10 najbolj učinkovitih in najlažjih nasvetov za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 najbolj učinkovitih in najlažjih nasvetov za izgubo teže

10 najbolj učinkovitih in najlažjih nasvetov za izgubo teže

Ljudje res radi otežila hujšanje. Skoraj vsak dan se zdi, da je nov načrt muha prehrane, čudno, hujšanje tabletke je, ali slaven vaja video je, in vse od njih Zagotavljamo vam, da bodo lahko boste izgubili težo. Resnica je, da ne potrebujejo hujšanje, da je zapletena sploh. Vse kar morate storiti je, da velja nekaj zdrave pameti, in da bi nekaj manjših popravkov v svojih prehranjevalnih navad in količino vadbe, ki ste dobili. Ne obstati bedastoča v razmišljanju, da te male spremembe ne bo nobene razlike, postal pa bo. Sledite tem deset enostavnih in učinkovitih nasvetov za hujšanje, in vam bo kmalu na poti, da svojo idealno težo.

1. Jejte več mišične beljakovine

Štetje kalorij je ena stvar, vendar če ste vzeli več vaših kalorij iz beljakovin, bo to koristilo svoj načrt hujšanje še več. Visoko beljakovinska živila, se boste počutili v celoti in se presnavljajo počasneje od ogljikovih hidratov, tako da lahko jeste več, ne da bi na teži. Beljakovine gradi tudi mišice in ne maščob rezerve.

2. Stikalo za nižjo kalorično različico, kaj vam je všeč

Ena od najtežjih stvari za početi, ko želite, da izgubijo težo, je, da izrežemo vse hrane res uživali prehranjevanja. Preprosta rešitev za to ena je zmanjšati na teh živilih in izberite nizka vsebnost maščob, nizko različico kalorij od njih. Pico, na primer, okus prav tako dobro z nizko sirom maščobe, kot to počne s polno sirom maščobe.

load...

3. Popijte kozarec vode pred vsakim obrokom

Še eden od velikih nasvetov za hujšanje je, da piti kozarec vode pred vsakim obrokom. Morate vodo, da bo vaše telo deluje učinkovito in, če pijete kozarec H2O pred vsakim obrokom, ne boste počutili, kot morate jesti toliko. Voda je lahko tudi koristno, da vam pomaga ustaviti snacking čez dan. Če boste to storili lačen med obroki, poskusite pitje kozarec vode, saj lahko pogosto zamenjali žejo za lakoto.

4. Jejte počasi

To je eden izmed najlažjih, a učinkovitih nasvetov za hujšanje. To traja nekaj časa, sporočila, da bi dobili od vašega v možgane, da ste polni, tako da jedo počasi in boste jedli manj. Vzemite si čas s hrano, da vonj, in samo jesti, dokler ne začutite približno 80% v celoti. Če se po jedi in jesti, dokler ne začutite napihnjenosti, potem ste prepričani, da je treba jesti veliko več hrane, kot jo dejansko res potrebujejo.

5. Poskrbite, da ne boste pitne preveč kalorij

To je zelo enostavno, da porabijo več kalorij, kot jih potrebujete prek sladkih pijač. Izrezala sode in boste presekali veliko sladkorja iz vaše prehrane. Ne obstati bedastoča z navidezno vašega zdravja športnih pijač, bodisi. Razen, če so naporna telesna vadba za vsaj eno uro, vaše telo res ne potrebuje, da je dodatno povečanje glukoze, ki zagotavljajo športnih pijač.

load...

6. Jejte več vlaknin, ki vas napolnijo do

Visoka vlaken živila so vaš najboljši prijatelj, ko ste na načrtu za hujšanje, saj vas napolni in da počutiš polno za dolgo časa. Dodajte več sveže zelenjave, da vaše obroke in izberite cele možnosti žita, kadar koli lahko. V kompleksni ogljikovi hidrati, ki vsebujejo cela zrna vam bo s trajnim virom energije in boste prenehali iščejo energij iz prigrizkov.

7. Get uveljavljajo na enostaven način

Še eden od dobrih nasvetov za hujšanje je, da se izvaja na enostaven način. Ni vam treba iti v telovadnico, da poveča svojo raven telesne aktivnosti; pravkar dobil bolj aktivni! Po stopnicah, namesto dvigala in pustite avto doma za kratke razdalje, in namesto hoje. Samo na sprehod okrog bloka na kosil vam bo pomagal gorijo off nekaj več kalorij.

8. Ne izpuščajte obrokov

Preskakovanje obrokov, predvsem zajtrk, bo samo jeste več na dolgi rok. Redno jesti hrano, ker če ne, boš povzročil vrhove in korita v vaši ravni sladkorja v krvi, ki bo povzročil, da želijo, da bi jedli več. Boste skoraj vedno ugotovili, da, če preskočite obrok, boste več kot nadomestilo za vašo lakoto kasneje.

9. Če vam prigrizek, nato snack pametno

Naslednja eden od preprostih nasvetov za hujšanje je prigrizek pametno. Nutricionisti zdaj na splošno strinjajo, da je, če vam lačen med obroki bolje prigrizek, kot je, da bi poskušali priti do naslednjega obroka. Važno je, da jih ne uporabljate, da kot izgovor za popivanje na nezdrave prigrizke, kot so piškoti in čokolade. Najboljše vrste hrane jesti med, so obroki surove ali suho sadje, oreščki ali veliko beljakovin prigrizek, ki bo zadovoljila lakote do naslednjega obroka.

10. Ne otežila izgubo teže

Če bo vaš načrt hujšanje preveč zapletena, ali preveč drastične, potem ste bolj verjetno, da ne držijo z njim. Enačba je zelo preprosta. Morate opeklina več kalorij, kot jih jedo. Če jeste zdravo prehrano, bi dobili malo več vaje in imeti v mislih naše nasvete zgoraj, hujšanje ni nujno, da je zelo težko na vse.

Katere so vaše najljubše nasvetov za hujšanje?

load...