okus. Vsebujejo tudi cink, ki je bistvenega pomena za proizvodnjo sperme in tirozina, ki ga telo spremeni v dopamin. Dobiš samo polno afrodiziak učinek ostrig, če jih jedo surovo, čeprav; globoko ocvrte sorta očitno ne bo imel enak učinek.

9. Med

Med je še ena od velikih afrodizijak živil. Tam je mineral iz medu, imenovano bor, ki ima vpliv na moške in na ženske. Bor lahko začiniti svoje spolno življenje s povečanjem ravni testosterona pri moških in se uporablja tudi v ženskem telesu, da presnavljajo v ženskih spolnih hormonov. Obstaja tudi lepljivo sladko vrsto medu, ki se nekako zdi, da bi bilo čutna.

10. Chili

To je paprika v chili, ki daje čilijem svoje afrodiziaka pooblastil. Paprika, ki je tisto, kar naredi sladka vroče, draži brbončice, ki povzroča blage bolečine in da naredi bolečino za sprostitev telesa, ki daje endorfini, ki ga lahko daš zelo blag visoka. Toplota čilijem širi tudi krvne žile in da je srce hitreje bije, kar še dodatno poveča spolno vzburjenje in učinkovitost. V Mehiki so sladka dobro znani po svojih lastnosti afrodiziaka.

Ali veste, druge afrodiziaka hrano?

load...