10 laži ste bili povedali o izgubi teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 laži ste bili povedali o izgubi teže

10 laži ste bili povedali o izgubi teže

Izguba teže je verjetno ena izmed najbolj dobičkonosnih panog danes, skupaj z ustvarjanja filmov in farmacevtskih izdelkov. Mnogi od nas želijo izgubiti nekaj teže, nato pa se stvari na ta način, in bolj obupani smo, bolj verjetno smo zaupati predloge, katerih uspeh je, milo rečeno, vprašljiva. Tukaj je deset mitov o hujšanju, ki morda vse nas jih slišal, vendar ne vedo, da so miti:

Izguba teže Mit 1: Jejte v majhnih porcijah

"Mali" je relativen pojem in zelo verjetno, da bo vsakdo, ki je slišal ta nasvet prilagodite po volji. Z drugimi besedami, tudi če misliš, da jedo majhne dele, da bi lahko dejansko absorbira več kalorij, kot jih potrebujete. In ne pozabite, da ni pomembno, kaj jeste v majhnih količinah. Četrtina Pounder ni velik, vendar to ni ravno tako zdrava, kot je, recimo, jabolko.

load...

Hujšanje Mit 2: "Spalnica fun" je najboljša vaja

To je depresivno, da Odvzeti ta mit, a raziskave so pokazale, da se "spalnica vaja" v resnici ne gorijo toliko kalorij, kot smo želeli, da verjamemo. Seveda pa to ne pomeni, shunning fizično intimnost za telovadnico, boste razumeli. Morda ne gorijo kalorij, vendar pa povzroči občutek sreče.

Hujšanje Mit 3: Kalorije razlikujejo

Čeprav je dejstvo, da je kalorija le merilo za energijo, so različne vrste živil, obdelujejo različno telo. Kalorije iz beljakovine so boljše za hujšanje iz preprostega razloga, da je njihova obdelava pospešuje celotno presnovo v telesu in zaradi beljakovin povečuje mišično maso. Več mišične mase imate, več kalorij boste spali, saj mišice jesti več kalorij kot maščobnih oblog.

load...

Hujšanje Mit 4: Zajtrk je slabo za vaše prehrane

Veliko režim hujšanje kažejo stvari, kot četrtino grenivke ali rezino banane za zajtrk. To je narobe, kot je pokazala raziskava: ljudje, ki jedo zajtrk tehtajo manj. Ja, seveda je odvisno, kaj jeste za zajtrk, vendar poskrbite, da boste ne pojesti tudi po tem četrtletju grenivke.

Hujšanje Mit 5: Jajca so sovražnik

Da se jajca pakirajo s holesterolom, vendar majhen detajl v tem, da je to dober holesterol, neke vaše telo potrebuje, ni slaba, ki povečuje tveganje za srčni napad. Poleg tega, jajca ne boste maščobe, ki jih boste zdravi, saj skupaj s holesterolom, so polni stvari, kot so vitamin A (zelo dobro za kožo) in mineralov (dobre za celo telo).

Hujšanje Mit 6: Manj hrane, več gibanja

To ni povsem mit, vendar pa še vedno lahko zavajajoče. Stvari niso tako enostavne, da je resnica. Lahko bi zmanjšali vnos kalorij in izgubiti nekaj teže, ampak postopoma boste začeli izgubili manj in manj teže, dokler ne pridemo do točke, ko ne boste izgubili nobene teže ne glede na to, koliko ste fizično aktivni. To je zato, ker vaše telo prilagodi na nižji vnos kalorij. Glej številko 3, zakaj je to.

Hujšanje Mit 7: dodatki so namenjeni za pomoč prehrane

Ne niso. Vsak kakovosti dodatek nosi opozorilo na embalaži, da je ne more nadomestiti zdrave prehrane. Razlog za to je, da so dopolnila dejansko pomenilo za ljudi z diagnozo pomanjkanja vitaminov, ni za vas. Življenje na špinači in dodatkov ni najboljši način, da izgubijo težo. Morate beljakovin.

Hujšanje Mit 8: Reading nalepke pomaga kalorij štetja

To lahko zlomi nekoga srce, ampak proizvajalci živil lahko povsem zakonito navesti njihov izdelek ima manj kalorij, kot je v resnici počne. Varianca je fenomenalno, mimogrede - v državah, to je med 20% in... Skoraj 70%. In to je za hrano šteje "dieta".

Hujšanje Mit 9: morate jesti samo takrat, ko ste lačni

Ah, ja, ampak lačen za kaj? Po dietetikov, ljudje velikokrat lagal sebi, da so lačni, tako da so lahko prigrizek. Ampak v resnici to ni lakota, ampak čustveno vprašanje, ki je zaradi česar so zaskrbljeni, in so samo poskušali utopiti tesnobo, ki jo jedo. Naslednjič, ko boste dosegli za prigrizek, razmišljati o tem.

Hujšanje Mit 10: Lahko zaupate vse znanstvene raziskave

Vemo, da ste navedli znanstvene raziskave tukaj, vendar pa je treba izkoristiti vsako novicah o študiji za hujšanje s ščepcem soli. Ali par. Nekatere znanstvene raziskave sponzorirajo proizvajalci drog ali športne opreme, ki samodejno pomeni, da ne sme biti popolnoma objektiven. Druge študije vključujejo le selektivno podatke priti do želenega rezultata (znanstveniki ni svetniki, veš). In to celo brez omembe načina medijev pridelek in poteg dejansko znanstvene raziskave, da bi dobili kričal naslov.

load...