10 malo znanih dejstev o celulitu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 malo znanih dejstev o celulitu

10 malo znanih dejstev o celulitu

Prva stvar, ki jo morate vedeti o celulitu je, da ni nič narobe z njim, in to ni nič treba sramovati, saj skoraj vsakdo dobi celulit, na eno ali stopnjo drugega. Celulit nastane, ko se maščobne obloge pod kožo, ki smo jo vsi, potiskajo svojo pot skozi oslabljen vezivnega tkiva in ustvarjajo kepe in bulice, ali pomarančne učinek. Vezivnega tkiva, ki so kolagenska vlakna, lahko oslabili premalo gibanja, nezdrava prehrana, hormoni, in slaba prekrvavitev. OTC lahko zdravljenje za celulit biti učinkovite, vendar pa strokovnjaki pravijo, da niso prava alternativa za uživanje zdrave prehrane in sprejemanju dobrih odločitev življenjskega sloga. Če želite izvedeti več o celulita, berite naprej, saj imamo deset več dejstev o celulita, ki ga morda niso znane.

1. Sončna svetloba lahko celulita slabše

Kot da ni bilo že dovolj razlogov, da poskrbite, da boste uporabili za zaščito pred soncem, lahko sončno svetlobo, da celulit slabše, kot tudi pospešiti proces staranja in lahko povzroči kožnega raka. Nad izpostavljenostjo do škodljivimi sončnimi žarki škodo in slabi kolagena, ki bo olajšal za maščobne obloge suniti svojo pot skozi vezivno tkivo pod kožo in povzroči udarec.

2. Obstajajo različne vrste celulita

Obstajajo tri različne vrste celulita, in to je pomembno, da veste, kakšen tip ste, tako da se lahko tako zdravljenje na pravilen način. Maščobnega celulita je tisto, kar ljudje običajno imenujemo pomarančno lupino celulit, in je zaradi slabe prehrane na splošno povzročila, zato izboljšanje vaše prehrane je najboljši način za zdravljenje tega. Vodenični celulit je mehka oblika problema in povzroča zadrževanje vode, tako da izvaja in zmanjšanje vaš vnos soli bo pomagalo. Fibrotične celulit je težko in tvori globoko v plasti maščobe. Najboljše zdravljenje za fibrozne celulita je dejal, da je mezoterapija.

load...

3. Celulit ne pomeni, da ste prekomerno telesno težo

Če imate celulit, to ne pomeni nujno, da imate preveliko telesno težo, čeprav bo prekomerno težo, da celulit bolj izrazita. Celulit je posledica slabitve kolagena v koži in lahko vsakdo dobil, prekomerno telesno težo ali suh.

4. Tight oblačila lahko povzročijo celulita

Ena od stvari, ki bo povzročila celulita je slaba prekrvavitev, tako, če ste nagnjeni k nositi tesna oblačila ves čas, ki ga povečujejo možnost za razvoj stanja. Tesen perilo je največji krivec tukaj, tako da gredo z nekaj malo bolj ohlapna in se bo izboljšalo cirkulacijo.

5. Večina žensk ima celulit

Celulita še zdaleč redka; približno 90% žensk ga imajo. To se začne oblikovati iz pubertete, nato pa razvija še naprej odvisno od prehrane in življenjskega sloga. Ženske so bolj dovzetni za celulit, saj je struktura vezivnega tkiva pod kožo drugačna kot pri moških.

load...

6. Čiščenje s in ščetkanjem ne pripomorejo k zmanjšanju celulita

Masažo, s pomočjo telo grmišča in suho krtačenje bo pomagalo zmanjšati videz celulita. Redno masažo vseh vrst bo izboljšal pretok krvi v območju in da bo krepitev kolagena in pomagalo razpršiti nekaj maščobe, ki leži pod kožo.

7. Vaja bo pomagalo tudi

Drug način za izboljšanje vaše cirkulacijo in zmanjšanje celulita je, da bi dobili nekaj vadbe. Tek, hoja, plavanje in bodo vsi pomagajo in, če ste porabili veliko časa sedel za mizo čez dan, vstajanje in ima odsek bo pomagalo preveč. Vse, kar je v resnici, da bodo dobili kri črpanje po telesu pomaga ustaviti celulita oblikovanje.

8. Vaš genov je lahko kriv

Tvoja mama je lahko kriva za celulit, saj je mislil, da so nekateri ljudje samo bolj genetsko nagnjeni k razvoju stanja, kot so drugi. Ne samo odstopi, se na to, da boste imeli celulit, ker je vaša mama, čeprav, lahko še vedno zmanjšati s pravilno prehranjevanje in dobili veliko vadbe.

9. Kako narediti bolj učinkovit anticelulitni tretmaji

Obstaja veliko kreme in losjone, ki so učinkoviti pri zdravljenju celulita in domače zdravljenje, kot mlete kave over-the-counter, lahko pomaga tudi. Lahko bi katero koli celulitu bolj učinkovita, tako da ga uporablja za kožo po vadbi. Ko boste to storili, da bo vaša kri že črpanje hitreje in da bo pomagal zdravljenje se vpije v kožo.

10. Se je lahko posledica sprememb v hormonih

Še en razlog, da je celulit bolj izrazit pri ženskah je, da se lahko s hormonske težave povzroča. Hormonske spremembe, ki jih jemljete kontracepcijske tabletke je povzročil, in med nosečnostjo, lahko prinese na celulit. Kljub temu, da se v trošarine, jesti zdravo, nizka vsebnost maščob, prehrane in da bo še naprej celulita na minimum.

load...