10 nasvetov, ki vam pomagajo hitreje izgubiti težo in jo ohranjati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov, ki vam pomagajo hitreje izgubiti težo in jo ohranjati

10 nasvetov, ki vam pomagajo hitreje izgubiti težo in jo ohranjati

Vsi smo bili tam: Silvestrovanje zavrti okoli in mi povej svoje prijatelje, družino, razširjene družine, tujci in razširjene neznanci, da je to leto smo na koncu bo shujšati za vedno. Nič več burgerje, nič več pite, in ne več sladke dobrote. To je to - novo leto, nova nas.

Toda le nekaj dni v novem letu in smo že tihotapili piškote v pisarni, supping happy hour koktajle in naročanje mastne takeaways. Ups.

"Začel bom tudi prihodnje leto!" Jokamo, naša usta polnjene s torto.

Eden od razlogov, veliko nas težko držati na novo dieto je, da se bližamo izgubo teže na napačen način. Namesto poteg našo rutino, gremo za pristop na vse ali nič, zmaga ali smrt. V ta namen smo izrezali vse naše najljubše jedi in sebe pustil z ploščo špinače in skodelico detox čaj. Unappetising, ali kaj?

load...

Če želite izgubiti težo hitreje in ga hranite off, pa si oglejte 10 najboljših načinov, da to storite.

Trgovina s polnim želodcem

Če ste že kdaj nakupovali na prazen želodec, boste imeli brez dvoma končal z največjim kdaj nakupovanje zakona na svetu.

Ki ste jih bom kupil veliko pizze, burgerje, tort in piškotov, ker to je točno tisto, kar se počutil, kot ko črtkana okoli policah supermarketov stradajo do smrti.

load...

Da bi preprečili sami od naselitve na vseh napačnih živil v, to je dobra ideja, da opravljate svoje nakupe s polnim želodcem. To bo zagotovilo, ko shop racionalno in držijo na svoj seznam.

Premikanje med TV Commercials

Urgh. Mi vsi sovražijo TV reklam. Ravno, ko ste res dobili v TV drami (ali novic, kot je moj mož počne), komercialne prikaže in res naredi jezen.

Kaj po navadi v teh petih minutah? Preleti telefonu? Pecelj nekoga na Facebooku?

Namesto tega, zakaj ne bi uporabili svoj čas produktivno preskoči v komercialne odmor? Lahko tudi teče gor in dol po stopnicah in ples - v resnici, vse, kar dobi gibljejo.

Jejte z bogatim zajtrkom

Priznam, da sem bil eden izmed tistih žensk, ki vedno uporabljajo za preskočite zajtrka. Sem prepričan sem, da nisem imel časa jesti zjutraj, in sem vedel, da lahko zgrabi nekaj prigrizkov takoj, ko sem prišel v službo.

Problem pri tem je, da ste manjka na ključnih hranilnih snovi na začetku dneva, in namesto da bi se pitanje gor na sladkih prigrizkov.

Uživanje prehranske zajtrk, ki je polna beljakovin in vlaknin zagotavlja svoj dan gets off na pravi začetek. To vam naloži z energijo in vas ustavi iz prenajedanje dopoldne na prigrizkov pridobiva težo.

Plezati po stopnicah

Včasih sem bil velik uporabnik dvigalo. Tudi če bi bila moja soba ali pisarna le v prvem nadstropju, sem še vedno dobil v dvigalu.

Uporaba po stopnicah, namesto da vam bo pomagal, da gorijo dodatnih kalorij. Saj ni treba, da se neumno in se povzpeti 8 ali več po stopnicah, vendar, če je vaša soba je le tri leti gor, bo plezanje po stopnicah vam pomaga, da izgubijo težo hitreje.

Družite drugače

"Fancy pijačo?"

To je pogosto vprašanje med prijatelji. Po končanem delu, ni boljšega načina, da dohitijo s svojimi prijatelji in počitek, kot štipa navzdol na lokalni pub za nekaj koktajlov in kozarcev vina.

Če poskušate izgubiti težo in ga hranite off, to je dobra ideja, da spremeni svojo rutino. Namesto porabe happy hour v pubu, zakaj ne kažejo, da svojim prijateljem, da si vsi poskusite drugačno, bolj telesno aktivnost? Morda bi lahko šli s kolesom ali peš skupaj, ali pa bi lahko šla na jutranji tek.

Cut Out alkohol

Alkohol je zabavno, in ni nič bolj zabavno kot najemnin vaše lase s svojimi dekleti na vikend. Ampak alkohol ima svojo ceno, če si prizadevajo, da izgubijo težo. Medtem ko bi lahko delal vse, kar je ostalo v redu, lahko alkohol je najšibkejši člen, ki vas razočaral.

Nimate odpraviti alkohol v celoti, vendar sekanje na vaši trenutni vnos vam bo pomagal, da izgubijo več teže.

Jejte več sadja in zelenjave

Nikoli ne slišiš osebe dajanje veliko težo na to, kdo poje veliko in veliko sadja in zelenjave. Dejstvo je, da ponavadi izgubijo težo.

Lahko bi rekli, da jih ne marajo sadja in zelenjave. Vendar pa bi bilo, da jih še ni našel svoje favorite. Obstaja veliko različnih proizvodov hrane na voljo, in najti svojo nišo, je primer eksperimentiranja in poskušam različne stvari.

Ko sem bila mlada punca, čeprav sem bila edina zelenjava, ki so obstajale grah, korenje in špinača, ker to je vse moja mama me hranili. Sem jih sovražil. Ampak kot sem, ker je odkril, da je neverjetno svet velikega pridelka tam samo čakajo, da bodo odkrili.

Jejte Od manjših plošč

Pristop vse ali nič, pomeni, da namesto da jedo pico dva ali tri krat na teden, smo jo jedli več sploh.

Vendar to ni potrebno, in vam ni treba biti tako nesrečna. Namesto tega, zakaj ne samo jesti od manjših tablic? To je preprost trik, ki pomeni, da lahko še vedno jedo svoje najljubše hrane - nekaj manj od njih.

Walk It Off

Če bi bili, kot sem jaz, si verjetno naučil od mladosti, ki ga ne bi smeli storiti ničesar, takoj po zaužitju obroka. Zakaj? Ker to bo vplivalo na vašo prebavo, ki vam bolečine v želodcu.

To ni res. Če poskušate izgubiti težo hitro, gre na sprehod po prehranjevanja je odličen način, da gorijo nekaj kalorij. Dokler ga pomiri in ne izbruhnejo v šprintu, boste čisto v redu. Vaše telo je močnejše, kot si mislite!

Jejte veliko vlaknin

Fiber je pomembna snov, ki se počutite polni dlje. Kot taka, jedo več od tega bo zagotovila, da boste manj mika, da bi malico v drugih živilih.

Vlakna najdemo v rastlinski osnovi, zdravih živil, kot so rjavi dvig, ovseno kašo, lečo in fižol.

Kako, da izgubijo težo in ga hranite off? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...