10 nasvetov, ki olajšajo izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov, ki olajšajo izgubo teže

10 nasvetov, ki olajšajo izgubo teže

Hujšanje je zelo težko, vendar nagrajevanje potovanje. To bo trajalo veliko časa, znoj, solze in žrtve. To ni lahka cesta, vendar obstaja toliko veliko koristi, ki lahko prihajajo iz jedo zdravo in ostal čist. Vendar pa obstaja nekaj trikov in nasvetov, ki vam lahko pomagajo skozi to potovanje.

1. Začnite počasi

Izrezovanje svoje najljubše jedi v celoti ni najboljši način, da gredo. Ti se bodo morali počasi, a zanesljivo začetek. Namesto, soda na kosilo, kozarec vode ali sadni napitek. Easy majhne spremembe, ki jih postopoma uvajajo v svojo prehrano lahko resnično razliko do vašega pasu.

load...

2. Uporabite svoje nadomestke

Še posebej, če ste začeli na dieti, lahko hrepenijo vse sladkih prigrizkov, ki so vam všeč. Uporabite nadomestki, da okus vaše najljubše jedi, ki vam pomaga skozi proces. Če imate radi rdeči žamet torto, kupil jogurt, ki ima okus ravno všeč. To bo trik svoje možgane v občutek, kot da ste dejansko imajo sladico, ko jeste nekaj zdravega.

3. Pijte veliko vode!

To je ena velika! Pijte veliko vode! Pitna voda bo pomagalo, da bi omejili želja, apetit in pomaga ohraniti vas polna. To bo vaše telo, da naj gredo z odvečno težo in ostanejo hidrirani. Pijte vsaj dva litra vode na dan, da poskrbite, da ste hidrirani in zadovoljni.

load...

4. Ne ga overthink

Še posebej, ko smo začeli novo pot hujšanje, vsi smo poskušali čudne majhne stvari, da bomo dobili na težo cilja. Ne overthink, in ostani na poti. To je lahko težko, da ne poskusite narediti več, kot si lahko ročaj, ampak samo dihajo in ostati miren.

5. Ne pač navaden vajo

Saj ni treba posebej porabiti eno uro na tekalni stezi, da bi dobili te sanje telo. To lahko storite plesne in jogo, da bi se stvari zanimivo in da pomaga ton vaše mišice. Tudi če to ne deluje, se lahko sprehaja po nekaj kilometrov ali delaš nekaj fizično aktivni s prijatelji narediti trik.

6. Spravi svoje prijatelje v na poti!

Študije so pokazale, da je, potem ste, če imate prijatelje ali telovadnice prijatelje, ki vam pomagajo bolj verjetno, da ostanejo na poti do vaših ciljev hujšanje. Imajo vaši prijatelji dobili v akcijo in pojdite v telovadnico skupaj! Jejte izvajajo na zdravih restavracijah skupaj, motivirati seboj in gledati, kako vaju enostavno in srečno izgubijo težo skupaj!

7. Nikoli ne prikrajšajo sebe

To je tudi ena velika. Če dobiš hrepenenje, samo omeji hrepenenje. Če ste hrepenenje čokolado za nekaj dni, nato pa pojdite zgrabi nekaj kosov čokolade in uživajte vsak grižljaj njej. To je v redu za zmanjšanje želje, če so postali premočni. To je še posebej uporabno, če ste po "ta čas v mesecu".

8. Razmetanje!

Vikendi so odlična dni splurges. Shrani vikende za noči ven in jesti ven s prijatelji. Za konec tedna bi moral biti čas, ko lahko reboost vaše telesno presnovo z nekaj junky hrano, če ti je všeč. To ne bo ovirala vaše izgubo telesne teže, in da bo vodila želja po zalivu.

9. Odpusti sami

To je lahko zelo enostavno za nas, da začnete krivijo sebe, ko jemo preveč nečesa. Samo počasi, diha, in ne pustite, da pridejo do vas. Odpusti sebi in korak naprej v vaši poti. Obrok v restavraciji s hitro hrano, ne bo vam pridobili vso težo nazaj. Samo odpusti sebe in priti nazaj v igro.

10. Poglej na inspirativno stvari

Pogled na stvari, ki jih radi in stvari, ki vas navdihujejo. To bo res pomagal, ko ste dobili nizko in ste premalo odločenost, da ostanejo na pravi poti. Jih obesite v vaši spalnici, kopalnica ogledalo, ali kjerkoli boste, da jih vidim. To lahko storite, in boste to storili!

Kako narediti izgubo teže lažje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...