10 načinov izgube trdovratne maščobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 načinov izgube trdovratne maščobe

10 načinov izgube trdovratne maščobe

"Poskusil sem vse, da izgubijo težo. In medtem ko mi je uspelo izgubiti 2 kamne in napeta noge in roke, ne morem se zdi, da se premika to malo maščobe na mojih bokih. "

To je skupno pritožbo. Saj veš, da delaš vse prave stvari - dieto, ki delajo, in ki živijo na splošno zdravo življenje - vendar si ne morem premakniti, da se malo nadloga maščobe.

Temu pravimo vrste maščob trdovratne maščobe, kot je vrsta maščobe, ki ne bo samo buzz off, tudi če delaš vse, kar je v okviru svojih pristojnosti.

Kaj boste morda morali storiti, je izgubila vse svoje predsodke in preklopiti svoj rutino. Oglejmo si na 10 načinov, da izgubijo trdovratne maščobe, tako da je vaš trebuh izgleda kot neverjetno, kot ste želeli.

load...

Vary vaš vnos kalorij

Morda mislite, da vaša prehrana je as, in se lahko zelo dobro biti. Ampak, če ješ isto hrano vsak dan, ste hranjenje vaše telo enako količino kalorij. Kaj se dogaja zdaj, je, da vaše telo začne stagnirati. Vaše telesne maščobe se ne spreminja, ker je vaš vnos kalorij ne spreminja.

To je dobra ideja, da spreminja svoj vnos kalorij, saj ohranja vaše telo drugega ugibati. Če ste porabijo veliko kalorij danes in zelo malo jutri, bo vaše telo se hrani na svojih nogah.

load...

Poleg tega bo v privilegiranem stanju izgorevanje maščob.

Premikaj se

Ok, tako da gre za tek večino zjutraj, in včasih celo gre za kopanje. Morda cikel ob nedeljah in glavo telovadnici štiri noči na teden. Premikate veliko.

Ampak ste se gibljejo dovolj?

Razmislite o vseh možnostih za premikanje skozi ves dan, ko se namesto tega raje izbral sedeti pri miru. Morda, na primer, lahko posadimo tekočem traku ob računalniku in se odzove na e-pošto, medtem ko delate ven.

Bodite ustvarjalni o tem, kako se premakniti, in menijo, takoj gredo na sprehod po kosilo, saj je to odličen način, da gorijo kalorij.

Jejte več beljakovin

Morda ste že jedli pošteno količino beljakovin, zdaj pa je čas, da se dvojno dol na tem bistvenega pomena.

Beljakovine so ključnega pomena za izgubo trdovratne trebuh maščobe. Kot boš starejši, vaše telo proizvede več inzulina, ker so vaše maščobne celice in mišične celice ne odzivajo na to, kot so nekoč. In to je insulin, ki povzroča maščobe shranjevanje - še posebej okoli trebuha!

Več beljakovin, ki jo uživate, bolj zaščita boste imeli proti odpornosti na inzulin.

Če iščete načine za uvedbo več beljakovin v prehrani, lahko bašejo s napitke.

Vaja

Določitev vaše prehrane je pameten način, da izgubijo težo, ampak samo vaša prehrana ne bo dovolj za odpravo trdovratne maščobe.

Vaja lahko pomaga, ker je namenjen maščobe pod kožo, ki je maščoba, ki vpliva na način, kako izgledaš.

In ne pozabite: Bolj ko vadite, več maščobe, da boste izgubili. Ampak to je tudi pomembno opozoriti, da so krajši seje bolj učinkovito kot daljše narave.

Dodajte kis obroke

Ko sem bil mlajši, v petek zvečer vedno pomenilo, ribe in čips. Moj oče bi se ustavili na lokalni trgovini čip na poti domov in nas pripelje nazaj prava poslastica. Vsi smo imeli ribe - in tudi vse poškropiti ribe s kisom. Bilo je slastno!

V preteklih letih, ribe in čip trgovina postal oddaljen spomin - in tako tudi kis. Sem povezan z zdravo hrano, kot so čips, in prenehal jesti.

Dokler sem izvedel, da je kis dejansko res dobro vam pomaga premik nezaželene telesne maščobe.

Poskusi!

Believe You Can Do It!

"Poskusil sem vse, kar sem dal gor. Nikoli ne bom na izgubi te teže v času za ples. Smem ter prašiča ven na torto. Vzdih."

Problem z trdovratne maščobe je, da samo ne zdi, da želijo preusmeriti, in kot tako ga je mogoče enostavno ustvari negativen odnos. Toda ta vrsta negativen odnos ne pomaga.

Če res verjameš da lahko narediš nekaj, imaš 100% možnosti za dejansko doseganje. To je primer uma nad zadevo in jo obnašajo kot boš premik te trdovratne maščobe, ki jih lahko preprosto vključite svoje prepričanje v resničnost.

Take Up Yoga

Ko prvič traja do jogo, boste dobili običajne komentarje.

"Oh. Ste nov starostno Hippy zdaj? "

Joga je pravzaprav neverjetno praksa, ki prihaja z veliko koristi, vključno z zmanjšanjem ravni stresa. Ampak za vas prav zdaj, to je najbolj močan prednost je, da lahko pomaga izgubiti trdovratne maščobe.

Če res ne fancy začetku jogo, bi bilo kakršno koli sprostitev vaje pomagajo. Poskusite globoko dihanje vaje vsak dan, saj se bodo ti zavirajo nastajanje kortizola, stresni hormon, ki lahko povzroči odvečno trebuh maščobe.

Cut Out ogljikovih hidratov

Ni vam treba odpraviti ogljikovih hidratov iz vaše prehrane v celoti, ampak tudi mnogi od nas dodamo več ogljikovih hidratov, tudi takrat, ko jih ne potrebujemo.

To je, kot dodaja več goriva na avtu, čeprav je posoda skoraj polna!

Sleep več!

Če niste dobili dovolj spanja, to je lahko številka ena razlog, zakaj si preprosto ne more premakniti trebušne maščobe.

Glede na študijo izvedena v letu 2017, ki ga Wake Forest University, iztrgal pet ur ali manj spanja vsako noč lahko vodi v trebuh maščobe, ki se težko premika.

Namesto da delajo ves dan in noč, da si odmor z dobili vsaj osem ur pod odejo. Zaslužiš si.

Vzemite le dokazana dopolnila

Če ste flip skozi vse zdravje in fitnes revije, boste videli medenine, barvita dodatek oglase, ki vam obljubljajo popolnoma vrezane telo v tednih, če boste poskušali svoj izdelek.

Večina dodatki ne delujejo, in čeprav ni dopolnila ključnega pomena za izgubo maščobe, se je izkazal tisti, ki storijo prispevajo.

Kofein je še posebej učinkovit dodatek, ki lahko dodate na svoj kup. To povečuje količino energije, ki lahko vaše telo gorijo in izboljšuje mišično vzdržljivost in anaerobne zmogljivosti.

load...