10 genialnih nasvetov o tem, kako naj vaše telo pripravi na poletje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 genialnih nasvetov o tem, kako naj vaše telo pripravi na poletje

10 genialnih nasvetov o tem, kako naj vaše telo pripravi na poletje

Poletje je tik za vogalom, tako da je skoraj čas plaža znova. Ne bo dolgo, preden boste morali priti ven kopalke znova in videli, če je še vedno ustreza! Tukaj je deset veliko načinov, ki vam pomaga pripraviti za slavno sončnih dni, da upajmo, da smo na tem, da vidim. Preberite teh deset genij nasvetov o tem, kako se vaše telo poletje pripravljeni in si pripravljen za to plažo.

1. Get pedikuro

Začeti od spodaj navzgor, z nogami, in jih dobili v tip-top formi za poletje s pedikuro. Odprto toe čevlji in sandali bodo prišli iz garderobe kmalu, zato ne dovolite, da vaše noge je stvar, ki je ne pusti na cedilu to poletje.

2. Slim navzdol hitro s kardio

Če si dal na nekaj dodatnih funtov čez zimo, potem je edini način, da izgubijo njih hitro je dobil srce razbija in krvni črpanje z nekaj hitrem kardio vadbo. Povečajte svojo kardio približno 15 minut na dan, pet dni na teden, ki vam bo pomagal shed teh nezaželenih funtov.

load...

3. Hidrat kožo

Veliko več od vašega telesa, se bo na ogled takoj, zato poskrbite, da vas bo koža zelo gladko in da ni zaplate suhe prikazovanja kože. Piling morebitna problematična področja, kot so komolci in kolena in dnevno vlaženje z naravnim oljem ali losjonom.

4. Get vosek

Ne želite, da kateri koli organ, lasje, ki prikazuje to poletje in britje zapusti senco. Pridobite strokovno vosek storiti, da odstranite vse dlake, ki ne boste počutili udobno. Vosek je veliko bolj učinkovito, da bo trajalo dlje, in da pomaga piling kože preveč.

5. Get žareče tan

Žarečo polt naredi videti zdravi in ​​vitkejši, tako da tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako dobiti popolno polt z self-Tanner. Piling prvič, da odstranite odmrlo kožo, in za en dan ne uporabljajte vlažilno kremo, preden pride tan. Najboljši način, da bo vaše tan videti naravno je, da izberite odtenek, ki je le dva odtenka temnejši od vaše normalne polti.

load...

6. Začnite uporabljati soncem zdaj

Ne dobijo ujela povsem nepričakovano, zgodnji sončni urok, začeti uporabljati soncem sedaj. To vas bo varoval pred škodljivimi UV-žarki sonca in da se bomo izognili vam bilo neprijetno roza obraz, ko so hitting plažo prvič letos.

7. Izogniti napihnjenost živil

Nekatera živila so dobro znano, da povzročajo napihnjenost, zato izogibati njih zdaj, tako da bo pripravljen za svoj prvi dan na soncu. Zmanjšajte mlečnimi izdelki in gaziranih pijač, in povečati količino zelene zelenjave, ki jo jeste.

8. Zaščitite se pred breakouts

Poletje je najslabši čas v letu, za breakouts. Če imate mastno kožo, začnete že pripravljen za boj zdaj. Piling kožo redno, da pore jasna in uporabi medu obraz masko za boj proti bakterijam, ki povzročajo aken.

9. Začetek sledenje, kaj jeste

Eno izmed najmočnejših orodij, ki obstaja, da vam bo pomagal shed nekaj kilogramov je dnevnik hrane. Vodenje zapišite, kaj jeste in kdaj jeste, bo, da se bolj zavedati svojega vnosa kalorij in vam pomaga zmanjšati na to, kaj jeste.

10. Jejte pogosto in zmanjšanje porcij

Snacking na zdravih prigrizkov vam bo pomagal jesti manj ob obrokih, zato se ne bojte, da jedo med obroki. Tudi, ko vam jedo glavni obrok, začeli zmanjša velikost porcij, ki jo jeste. Najlažji način za to je, da kupujejo nekaj manjših krožnikov, saj kljub temu, da boste jedli manj, boste še vedno mislim, da je tvoja plošča polna.

Kako vam je vaše telo poletje pripravljeni?

load...