10 fantastično enostavno nasvete za hujšanje, ki bodo spremenile vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 fantastično enostavno nasvete za hujšanje, ki bodo spremenile vaše življenje

10 fantastično enostavno nasvete za hujšanje, ki bodo spremenile vaše življenje

Nihče ne more reči, da je izguba teže je preprosta, je potrebno veliko volje in vztrajnosti, da izgubijo težo, nato pa, da bo to težo off. Ko poskušate izgubiti težo, svoj um je največja ovira moraš premagati, ker je tvoj um, ki vam pove, da ste lačni, ko vaše telo ne potrebuje hrano, to je tvoj um, ki ustvarja želja, in to je vaš um, ki vas bodo nagnili stran od prehrane načrta. Tako kot lahko vaš um bedak, čeprav obstajajo načini, da lahko trik svoj um. Torej, Reed teh deset velikih prehrana žaga, ki vam bo pomagal, da je lažje, da izgubijo težo hitro.

1. Popijte kozarec vode pred vsakim obrokom

To je eden od zelo preprostih in enostavnih nasvetov za hujšanje, ki vam bo pomagal jesti manj. Kozarec vode pred vsakim obrokom se boste počutili polni hitreje in, seveda, voda ne vsebuje kalorij sploh. To je dobra ideja, da bi poskušali piti več vode ves dan, saj bo to tudi pomagalo ustaviti od snacking.

2. Jejte počasi

Eden od trikov, da ima vaš um na vas je, da je povedal, da so lačni, ko ste res imeli dovolj jesti. To traja približno dvajset minut za sporočilo, da bi dobili iz želodca v možgane, da vam povem, da ste zaužili dovolj, tako da, če ste hiteti hrano, ste zelo verjetno, da bi jedli več, kot ga potrebujete. Vzemite si čas, v vaše obroke in žvečiti hrano temeljito, in boste ugotovili, da jeste veliko manj.

load...

3. Nakup manjše plošče

Prav tako lahko preslepiti vaš um v razmišljanje, da ste pojedli več, kot si v resnici še z nakupom nekaj manjših plošč. Ko služijo svoje obroke na majhnih tablic, bo izgledal manjši obrok je ena velika, in, verjeli ali ne, se boste počutili, kot ste jedli velik obrok, ko ste končali s svojo hrano.

4. Jejte več hrane z visoko vlaken

Eden od najpreprostejših načinov, da bi sami občutek sitosti in jesti manj kalorij, je, da bi jedli več visokih živil vlaken. Fiber vas napolni in to traja dalj časa za prebavo, tako da bo občutek sitosti za dlje časa. Prav tako pomaga, da ste prenehali s doživlja vrhove in korita v vaši ravni sladkorja v krvi, ki lahko se boste počutili, kot da potrebujejo več hrane med obroki.

5. Izogibajte se umetnih sladil

Umetna sladila, običajno tiste, ki se nahajajo v prehrani soda, lahko dejansko bi si pridobili težo. Ti trik svoj um v razmišljanju, ki ga porabijo veliko sladkorja in da lahko desensitise sladkost receptorje v telesu in ustvariti še močnejšo željo po sladkih živil, kot ste jih imeli prej. Saj bi bilo bolje izogniti soda vse skupaj, in z zamenjavo sladkorja v hrano z nizko kalorično alternative, kot so cimet.

load...

6. Ne izpuščajte obrokov

Preskakovanje obrokov je kontraproduktivno, če se potrudiš, da izgubijo težo. Če preskočite kosilo, na primer, ste zelo verjetno, da bo tako lačen, ki jih v času večerni obrok, ki vam bodo pokrile in jesti veliko več, kot bi si naredil, če bi ločeno jedli na dva obroka.

7. Daj ogledalo na vratih vašega hladilnika

Neka študija je pokazala, da če si dal ogledalo na vratih vašega hladilnika, boste jedli manj in boste jedli bolj zdravo hrano. Videti svoj odsev strmel nazaj na vas, kot ste dosegli za hrano, vas bo dvakrat premisliti o svojih izbiro hrane in da bi vam pomagajo izgubiti težo.

8. Dvakrat na zelenjavo

Veliko načrtov prehrana res samo omejijo jesti več zelenjave, ker so zelenjava visoko vlaken, visoko v prehrani, ampak malo kalorij. Lahko trik si v jedo več zelenjave s podvojitvijo različne vrste zelenjave, ki jih imate z vsakim obrokom. Lahko poskusite tudi podvojitev obsega zelenjave, ki jih dodate na vsakem receptu.

9. Povej vsem, ki ste se trudijo, da izgubijo težo

To ni toliko v mislih trik, vendar lahko sami rešiti iz veliko skušnjavo, če vaši prijatelji in družina vedeli, da se trudijo, da izgubijo težo. Upajmo, če vedo, kaj počnejo, ne bodo pile krožnik tako visoka, ko jih obiščete, in se vam ne bo ponudil nobenega visoko kalorično vesti.

10. Bodite pozorni, ko jeste

Ali gre za prigrizek ali glavni obrok, se osredotoči na hrano, ko jeste in boste jedli manj. Ne jejte med gledanjem TV, ali z uporabo računalnika, saj je bilo dokazano, da bodo ljudje, ki jedo, ko so raztresen jedo veliko več.

Katere so vaše najljubše preprostih nasvetov hujšanje?

load...