Prvih 11 koristi za zdravje ananasa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Prvih 11 koristi za zdravje ananasa

Prvih 11 koristi za zdravje ananasa

Uživajte sama, da pito ali puding z njim ali pa ga jedo s solato; ananas je vsestranski tropsko sadje, ki res pakiranjih udarec, ko gre za koristi za zdravje. Plod je odličen vir vitamina A, bogat z vitamini B1 in B6 in okusov veliko jedli ali pijan kot sok ali dodane v zdravem smoothie. Vendar vam je všeč vaše ananas, tukaj je samo 11 od koristi za zdravje ananasa, ki ga dobite skupaj s tem velikim tropskim okusom:

1. Ananas je polna polna vitaminov in mineralov

Ananas so super okusa, nemasten način, da bi dobili veliko hranilnih snovi, da vaše telo potrebuje, da vas zdravi. Vitamini A, C, B1 in B6, skupaj s fosforjem in kalijem in veliko vlaknin, da vaš prebavni sistem v redu, ananas je naravni lastno multivitaminski paket.

2. Pomaga pri preprečevanju nastajanja krvnih strdkov

Zdravstvene koristi ananasa vključujejo preprečevanje krvnih strdkov. Ananas vsebuje naravni antikoagulant, ki lahko pomagajo ustaviti nastajanje krvnih strdkov v telesu. Samo en kozarec ananasovega soka na dan lahko pomaga pri zaščiti pred tem potencialno življenjsko nevarno stanje.

load...

3. Preprečevanju in zdravljenju prehladov

Visoka vsebnost vitamina C ananasa vam pomaga boj proti off kašelj in prehlad, in sadje lahko pomaga preprečiti prehlad preveč. Ananas vsebuje bromelain, ki je snov, ki lahko pomaga ublažijo sluzi v grlu in prsih, tako da bo pomagal pospraviti Prsi kašelj, kot dobro.

4. Ananas lahko pomagajo zmanjšati simptome jutranje slabosti

Če ste noseči in imate jutranje slabosti, nato poskusite skledo ananasa za zajtrk, da pomiri želodec. V kliničnih poti, nosečnice, ki so jedli ananas poročali veliko zmanjšanje simptomov jutranje slabosti.

5. Krepi kosti

Zdravstvene koristi ananasa tudi krepitev kosti. To je zaradi svoje visoke vsebnosti mangana, ki je bistvena sestavina, da vaše telo potrebuje za izgradnjo zdrave kosti. Samo ena porcija ananasa vam bo z več kot 60% priporočenega dnevnega vnosa mangana.

load...

6. Blaži simptome artritisa

Kot tudi njenih kosti gradbenih lastnosti, sadje ima tudi protivnetne lastnosti, tako da je lahko učinkovit način za lajšanje bolečin artritisa in podobnimi pogoji.

7. Ananas so dobre za ustno higieno

Kakor tudi vse vitamine in minerale, kisla narava ananasa je dobro za zobe tudi. Bakterije sovražim kislino in vse kislino, ki se nahaja v ananasa bodo pomagali, da dih svež in in zobe plošča brezplačno.

8. So dober vir vlaknin

Zdravstvene koristi ananasa vključujejo metabolizem povečanje. Morate veliko vlaknin, da vaš prebavni sistem v dobrem stanju in ananasa so odličen vir teh vlaken. Ohranja vas redno in preprečuje zaprtje in to je dober način za povečanje vaš metabolizem vsak dan preveč.

9. Ananas zmanjša tveganje degeneracije makule

Sadež vsebuje beta karoten in vitamin A, tako, ki pomaga zaščititi svoje oči pred degeneracijo makule. Beta karoten pomaga tudi vaše oči prilagodi na spremembe svetlobe hitreje.

10. Ni vam treba skrbeti, pesticide, ko jeste ananas

Za razliko od drugih vrst sadja, kot so jabolka in grozdje, ko jeste ananas, ne jeste koli od debele kože, tako da lahko Munch proč z zaupanjem, ki ga ni zaužil koli možnih škodljivih pesticidov in herbicidov, ki jih lahko najdete z drugimi sadje.

11. Ananas lahko pomaga ohraniti svojo zdravo telesno težo

Ananas je odlična alternativa za visoko vsebnostjo maščob in visoko sladkornih prigrizkov in hrane, kot so sladkarije in čips. Naj ananas koščkih v vašem hladilniku in uživajte v tej zdrav prigrizek med obroki ali dopolni svoje obroke s to čudovito sadje. Visoka vsebnost vode v ananas bo pomagal, da se počutite v celoti, ne da bi kopičenje kilogramov, kot so ananas malo kalorij.

Zdravstvene koristi ananasa so skoraj nešteto.

Ali vam je všeč jesti ananas? Katere druge zdravstvene koristi ananasa veš? Prosimo, delite svoje misli in zdrave prehranjevalne nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...