10 hranite skrivnosti, ki vam pomagajo izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 hranite skrivnosti, ki vam pomagajo izgubiti težo

10 hranite skrivnosti, ki vam pomagajo izgubiti težo

Izguba teže ni nujno, da bo tako velik izziv, če si vzemite nekaj preprostih korakov, da spremenite svoje prehranjevalne navade. Nobene potrebe ni, da gredo na crash dieto, da ne bi pomagal obdržati težo off vseeno. To je veliko bolje, da si oglejte nekaj svojih prehranjevalnih navad in videti, kaj lahko spremeni na bolje. Tako ste kar le majhne spremembe v načinu življenja, tako da bo lažje, da se držijo svoje cilje. Če želite shujšati, in želite, da ga hranite off, potem si oglejte na teh deset preprostih stvari, ki jih lahko storite, da vam pomaga jesti zdravo in zmanjšati na vaših kalorij.

1. Načrtujte vnaprej

Ena od prvih stvari, ki jih lahko začnete delaš, če želite shujšati, je, da načrtujejo svoje obroke vnaprej. Če ga pustite do zadnje minute, da se odločite, kaj boste jedli, ste bolj verjetno, da zgrabite vnaprej pakirani obrok ali telefon ven za pico. Odločite se na meniju za vsak teden vnaprej, in kupiti cel teden sestavin v eni potezi. Če ste zasedeni oseba med tednom, potem lahko tudi vnaprej pripravite zdrave obroke ob koncu tedna.

2. Preverite vse zdrave možnosti je težko doseči

Bi bilo enostavno izbrati zdravo možnost, pri cemer se zdravi prigrizki enostavno jesti. Naj sadje v skledo sadja, ki ga pustite v kuhinji in bi lahko vnaprej pripravite nekaj zelenjava prigrizke, kot so rezine korenja ali zelene palice, tako da si lahko samo jih zgrabi, ko ste lačni. Pol ure konec tedna in bi lahko imeli vse svoje nizkokalorična prigrizke pripravljen do konca naslednjega tedna.

load...

3. Voditi evidenco o tem, kaj jeste

Preprost način, da se prepričajte, da se držite vašega prehranjevanja načrta je za snemanje v reviji, kaj si zares jesti vsak dan. Preprosto zapišite vsak prigrizek in obrok, ki jo jeste, in potem boste lahko spremljali, kaj ste že jedel. Potem lahko ustavi sami, ko ste ugotovili, da so dosegli za en prigrizek preveč.

4. Odstranite vse skušnjave

Niti ne tvegati zapusti katero koli od teh skušnjava obravnava na zadnji shrambi ali v hladilniku. Imajo dober čista iz vaših kuhinjskih omaricah in odstranite vse hrane, ki jo poznate vi ne bi smeli jesti, ker če je tam, je zelo verjetno, da boste postali mika, pa še določitev menite, da imate.

5. Dodajte več zelenjave na krožniku

Sadje in zelenjava so vaši najboljši prijatelji, ko se trudijo, da izgubijo težo, ki jih vsebujejo kupe prehranske koristi, ampak z ogromno vlaknin, ki vas bodo napolnili, in ohranjajo počutiš polno za dolgo časa. Dober način, da se zagotovi, da jeste več zelenjave je vedno prizadeva izpolniti vsaj polovico svojega ploščo ob obrokih z zelenjavo. Boste še vedno jedo kar na splošno, vendar pa bo porabijo manj kalorij.

load...

6. Sledite zgledu japonskih

Ali ste vedeli, da to traja približno dvajset minut za možgane, da vam povem, da ste polni? To je eden od razlogov, da so Japonci jedo, dokler jim zdi, da je približno 80% poln in potem nehajo jesti. Boste še vedno dobili dovolj hrano s hrano in dvajset minut kasneje, se boste počutili polni in zadovoljni, vendar ne boste imeli preveč jedel. (Vas prosimo, da se glasi 10 dolgoživosti skrivnosti Japoncev tukaj.)

7. Ne jem iz paketa

Tudi če je nekaj zdravo, ne jedo hrano iz paketa, ali pa je bolj verjetno, da bi jedli več, kot ste res potrebujejo. Če snacking pred televizorjem, na primer, dal prigrizek v skledo ali na krožnik, in pusti paket v kuhinji. Če ne, ste zelo verjetno, da se na dnu paketa ne da bi sploh zavedali, da ste to počeli.

8. Nakup manjše plošče

Sekanje velikosti porcij, ki jo jeste, je veliko lažje, kot rezanje določene vrste hrane v celoti. Najlažji način za nadzor svoje dele, je z uporabo manjših plošč. Mnogi ljudje imajo velikanske velikih plošč v svojih omarah zdaj, in večje plošče, več hrane, ki jo bo dal na njih. Manjše ploščice dejansko trik um v razmišljanje jeste več, kot ste, da boste še vedno občutek sitosti, čeprav ste jedli manj.

9. Naj vas ne zavede v razmišljanje, da je žeja lakota

To je zelo enostavno zamenjali žejo za lakoto, tako da če ne počutim nepričakovano lačni, poskusite pitje kozarec vode, preden jeste prigrizek. Kozarec vode pred vsakim obrokom bo tudi pomagalo, da bi jedli manj in, če boste našli voda preveč dolgočasno, lahko vedno dodate nekaj okus, da ga s kančkom limone, jagode in sadne rezine.

10. Nikoli ne preskočite zajtrka

Zajtrk je res najpomembnejši obrok dneva, še posebej, če se potrudiš, da izgubijo težo. Dober velika zajtrk, ki vsebuje beljakovine, ki vam bo dala energijo, kar potrebujete, da vas vidim vse do kosila, in to vam bo pomagal jesti manj za cel dan.

load...