Zdravo hrano in škodljive izdelke za lepoto vaše kože | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Zdravo hrano in škodljive izdelke za lepoto vaše kože

Zdravo hrano in škodljive izdelke za lepoto vaše kože

Kako priti jasno kožo naravno? Tako kot nas, celice našega telesa ljubezni do "jesti" vitamine in minerale. V tem članku, kaj je govoril o zdrave hrane in škodljivih izdelkov, ki celice našega telesa dobesedno jedo.

Pravzaprav, svoje zelo preprosta, jedo isto hrano kot mi! Če je vaša koža začne, da postane suha in razdražena, na primer, potem je to znak, da bi vaša koža potrebovali nekaj vitaminov.

Uravnotežena in zdrava prehrana.

Kaj je vzrok za večino zdravstvenih težav? Pogosto napačne prehranjevalne navade, zato mislim, da je pomembno, da ponovno preuči svoje prehranjevanje in kuhanje navade.

load...

Spregovorimo o nekaj izdelkov vredne neposredne zavrnitve brez nadaljnje obravnave. Najprej vseh teh proizvodov vključujejo konzervirane hrane, izdelki daljšem skladiščenju polizdelka živila, ki vsebujejo različne konzervansov, kot tudi jedi prevelike količine soli. Tudi najljubši konzervirano sadje, kompot ali pločevinkah okusne kumare so neuporabni dobrote, in jesti to nenaravno in "življenje brez" hrana pogosto lahko škodljivo vplivajo na našo mladost in lepoto.

Izdelki, ki ugodno vplivajo na vašo kožo:

Ta seznam je lahko velik, vendar kaj je govoril o glavni stvari. Koža lahko postane suha, če ni ogljikovih hidratov v hrani, in pomanjkanje maščob more odvzeti kožo elastičnost in gladkost. Dejstvo je, maščobe pomaga vitamin A, ki jih sprejme naše telo; če ni dovolj maščobe, nato pa tudi pomladansko sonce ne bo vaša koža bolje, vendar le starosti. Obstaja veliko virov vitamina A, tukaj so nekateri izmed njih: svetlo (rdeča, oranžna), zelenjava in sadje.

load...

Zakaj nekateri ljudje starajo zelo hitro? To se zgodi zato, ker lahko radioaktivne snovi iz onesnaževanja našega okolja pridejo v organizem in težke kovine lahko celo uničijo kožne celice. Oblikovana na podlagi delovanja teh snovi, so prosti radikali razbrati iz organizma, ki ga antioksidantov iz svetlo in temno zelene zelenjave in sadja, na primer.

Vitamini A, Е, C in РР imajo antioksidativne lastnosti. Ščitijo našo kožo pred oksidacijo in več-sušenje, kot tudi od vplivov agresivnem okolju. Najdete ta vitaminov predvsem v zeleno solato, brokoli, korenje, zeleno čebulo, paradižnik, olive, v številnih naravnih rastlinskih olj, kot tudi rdeče jagode, medu in zelenega čaja. Zato je zeleni čaj postal eden mojih najljubših pijač (bom govoril o tem podrobneje v drugih člankih). Torej, zeleni čaj z eno žličko medu ni le okusna pijača, ampak je tudi zakladnica antioksidantov, ki pomaga ohranjati lepoto od znotraj.

Večina zelenjave in sadja so zelo bogata z vlakninami in lahko tudi upočasni proces staranja, izboljša prebavo in presnovo (bolje jesti jim surovo). Ampak vseeno, to ni potrebno, da porabijo preveč vlaknin, zmernost je dobra stvar v vsem!

Če je vaša koža predmet pogostih vnetij in gube pojavijo prehitro, lahko to pomeni pomanjkanje polinenasičenih maščobnih kislin v organizmu. Veliko večkrat nenasičene maščobne kisline najdemo v maščobi ribe: losos, skuša, sled, tuna, kot tudi v oreški, sončnična semena, in rastlinska olja, zlasti olje grozdnih pečk je zelo bogata.

Prezgodnje gube se lahko zaradi pomanjkanja vitamina C. Verjetno vsi ve, da ga je mogoče najti v pomaranče in limone povzroča tudi. Zato je ena izmed mojih najljubših pijač 1 miza žlico (ali več) limoninega soka, pomešanega z žličko medu in vode, ne samo, da je mešanica neverjetno vitaminov ", vendar je zelo okusna, kot dobro.

Na primer, da bi dobili bolj enakomerno polt in zdravo obarvan obraz - vitamin H lahko pomaga. To je mogoče najti v svežih orehov in jajc (rumenjak), jetra, mleko in kvas piva.

Encimi so pomembni proteinske molekule, ki so nessessary za normalno postopek prebave. Encimi v želodcu, na primer, se prepričajte, da je hrana narežemo na majhne delce, ki se lahko pretvorijo v energijo telesa. Brez teh encimov sistemi naše telo ne more pravilno delovati. Pomanjkanje encimov vodi do bolezni in celo lahko zmanjša dolžino življenja.

Kaj ubija encimov v organizmu? Agresivno ekologija, stres, alkohol, kakor tudi prekomerno uživanje kave in črnega čaja.

Pogoste rdečina pojav na koži lahko povzroči uživanje prekajene in ocvrte jedi.

Poskusite pravilno jesti pozimi in poleti zagotoviti vse potrebne vitamine za telo z uživanjem svežega sadja in zelenjave v izobilju.

Vaše zdravje in lepoto je odvisno od vaših prehranjevalnih navad, pa tudi vaše razpoloženje. 😉

Kaj je vaša najljubša zdrava hrana?

Torej, ostani srečna in zdrava!

load...