10 čudovitih nasvetov o tem, kako ohraniti zdravo težo celo življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 čudovitih nasvetov o tem, kako ohraniti zdravo težo celo življenje

10 čudovitih nasvetov o tem, kako ohraniti zdravo težo celo življenje

Ne si samo mislim, da bi bilo super, da se tako kot tiste ljudi, ki se zdi, da bi lahko jedli, kar jim je všeč, vendar naj bi ostal enak pomen? Za večino od nas, če bi jedli bar čokolade pred ogledalom, bi morali biti sposobni gledati funtov plazenje naprej. Torej, če ne želite, da imajo različne velikosti obleko za vsak dan v tednu, tukaj je deset nasvetov o tem, kako ohraniti svojo težo:

1. Pazi na težo

Eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako ohraniti težo, je, da pazi na težo in redno tehtajo sami. Sliši se preveč očitno, vendar je presenetljivo, koliko ljudi ne preveri njihovo težo na redni osnovi. Samo spremljanje telesne teže dnevno vam bo povedal, kdaj boste morali zmanjšati na prigrizki ali priboljški za malo.

2. Izogibajte se pozno ponoči prehrana

Preprosto pravilo, ki vam lahko pomagajo vzdrževati težo, ne jesti ničesar od tri do štiri ure, preden greste v posteljo, ali te kalorije bodo imeli kam drugam, ampak okoli vašega pasu.

load...

3. Redno Jejte

Eden najboljših nasvetov o tem, kako ohraniti težo, je, da redno jesti. Bo brez hrane na dan in nato binging ponoči je skoraj zagotovljena način za kup na funtov. Študije so pokazale, da ljudje, ki jedo zdravo in hranljive prigrizke čez dan izgubijo in ohranjati njihovo težo lažje.

4. Jejte zajtrk

To se imenuje najpomembnejši obrok dneva z razlogom. Jesti zdravo zajtrk strel začne vaš metabolizem in, če ga ne jeste, potem vaše telo začne sklepati, da je bo primanjkovalo hrane, tako da se začne, da shranite do maščob, za vsak slučaj.

5. Pijte veliko vode

Drug velik namig o tem, kako ohraniti težo je piti veliko vode. Voda ima številne koristi za zdravje, in to ni presenetljivo, še posebej, če se spomnite, da je 60% - 70% vašega telesa sestavljena iz vode. Strokovnjaki so ugotovili, da so ljudje, ki pijejo veliko vode, veliko manj verjetno, da postanejo debeli in ne pozabite, gazirane, visoke pijače sladkorja ni alternativa dobri stari H2O.

load...

6. Chew hrano

Žvečilni hrano temeljito je še en velik namig o tem, kako ohraniti svojo težo. Ne hitite obroke in traja nekaj časa, da žvečiti hrano počasi, da omogoča lažje prebavljiv in tudi izpolnjuje apetita bolje.

7. Vaja

Saj ni treba iti v telovadnico, da vaše telo vadbo. Samo izbiri po stopnicah, namesto da bo dvigalo pomagal, ali sprehod, ko boš lahko, če ne boste res potrebujejo avto. Nekaj ​​preprostih sprememb v vaše vsakdanje navade lahko znatno vpliva na vaše zdravje in vam pomaga ohraniti stabilno, zdravo telesno težo.

8. Get dober spanec je

Zagotoviti, da boste dobili dovolj dober spanec vsako noč, se je pokazalo, da vam pomaga ohraniti zdravo telesno težo. Pomanjkanje spanja lahko poveča apetit in jih spodbuja k prenajedanje.

9. Ne stresa

Še en preprost nasvet o tem, kako ohraniti svojo težo, je, da ne bi poudaril. Ko se je poudaril, vaše telo izloča hormon, ki dejansko spodbuja skladiščenje maščob, tako da bi čas, da se sprostite malo vam lahko pomaga, da ohranijo svojo zdravo telesno težo.

10. Bodi pošten do sebe in pazi na velikost porcije

Vi ne želite, da se štetje kalorij ves dan, ampak preprost način za urejanje vnos kalorij je, da se odločijo za manjše dele. Vsi smo želeli, da "gredo veliki" od časa do časa, ampak samo, da ostane v zadnji tvoji glavi, kaj bi to lahko naredi za svojo težo.

Redna dieto ni dobro za vas. To je veliko bolje, da se vzdržuje konstantna zdravo telesno težo, ki ga pravkar se zaveda, kaj jeste, ob zdravo opcijo, kjer lahko in dobili nekaj vadbe. To bo pomenilo tudi, da ni treba hraniti na nakup novih oblačil, da vam ustrezajo!

Kakšne so vaše lastne zdrave prehranske nasvete in kako ohraniti zdravo telesno težo? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...