10 diet, ki resnično delujejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 diet, ki resnično delujejo

10 diet, ki resnično delujejo

FAD diete pridejo in gredo, nekateri podprta z zvezdniki, in nekaj takih, ki so samo navaden čudno, ampak kako lahko poveste, katere diete res deluje? Ne glede prehrane boste sledili, boste še vedno morali dobiti hranila, da vaše telo potrebuje za delovanje pravilno, zato morate poskusiti samo načrte prehrane, ki ne zdi preveč skrajno. Nekatere od teh diet, čeprav so prestal preskus časa in so se izkazali za zelo učinkovite in najboljše priporočilo za načrt bo iskren priporočila ljudi, ki so dejansko poskušali. Mi bi lahko sklepali, da ste pozorni na morebitne prehrane zahtevkov, ki se zdi, da je prelepo, da bi bilo res in preverite teh deset diet, ki res dela. Če imate kakršne koli trenutne zdravstvene pogoje, morate najprej pred začetkom kakršne koli načrt prehrane se posvetujte s svojim zdravnikom.

1. South Beach dieto

Obstaja nekaj zelo velikih trditve Beach Diet jug, vendar se je na podlagi dobrega prehranskih pameti. South Beach Diet deluje z zamenjavo slabih maščob in ogljikovih hidratov z dobrih. To je trifazni dieta, ki se začne z odpravo vseh ogljikovih hidratov iz vaše prehrane in jih postopoma povečuje. Načrt trdi, da lahko izgubijo med osem in trinajst funtov v prvih dveh tednih, ampak da bo odvisna od tega, kaj ste, ko ste začeli dieto.

2. Atkins dieta

Atkins dieta, ki trdi, da lahko izgubite petnajst kilogramov v prvih dveh tednih, omejuje vnos ogljikovih hidratov in vam omogoča, da jeste beljakovinsko hrano. To naredi veliko smisla, saj je telo bolj učinkovito kot pa ogljikovih hidratov, tako da bo manj maščobe kopičijo uporablja beljakovin za energijo. Drugo pravilo v zgodnjih fazah dieti Atkins je, da alkohol sploh dovoljeno, tako da ni tako dober, če si privoščite kozarec vina ob obrokih!

load...

3. Zelje juha prehrana

Prehrana zelje je lahko tisti, ki se šteje za malo muha, ampak ljudje pravijo, da je zelo učinkovit. Če vam ni všeč zelje, nato izogniti svoji enega, saj boste jedli veliko zelje juho! To je sedem dni prehrana nesreča, ki trdi, da boste izgubili deset kilogramov. Dieta pari zelje juha z drugimi sadja in zelenjave, vendar to verjetno ni dieta, ki se priporoča za ljudi, ki so zelo aktivni, saj lahko pride do izgube energije preko teh sedmih dneh.

4. Low carb dieta

Obstajajo številne nizko Carb prehrane, in vsi sledijo precej isto načelo omejevanja živil, kot so žita, krompir, fižol in jedo več hranil bogato s sadjem in zelenjavo. To je vsekakor veljaven pristop k izgubi teže, saj lahko ogljikovi hidrati povzroči povečanje inzulina, ki je povezano z odvečno maščobo, ki se shranijo v telesu.

5. Cambridge prehrana

Cambridge prehrana načrti so bile približno za kar nekaj časa in se osredotočajo na zmanjšanje kalorij, ki jih jedo obrok nadomestnih izdelkov, kot so bari in strese. Obstajajo različne različice načrta in izberete tistega, ki je prav za znesek težo, ki jo želite izgubiti. Načrt je poročalo, da so učinkovite, vendar tako kot vse diete, ki kosi kalorij bistveno, so nekateri ljudje poročajo občutek omotice ali vrtoglavice. Druga stvar, imeti v mislih o nadomestnih načrtov obrokov je, da moraš všeč okus nadomestno hrano, ali imate težave!

load...

6. Volumna prehrana

Ta dieta se osredotoča na vaše prehranjevalne živil, ki bodo napolnili, vendar ne vsebujejo zelo veliko kalorij, tako da obstaja veliko lubenice, grozdje in podobne vrste hrane, ki vsebuje veliko vode in vlaknin. To je odlično, če ste oseba, ki meni, da je težko nadzorovati vaš apetit in se je izkazala za učinkovito preveč. To še ni vse solzne zelenjava in sadje, ki jih morate čeprav jesti, je hrano nastavite v različne kategorije in načrt omogoča beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob, kot dobro.

7. Grenivke prehrana

Dieta grenivke temelji na nadzorovanem delu, izrezovanje ogljikovih hidratov, in pitje soka grenivke z vsakim obrokom. Obljublja, da lahko izgubijo do deset kilogramov v manj kot dveh tednih in jih pripisujejo, da je to lastnosti gorenja maščob iz grenivke. Zaradi prisotnosti grenivke v tej dieti, lahko jedel hrano, ki morda ste mislili, da ne bi bilo dovoljeno, da na dieti.

8. Dukan Diet

Dukan prehrana je veliko beljakovin, nizko dieto ogljikovih hidratov, s katero lahko jeste toliko, kot vam je všeč, dokler se držite pravila, da bo program. Načrt določa, kaj lahko jeste v vsaki od njenih štirih fazah in večina ogljikovi hidrati niso dovoljeni. Dobra stvar pri tej dieti je, da je lahko začetna hujšanje precej dramatična in da vas motivira, da nadaljuje s preostalimi fazah. Slaba stran je Dukan diete je, da je prehransko stanje ni zelo dobra, tako da boste morali jemati vitaminski dodatek. To je precej ekstremne prehrana, tako previdni z njim.

9. Paleo prehrana

Paleo prehrana, ki je znana tudi kot Caveman prehrane, je bil tako priljubljen v letu 2017, ki je postal najbolj iskan za hujšanje načrta na Googlu. To je v bistvu veliko beljakovin, nizko carb dieta, ki temelji na uživanju le tisto, kar naša lovca-nabiralca predniki bi jedli pred 10.000 leti. Uživanje manj predelane hrane ni slaba stvar vseeno, ampak, čeprav mnogi trdili velike uspehe z dieto, je bil doslej opravili le omejeno število raziskav na to dokazati.

10. Zone prehrana

Prehrana Območje se osredotoča na uravnavanje ravni inzulina, ki ga nadzoruje dele maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, ki jih lahko jedo vsak dan. Dieta, ki obljublja, da vam pomaga izgubiti enega do dveh kilogramov zelo teden, bi morali omogočiti, da izgubijo težo, ne da bi opazili nobene izgube v energijo.

load...