10 napornih in enostavnih nasvetov za zmanjšanje telesne teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 napornih in enostavnih nasvetov za zmanjšanje telesne teže

10 napornih in enostavnih nasvetov za zmanjšanje telesne teže

Saj ni nujno, da sledi strogo, strukturiran načrt prehrane in izvaja režim, da izgubijo težo, lahko izgubijo težo, ki jih le tako nekaj preprostih prilagoditev življenjskega sloga. Izguba teže ni enostavno in ohranjanje teže off, je še težje, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako izgubiti težo truda, ki jih lahko sprejme, bodisi samostojno ali skupaj bolj strukturiran hujšanje program:

1. Kupi nekaj manjših plošč

To je zgolj psihološko, vendar deluje! Večina ljudi se učijo od zgodnje mladosti, da bi morali jesti vse, kar je dal pred njimi, da počistite svoj krožnik. Torej, če imate velike plošče, si dal več na njih, da jih izpolnite, potem vam bo vse pojedel. Torej, enostavna rešitev, kupiti nekaj manjših plošč.

2. Ne hitite hrano

Hitreje boste jedli, bolj boste jedli. To traja približno dvajset minut, preden se vaše telo pove svoje možgane, da ste v celoti. Torej, če jeste hitro, do takrat, ko možgani dobi sporočilo, da niste v celoti, ste polni! Jejte hrano počasi, vonj okus in žvečiti hrano temeljito in boste jedli manj.

load...

3. Jejte več zelenjave

Povečanje različne zelenjave v vaši prehrani; povečanje porcij zelenjave in vas bodo napolnili sami z zdravo, vitaminov in vlaknin bogato hrano namesto neuporabnih kalorij.

4. Pojdite po stopnicah

Ko se soočajo z izbiro stopnic in tekočih stopnic, veste, katero bi morali izbrati. Ob eno stopnicah bo skoraj nobenega dodatnega truda, če pa, da vsakič, ko prideš na izbiro, boste sami delaš ogromno uslugo.

5. Sprehodite se malo hitreje

Samo dodal malo hitrostjo do običajne hitrosti hoje vam bo pomagal izgubiti težo. Poskusite brenčanje malo optimistično pesem zase, ko hodite, boste kmalu ugotovili, da hodiš v času, v ritmu in daje vaše srce malo vadbo.

load...

6. Izogibajte se jedo na poti

Na splošno velja, da če jeste, medtem ko delaš nekaj drugega, kar bo jedel več. Za začetek, če ne osredotočiti na tisto, kar jeste, boste izgubili spremljate, koliko ste zaužili. Naredite preprost zavezo, da ne bo jedel v delovni prostor ali pred televizijo, ampak sedli za mizo, in boste ugotovili, da jeste manj.

7. Odstranite skušnjave za dom

Stock svojo kuhinjo z zdravimi živili in prigrizkov in vam ne bo zamikalo, da bi overindulge. Nisi popolnoma zanika sebe, svoje najljubše jedi v celoti, če pa nisi enostavno pri roki doma, ste manj verjetno, da popivanje na njih.

8. Jejte pravo hrano, samo jesti manj

Če izrežemo vse hrane, ki so vam všeč, v poskusu, da izgubijo težo, potem ste veliko bolj verjetno, da bodo v in popivanje. Malo o tem, kaj vam je všeč, ne bo naredil nobene škode, prav tako se prepričajte, da je del uravnotežene prehrane in jih zmanjšati na skupnimi velikosti porcij.

9. Zmanjšajte takeaway hrano

Kako hrano dostavijo na dom je lepo in priročno, vendar takeaway hrano je na splošno nekaj najbolj pitanja hrane, ki jih lahko jeste. Ti nimajo nadzora nad velikostjo odsek ali sestavin in so pogosto obremenjena s soljo in drugih nezdravih ojačevalcev arome, tako zdravljenje takeaways kot občasno zdraviti, ne pa del vaše redne prehrane.

10. Zagotovite si vajo, kjer lahko

Saj ni treba, da gredo v telovadnici ali sledijo formalni vadbe, da izgubijo težo, čeprav bi bilo seveda pomaga, lahko dobite več vajo samo z razmišljanjem fit, v svojem vsakdanjem življenju. Vzemite zdravo možnost hoje, namesto vožnje, stopnice namesto dvigala in samo s tem da je malo več truda v vsem, kar vam pade na tla lahko pomagajo dvigniti svoj srčni utrip in gorijo off nekaj kalorij. To, v kombinaciji z neko razumno prehranjevanja, bo vse pomagal shujšati, brez truda.

Ali imate druge nasvete hujšanje, ki dela za vas? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...