10 čudovitih motivacijskih tečajev za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 čudovitih motivacijskih tečajev za izgubo teže

10 čudovitih motivacijskih tečajev za izgubo teže

Vsakdo potrebuje malo motivacije pri njihovih prizadevanjih, da izgubijo težo, včasih. Če se počutite mika, da bi se še danes, nato pa, da je kad sladoleda nazaj v zamrzovalnik, in branje teh deset čudovite ponudbe, da ste motivirani na vaši poti hujšanje.

1. "Prizadevajte si za napredek, ne popolnost" - Neznan

Ne obupajte zdaj, boste dobili tam! Izguba teže se ne zgodi čez noč, to ne bo časa, truda in odločnost. Spremljajte svoj napredek v vašem teže poti uspeha in proslaviti majhne dosežke, nato pa se bo doseglo svoj splošni cilj hujšanje.

2. "Skrivnost za pridobivanje vnaprej je začetek" - Mark Twain

To je še eden od motivacijskih citatov hujšanje za tiste ljudi, ki še niso začeli na svojem hujšanje poti, ampak se vedno bo začela jutri! Citat pravi, da je vse res, da bi že danes, namesto da bi jo odlašal, še enkrat!

load...

3. "Ni take besede, da ne more noben" - Mama

Saj ne more iti še en dan brez pizzo? Ne morem si - res? Poskusite in ugotovite, zakaj si lahko, in odstranite besedo "ne more" iz svojega besednjaka. Boste ugotovili, da je to lahko koristen namig za veliko stvari v življenju.

4. "Ne vemo vse odgovore. Če bi vedeli vse odgovore bi morali biti dolgčas, ne bi? Nenehno išče, išče, poskuša dobiti več znanja. «- Jack LaLanne

Ta motivacijski citat "prvi fitnes superheroj" in "botra kondicije", Jack LaLanne, nas spodbuja, da vedno večje in aquiring znanje na vseh področjih našega življenja, in to velja tudi za naše breztežnostnem poti, kot tudi. Tudi če imate zastoj, ne obupajte povsem v vaših načrtih hujšanje. Še naprej se učijo in rastejo, stati hitro in vztrajati na poti svojega potovanja hujšanje!

load...

5. "Če vam ne izpodbija, da ne boste spremenili" - Fred Devito

To je eden od motivacijskih citatov hujšanje z avtorjem in fitnes guru, Fred Devito; Ta citat je jasno razvidno, da je vse v življenju, ki je vredno početje traja nekaj napora. Izguba teže je lahko izziv, vendar bodo rezultati dobro vredno truda.

6. "morate narediti tisto, kar mislite, da ne more storiti" - Eleanor Roosevelt

Prva dama inspirativno kotacije, Eleanor Roosevelt, nam pove tukaj, da je potiskanje sebe za uspeh, kako doseči svoje cilje. Ko boste to storili potiskanje sebe, da to, kar misliš, da ni mogoče, boste navdušeni, ko ste ugotovili, da je bilo mogoče vse skupaj.

7. "Če ne to, kar je najboljše za vaše telo, ti si tisti, ki se pojavi na kratek konec." - Julius Erving

To je še ena od čudovitih motivacijskih citatov hujšanje. Ne pozabite, da hujšanje ni samo o tem, kako si videti, da je dobra za vaše telo preveč. Prekomerno telesno težo in debeli ljudje trpijo večje pojavnosti bolezni srca, sladkorno bolezen in druge zdravstvene težave, tako da to storite za svoje zdravje, če za nič drugega.

8. "Nikoli ni prepozno, da nekaj storiti" - Carl Sandburg

Ne uporabljajte stari "Prestar sem, da izgubijo težo izgovor niti! Nikoli ni prepozno, da začnete iskati po telesu in nihče ne postavlja starostno mejo za naročnino v telovadnici! Karkoli so vaše starosti ali vaši trenutni ravni teža in fitnes, naj začne danes in bo razliko do vašega samospoštovanja in vaše zdravje.

9. "Nič okus tako dober, kot tanke počuti.« - Elizabeth Berg

To je ena od velikih motivacijske kotacije hujšanje z Elizabeth Berg. Torej, da je kremna rezina izgleda dobro in to bi verjetno okus čudovito preveč, vendar to ne bo premagati občutek dosežka, ko se je končno naredil dosegli svoj cilj hujšanje.

10. "Osnova vsega sreče je zdravje" - Lay Hunt

Majhne žrtve, ki jih boste naredili zdaj bo na koncu, da ste srečnejši. Ko izgubijo težo, boste tudi začeti jesti bolj zdravo hrano in dobili več gibanja, in da vam bo prinesel več energije in mentalno budnost preveč; Vse, ki vam bo pomagal dobiti več od življenja.

Kateri so vaši najljubši motivacijske kotacije hujšanje?

load...