10 dos in donts za izgubo teže, ki jo morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 dos in donts za izgubo teže, ki jo morate poznati

10 dos in donts za izgubo teže, ki jo morate poznati

Katera je najboljša prehrana za hujšanje? Preden se odpraviš na načrt za hujšanje, to je dobra ideja, da delo v vnaprej točno, kako si šel o tem. Reči boste, da izgubijo težo, je ena stvar, ampak dejansko počne nekaj o tem je povsem drugo. Če ste kmalu začeli štetje kalorij in izgubi nekaj kilogramov, tukaj so naši top deset dos in česa za hujšanje za vas, da imajo razmišljati o:

1. Ali vodi dnevnik hrane

Ki ste jih bomo prej prebral tole, vendar ga ne more dovolj poudariti pomen ohranjanja dnevnik hrane, ki jo pojemo. To je vse preveč enostavno, da podcenjuje znesek, ki ga jeste vsak dan in potem se sprašujem, zakaj si ne izgubi teže; tako voditi dnevnik vsega, kar jeste, vključno s prigrizki, in to vam bo pomagal nadzorovati svoj dnevni vnos kalorij.

2. Se ne prikrajša za vse vaše dobrote

Zmernost je veliko lažje, da se držijo, kot pomanjkanje, in ni treba ustvariti prepovedanega seznama živila. Če se sami ne daj popolnoma jedo določenih vrst živil, ki jih bo samo znajdete hrepenenje teh živil. To je veliko lažje, da se zmanjša vnos kalorij izdelkov ali jih nadomestiti z manj alternativ kalorij.

load...

3. Ali vaja

Telovadba ni za vsakogar, vendar pa je treba združiti zmanjšanje kalorij s povečanjem telesne aktivnosti, da hitro izgubijo težo. Da telesna dejavnost je lahko tako enostavno, kot je hoja za pol ure, gre za vožnjo ali vožnjo s kolesom. Tako dolgo, kot ste dobili vaše srce črpanje z nekaj kardio vsak dan, bo vaše telo začelo gorijo off nekaj maščobe.

4. Ne preskočite zajtrka

Boste jedli bolj čez dan, če preskočite zajtrk v celoti. Ko jeste nekaj za to zajtrk skok začne vaš metabolizem in vam bo preprečilo pridobivanje še bolj lačna kasneje v dnevu. Študije so pokazale, vedno znova, da ljudje, ki jedo zajtrk izgubijo lažjo težo, kot tisti, ki ne.

5. Ali jedo prigrizke

Jesti zdravo prigrizek med obroki vam bo pomagal, da bi jedli manj ob obrokih. Ne skrbite jedo prigrizke, le poskrbite, da so prigrizki, ki jih jedo zdravo tisti, kot so sveže sadje ali zelenjavo, polnozrnati toast ali pest oreščkov.

load...

6. Ne dovolite, da vaše prehrane postane dolgočasno

Naj bo vaš prehrana raznolika in ne dobijo zaljubljen jedo isto hrano obrok po obroku ali pa bo postal dolgčas in se znajdete mika, da bi nehal. Dieto ne pomeni, da so vse, kar lahko jeste solate, tako eksperimentiranje z novimi zdrave hrane, da bo vaše prehrane zanimivo.

7. Ali piti veliko vode

Žeja se pogosto napačno interpretirana kot lakoto, zato se prepričajte, da piti vsaj osem kozarcev vode na dan. To vas bo hidrirani, sperite vaš sistem in vam bo pomagal, da se boste počutili polni.

8. Ne prenehati zaradi enega samega zdrsa

Ne pustite, da ena trenutna zdrsa si dal off svoj celoten načrt hujšanje. Vi ste samo človek in da so lahko lihe dni, ko se ne počutite kot vadbo ali pa dati v skušnjavi, da bi jedli kalorij napolnjena zdravljenje. Občasno slip ni konec sveta, niti ni konec prehrane, zato ne dovolite, da mora biti izgovor, da zaprete!

9. Ali nadzirate porcij

Bodite zaveda velikosti porcij v vaše obroke, saj je to prav tako pomembno, kot je hrana, ki jo jemo. Mnogi ljudje padejo v past jedo nižjo kalorično hrano, vendar je povečanje velikosti porcije, kot vedro primerne velikosti predelu žit za zajtrk, oreškov in suhega sadja, na primer! To ne bo pomagalo shed funtov! To je bolje jesti bolj pogosto, vendar manjše dele; to bo tudi pomagalo povečati vaš metabolizem, ki bo na koncu, ki vam pomaga izgubiti težo.

10. Ne obupajte!

Ena stvar, ki jo boste potrebovali veliko pomagati z izgubiti težo, je volja. Občasno zdrsa stran, ne dajejo v hrepenenj, ne pusti se na vaje in boste izgubili težo!

Kateri so vaši najljubši zdravi nasveti hujšanje?

load...