10 mora vedeti kuhinja hacks, ki vam bodo pomagali izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 mora vedeti kuhinja hacks, ki vam bodo pomagali izgubiti težo

10 mora vedeti kuhinja hacks, ki vam bodo pomagali izgubiti težo

Če se potrudiš, da izgubijo težo, potem kuhinja je ena soba v hiši, kjer se lahko vse, kar gre narobe. Tudi če ste imeli volje, da ostanejo off hitro hrano, sedaj moraš biti dober v kuhinji preveč. Tukaj je deset super kuhinja žaga, ki vam bo pomagal ohraniti svojo odločnost in vam pomaga izgubiti težo.

1. Poskrbite, zdravo hrano enostavno najti

Organizirajte svoj hladilnik, tako da je zdrava hrana, da je najlažje doseči. Pre-pripravo sadja in zelenjave ter jih hranijo v uporabno posodah, tako da so prav tako enostavno doseči za, kot zamrznjeno pripravljen obrok. Prav, dal zdrave hrane na sprednji strani hladilnika, v višini oči, tako da so vedno prvih stvari, ki jih vidite.

2. Zamenjajte maslo z jabolčno omako v peki

Ko vidite pecilni recept, ki zahteva za maslo, ste vedeli, da lahko zamenjate to maslo z jabolčno omako? Pravkar ste zamenjali maslo za jabolčno čežano, v isti kakovosti, v receptih, kot so torte in okus čudovito, vendar nima maščobe.

load...

3. Priprava solata

Jedo solato pred svojim glavnim obrokom je odličen način za zmanjšanje apetita, ampak kdo želi, da pripravi solato vsak večer? Samo bo vaš solata, ki vas bo trajal nekaj dni in ga shranite v zatesniti posodo, in potem ne bo zamikalo, da bi ga preskočite, da prihranite čas pred večernim obrokom.

4. Ne puščajte hrane ven na okencih

Vsakič, ko boste videli, da ploščo piškotkov na števec, boste v skušnjavi, da bi jedli eno. Daj hrane proč v omarah in na ta način vam ne bo zamikalo. Po eni od študij, ljudje, ki zapustijo hrano ven na kuhinjskem pultu stehtati, v povprečju za 10% več od tistih, ki tega niso storili.

5. Zmanjšanje obsega svoje krožnike in pribor

Še eden od preprostih nasvetov za hujšanje je, da zmanjšanje obsega svoje krožnike in pribor. Preprosto preklapljanje iz dvanajst palčni ploščo do deset palčna tiste, lahko naredi veliko razliko v vašem prehranjevalnih navad. Downsizing svoje plošče, ki služijo žlice in druge pripomočke, vas bo spodbudila, da bo do manjše porcije.

load...

6. Ne visi v kuhinji

Ali kar lahko, da bi kuhinji kraj, kjer boste pripravo hrane, ni kraj, kjer ste preživeli večino svojega časa. Dokler ste tam, obdana s hrano, vas bo zamikalo, da zgrabite prigrizek. Vzemite ven TV in celo skriti kuhinjske stole, ker je manj časa, ki ga v kuhinji, bolje ležali naokoli.

7. Swap v avokadom

Še ena zdrava swap sestavina za vas, da poskusite, je avokado. Poživi bogato jed, poskusite z avokado namesto smetane, masla ali mleka. Avokado vam bo vlaknin in dobre maščobe, ki bo nadomestil potrebo po visoko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov v nekaterih jedi.

8. Odmerimo sestavine ustrezno

Mnogi ljudje mislijo, da je boljša od receptov knjig vedeti in nadomestiti Zrno za peščico, za bolj natančne meritve. Če boste to storili, potem je zelo verjetno, da jeste več, kot si misliš, da si kupi nekaj ustreznih merilnih merice in žlice in merjenje iz sestavin brezpogojno.

9. Daj ven sadja skledo

Še eden od preprostih nasvetov za hujšanje je, da se odpravlja sadja skledo. Tukaj je zanimiva statistika za vas: ljudje, ki imajo sadje v skledo je bilo ugotovljeno, da tehta 8 kilogramov v povprečju manj kot tisti, ki ne. Če imate sadje, določenimi v skledo, potem ko se počutite peckish, boste dosegli za jabolko ali banano in ne gredo na vse težave najti drug prigrizek.

10. Poveča sobno temperaturo

Raziskave so tudi pokazale, da ljudje jedo več, hladneje so. Obrnite se na sobno temperaturo v vaši kuhinji in bivalni prostor, zato bi morali najti, da se počutite pozivam, da jedo manj pogosto.

Katere so vaše najljubše kuhinja žaga, ki vam pomagajo shujšati?

load...