10 napornih nasvetov o izgubi teže, ki jih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 napornih nasvetov o izgubi teže, ki jih morate vedeti

10 napornih nasvetov o izgubi teže, ki jih morate vedeti

Izguba teže je glavni cilj mnogih ljudi, in najbolj priljubljena Resolucija Novoletni. Na žalost je tudi najbolj pogosto razdeljena Resolucija Novoletni.

Razlogi za to so seznanjeni: Izguba motivacije; nova dieta, ki je preprosto ni primeren; nobene želje, da sebe postavlja skozi naporni aktivnosti v telovadnici; nastavitev nerealne cilje.

Gotovo pa je, da se lažje načine, da izgubijo težo?

Da, obstaja! Hujšanje ni enostavno, in pogosto prva ovira morate premagati vaš um. Če menite, da lahko to storite, si na pol poti. Če pa si preprosto ne verjamem, da lahko to storite, vam verjetno ne bo dal v pravi napor ali pa prave stvari.

load...

Če iščete shujšati na enostaven način in so 100% pripravljeni za to narediti, pa si oglejte na 10 lahkoten nasvetov za izgubo telesne teže, kar morate vedeti o.

Pojej zajtrk!

Veliko ljudi, ki se trudijo, da izgubijo težo, predpostavimo, da je preskakovanje zajtrka fantastična ideja. Konec koncev, to pomeni, da ste jedli en manjši obrok, kajne?

Na žalost, v resnici ne deluje na tak način. Ko preskočite zajtrk, boste neizogibno lačen kot zjutraj nosi naprej. Torej, kaj se zgodi, da boste na koncu snacking na sladkarije, čips in druge smeti, ki ni zdrava za vas.

load...

Če jeste dober zajtrk, lahko zaloge na esencialnih hranil prva stvar zjutraj, pri čemer pa sami počutite polni, dokler tudi v popoldanskih urah, ko je čas za večerjo.

Okrepčevalnica Na prave stvari

To je enostavno priti naveličani dieti, da izgubijo težo, če prepovedo vse prigrizke. Sčasoma lahko rastejo tako razdražljivi, da si vrgel brisačo v in sotesko na torto.

To je razlog, zakaj je pomembno, da ne vadite skupno samo-zanikanje. Moral bi še prigrizek, vendar morate prigrizek pametno.

Namesto čokolado, zakaj ne snack na oreščkov? Namesto Nachos, zakaj ne imeti skledo borovnic na filmski večer? Namesto rezino torte po obroku, zakaj se ne odločijo za sadna solata?

Sprehodite se po jedi

Če hitting telovadnico ni ravno za vas (in to definitivno ni za vse nas), lahko greš na sprehod, namesto.

Najboljši čas, da svoje pohodne čevlje je takoj po obroku, saj lahko preprosto gorijo off odvečnih kalorij, ki ste jih pravkar dodali.

Hoja je le zmerna telesna dejavnost in ni škodljiva po obroku - če se ne počutite preveč težka, seveda!

Jejte veliko sadja in zelenjave

Samoumevno je, da boste morali, da zaloge svoje omare z veliko sadja in iz zelenjave, če ste poskušali shujšati. Če ste bili velik ljubitelj sadja in zelenjave, bi to samo lahko, da niste jedli tiste, ki so vam všeč.

Prodajalna okrog, narediti nekaj raziskav, in poskusite različne sadja in zelenjave za prikaz, ki vam je všeč in, ki vam ni všeč.

In če si res ne marajo jesti celo sadje in zelenjavo, zakaj ne bi poskusili smoothie namesto tega? Ste še vedno dobili vse bistvene hranilne snovi, ki jih potrebuje vaše telo.

Pijte veliko vode

Večina vode, ki jo porabimo dejansko prihaja iz hrane, ne pa kozarec vode. Čudno, kajne? Kaj to pomeni, da včasih, ko mislite, da ste lačni, si pravzaprav žejni. Vaše telo je hrepenenje vodo in, ker ste dobili večino svoje vsebnosti vode iz hrane, to je vas zavedli, da misli, da morate hrano.

Naslednjič, ko vaš želodec growls na neobičajnem času dneva, poskusite zadovoljiti s kozarcem vode. Prav tako dodamo kozarcev vode na svoj dnevni režim. Popijte kozarec zjutraj, drugo za kosilo, in končno eno pred spanjem.

Cut Nazaj na alkoholu

Moral bi piti več vode, zato bi morali tudi piti manj alkohola. Kozarec vina vsak večer morda ne zdi veliko, vendar v kombinaciji s koktajli, ki jih imate na vikend z dekleti in se je vse hitro dodaja gor.

In dodaja gor na boke.

Privoščite si vsak drugi konec tedna, sicer pa zmanjšati na pijačo. Če imate radi sami lije kozarec rdečega vsako noč in ne more prekiniti navado, zakaj ne bi poskusili brezalkoholno vino namesto tega?

Jejte Od manjših plošč

Eden od razlogov, nekateri od nas kupa na funtov, ker jemo iz velikih plošč, ki jih čutijo prisiljeni izbrisati.

Če ste tip osebe, ki ne mara puščanja hrano na krožniku, je morda dobra ideja za nakup manjših plošč. Boste še vedno počutim kot zadovoljni, vendar pa ne bo kriv pred prehranjevanja.

Pomembno je omeniti, da je potrebno vsaj 20 minut za vaš želodec, da obvestijo svoje možgane, da ste dejansko v celoti. Mnogi od nas preveč jesti, ker še vedno ne počutijo zadovoljni. Jedo iz manjše plošče pomeni, da ste pranje posode, preden se stvari obraz preveč.

Izogibajte Salt

Posipanje soli na našem obroku je samo naravna navada za mnoge od nas, in smo to počeli že leta. Večina od nas samo razpršite smidgen našega krožnika, da ga strel. Ne škodi, kajne?

Pravzaprav, lahko sol povzroči veliko povečanje teže, in če želite shujšati na enostaven način, premetavala svoje soli shaker v smeti, je nekaj, kar bi bilo popolnoma razmislite o tem.

Trgovina s polnim želodcem

Ko smo shop za špecerijo na prazen želodec, smo veliko več možnosti, da nespametno nakupovanje. To pomeni, da obstaja velika verjetnost, da bomo kupili junk hrane, da so naši želodci tam in takrat hrepenenje.

Tekom tedna smo plug skozi te junk hrane, ki so shranjeni v naših omarah.

Da bi to preprečili to zgodilo, bi morali razmisliti vedno nakupovanje s polnim želodcem. Boste veliko bolj nagnjeni k držijo na svoj seznam in kupujte samo zdrave hrane.

Igrajte z začimbami

Vroče začimbe niso vsakogar skodelico čaja. Ampak, če se zgodi, da jih imam, bi morali dodati še več od njih, da vaše jedi, ker oni so fantastično omejevanju lakote.

Prav tako povečanje vaše razpoloženje. Kar daj!

load...