10 možnih razlogov, zakaj ne morete izgubiti trebušne maščobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 možnih razlogov, zakaj ne morete izgubiti trebušne maščobe

10 možnih razlogov, zakaj ne morete izgubiti trebušne maščobe

Kot ljudje starejši, metabolizem upočasni in trmasti trebuh maščobe lahko postane problem, za mnoge. Izguba maščobe okoli trebuha je lažje reči, kot narediti in včasih, kljub vsem trudu, da samo noče premaknil. Če počnete vse, kar si zamislite, da izgubijo trebuh maščobe, in to šele ne bodo izginile, potem berite teh deset najpogostejše razloge, zakaj bi se le težko:

1. Vi ste jedo preveč predelane hrane

Eden od glavnih razlogov, da je trebuh maščobe tako trmast in tako skupno zdaj je količina predelane hrane, ki jih ljudje jedo. To ne pomeni le priročno, hitro hrano; to pomeni tudi bel kruh, čips, krompirček in sladkih izdelkov. Sekanje na predelano in rafiniranega hrane bo dober prvi korak, da bi izgubili svoj trebuh maščobe.

2. Ti ješ napačne vrste maščob

Še en nasvet o tem, kako izgubiti trebuh maščobe je zmanjšati porabo "napačnih" maščob in jesti "dobrih" maščob v zmernih količinah. Pravzaprav bi morali biti vsi maščobe uživamo v zmernih količinah, vendar so nekatere maščobe so slabši od drugih. Najhujši maščobe, za trebuh maščobe, so tudi nasičene maščobe, ki jih najdemo v rdečem mesu in mlečnih izdelkov. Za enkrat nenasičene maščobe, ki jih najdemo v hrani, kot so avokado in oreški so veliko bolje za vas in veliko manj pitanje.

load...

3. Delaš napačno vrsto vadbe

Tek in drugih kardio vaje bo super za vaše srce, vendar ti ne bodo znebili vaš trebuh maščobe. Da bi zmanjšali trebuh maščobe hitreje, kar morate narediti kombinacijo treningom z utežmi in kardiovaskularno vadbo.

4. Ne morete shujšati samo okoli trebuha

Če so vsa vaša prizadevanja osredotočena samo na trebuh, nato pa, da ne bo delovalo niti. To je nemogoče izgubiti maščobo iz samo enega dela telesa, boste morali delati na vseh področjih vašega telesa, z različnih vaj, da izgubijo celotno težo.

5. Ne boš dovolj spanja

Izjemen 30% ameriškega prebivalstva dobili manj kot šest ur spanja na noč. Študija 70.000 žensk, ki poteka v obdobju petnajstih let, je pokazala, da so bile te ženske, ki so zaspali manj kot pet ur na noč, 30% več možnosti, da pridobijo težo.

load...

6. Stresom

Zmanjševanje stresa je še ena od dobrih nasvetov o tem, kako izgubiti trebuh maščobe. Ko ste pod stresom, ste bolj verjetno, da se doseže za pitanje udobje hrane, vendar to še ni vse. Stres povzroča tudi telo sprosti hormon, kortizol, kar lahko svoje telo oprijem na maščobo za še več, tako da stres lahko velik dejavnik pri tem, ali lahko izgubite vaš trebuh maščobe.

7. To je lahko vaša starost

Starejši dobiš, težje bo shed funtov. Kot ste starost, vaš metabolizem upočasni, tako da bo treba manj kalorij, da deluje vsak dan. Menopavza je lahko tudi dejavnik, ker je menopavza povzroča nastajanje hormona upočasni, kar lahko povzroči povečanje teže.

8. Lahko je genetska

To ni samo izgovor; nekateri ljudje so le bolj nagnjeni k pridobivanju teže po njihovem pasu. Če vam še, kaj ljudje opisujejo kot peščena ura ali hruškaste oblike sliki, to ne pomeni, da ne morejo izgubiti trebuh maščobe, bo to vzemite malo več truda.

9. Jeste preveč sladkorja

Zmanjšanje sladkor je še eden od učinkovitih nasvetov o tem, kako izgubiti trebuh maščobe. Jedo preveč sladkorja in zrna, ki jih telo spremeni v sladkor, lahko povzroči porast proizvodnje leptin v telesu, ki lahko povzroči leptina odpornost. To je leptin, ki nam pove, da prenehati jesti. Če postanete leptin odporen, potem boste jedli več, kot ga potrebujete, in ta presežek hrane se bo spremenila v maščobo.

10. Lahko bi bilo slabo

Stalna telesne mase, ki se zdi nemogoče, da premik je lahko znak, da ste slabo. Najpogostejši vzroki za trdovratne trebuh maščobe so tiste, ki smo jih že opisali, vendar če ste res že vse in še vedno ne more premakniti težo, bi bilo vredno obiskati svojega zdravnika. To je lahko znak, da imate visoko raven testosterona ali pa bi se prvi znaki sladkorne bolezni.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako izgubiti trebuh maščobe?

load...