10 napak, ki morda ovirajo izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 napak, ki morda ovirajo izgubo teže

10 napak, ki morda ovirajo izgubo teže

Če je bilo 2017 leto ste bili mišljeno, da izgubijo težo, vendar tega ni storil, morda zato, ker ste bili naročite na nekaterih skupnih napačnih predstav o izgubi teže.

Cel svet se osredotoča prav zdaj na zdravje, fitnesa in prehrane. Zdi se, da ima vsak svoje mnenje o tem, kaj morate storiti, da izgubijo težo. Toda kako pogosto je priljubljen mnenje kajne? Včasih, to je samo navaden narobe.

Problem je, da se soočamo preobremenitev informacij. In s tako veliko informacij vrtenjem okrog, nasprotja so neizogibne. Medtem ko je eden "strokovnjak" je povedal narediti neko nekaj, drugo je povedal, da to popolno nasprotje.

load...

Toda pogosto obstaja nekaj določenih nasvetov, da se zdi, vsi se strinjajo o. Če ste bili v praksi te nasvete, vendar še vedno ne more premakniti funtov, je možno, da je nasvet - je širok znamke - ne glede na to, kako priljubljena.

Oglejmo si na 10 napačnih predstav, ki jih lahko ovirajo vašo telesno težo.

Vse kalorije so v bistvu enak

Kalorije so merske enote, vendar pa to avtomatično pomeni, da imajo vsi kalorični viri enak učinek na telesno težo? Absolutno ne.

load...

Vsak posamezni hrana, ki jo jeste, iz avokada za jajca, ima svojo individualno presnovno pot, ki je edinstvena. Kot tak način, avokadu komunicira s svojimi hormoni in lakota se razlikuje od načina jajca interakcijo z vašimi hormoni in lakote.

Beljakovinski kalorij deluje drugače tako ogljikovih hidratov in maščob kalorij. Vsi delujejo in različno odzivajo na drug drugega.

Za ponazoritev točke, pogled na to takole: Ko preklopite ogljikovih hidratov in maščob kalorij s beljakovin tiste, bo vaš apetit dol in boste imeli manj želja.

Kalorije niso enake - to ne glede na to, kaj jeste.

Vse sadje je neverjetno in jih je treba jedli z nepremišljeno opusti

Sadje je dobro, vendar obstaja nekaj sadja, ki lahko ovirajo svoje cilje, izguba teže, kot so sladke tiste, kot so ananas, banane in mango.

Če ste telesno naloži, lahko stvari vaš obraz

Verjetno ste ga slišali in ga videli ves čas: Dekleta, ki so stvari njihove obraze in potem pravijo, da si moram vse gorijo off v telovadnici naslednji dan.

To je samo začaran krog, ki v resnici ne prideš nikamor. Bilo bi lepo, če bi lahko sotesko in potem spali vseh teh kalorij na tekočem traku, vendar je večina od nas ne izvajajo dovolj, da bi dobili prave rezultate.

Dobra ideja je, da bi jedli 200 kalorij manj vsak dan in spali dodatno 200 na dan.

Ne jejte ponoči

Vsi imamo prijatelja, ki nam pove, da ne jedo ponoči.

"Če sem jesti ponoči grem maščobe! Ali hočeš iti maščobe? Je to tisto, kar si želite? "

To je pravzaprav strašljivo, kako se bodo ljudje vztrajajo na ne jedo tistega, 7 pm. Ampak zakaj? Nobenega razloga ni, da ne!

Prehranjevanje zunaj zgodaj zvečer ne bo pomagal, da izgubijo težo. Dejstvo je, da je dejansko res zdravo, da prehranjevanja do, recimo, 30 minut pred spanjem. Hranila, ki jih telo tik preden greš spat absorbira se uporablja za izboljšanje vaš metabolizem in popraviti svoje telo.

Ne morete jesti Maščobe - Te bomo, da boste Fat!

Ok, vem, da se sliši, kot da bodo maščobe boste maščobe (namig je nekako v imenu, navsezadnje). Ampak, če hočeš dobrega zdravja, morate zaužiti maščobe - prave maščobe.

Obstajajo dobre in slabe maščobe, in dobri so ti mono nasičenih maščob, ki jih boste našli v rastlinskih živilih in olj.

Lahko jesti toliko zdrave hrane, kot želite

Na žalost ne. Samo zato, ker je nekaj zdravo in dobro za vas, to ne pomeni, da ste dobili zeleno luč, da ga jesti preveč. Treba bi bilo omejitve, celo do dobrih stvari - razen zelenja, seveda. Lahko jesti VSE špinačo želite !! Juhu!!

Ti bi morali biti sposobni Smršati Super Fast

Veliko ljudi se odvrnilo, ko niso videli rezultate, ki jih je želel po 2 - 3 tedne. Po vsem tem prizadevanju, so mislili, da bi bila suha, ki jih zdaj. To se ni zgodilo, tako da kaj počnejo? Nekateri vrgel puško v koruzo in vse skupaj odpovedati.

To je napačen odnos imeti, ker smo najem napačna predpostavka, da nas počutijo slabo. Ni verjetno, da izgubijo dober znesek težo hitro. To preprosto ni. Izguba teže je v veliki meri postopen in bo trajalo nekaj časa, da pridete do želene teže.

Če vam blitz izgubo teže, ste dejansko dajanje vaše telo v nevarnosti. Nastavite dolgoročni cilj, in deluje počasi, a produktivno proti njej.

Ko ste dosegli svoj Hujšanje ciljev, You Can Take It Easy

Ko ste dosegli svoje cilje, izguba teže, ga lahko vzamete malo lažje, kot ste počeli pred kratkim. Ampak reči, da ga lahko pomiri in si privoščite nekaj slaščic in junk hrana je spet samo navaden norost.

To ni neizogibno, da boste pridobili nazaj težo, ki ste jih izgubili - če delaš prave stvari, da je. To je zelo pomembno, da si vedno sedaj osredotočen, da ste izgubili težo, ker če ne, bo prišel nazaj.

Kaj je delal moj prijatelj bo delo za mene

Recimo, da imaš prijatelja, ki je opravljeno presenetljivo dobro, da izgubijo težo v zadnjem času. Ona izgubil dvajset kilogramov čez nekaj mesecev in sedaj izgleda neverjetno. Še bolje, je pripravljena deliti z vami vse svoje skrivnosti.

Samo, kljub vsem trudu, njene metode ne delajo za vas. Vi ste ni izgubil ničesar, pa vendar ste izčrpani od vse trdo delo!

Ni ena velikost ustreza vsem. Ni čarobna palica, ko gre za hujšanje. Vaja in prehrana, ki je delal presenetljivo ni zagotovljeno, da dela za vas. Ja, to je neprijetno. Toda sprostitev se iz tega napačno pomeni, da lahko potem našli načrt, ki vam najbolj ustreza.

Spanje je za šibke ljudi

Ne, spanje je za ljudi, ki želijo, da se zdravi z izgubo teže.

Spanje je pomembno za izgubo maščobe. Manj spanja dobiš, manj teže boste izgubili. To je osnovna matematika.

load...