10 nasvetov o tem, kako hitro izgubiti težo brez vadbe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako hitro izgubiti težo brez vadbe

10 nasvetov o tem, kako hitro izgubiti težo brez vadbe

Morda ste poskusili telovaditi in ugotovil, da to preprosto ni za vas, ali pa morda le ne fancy težaven. Ti že veš, da ni za vas. Kot primer, ste verjetno sprašujete, ali je možno, da izgubijo težo hitro, ne da bi vadbo.

Morda si, kaj sem naredil in pijan vnesli v "Kako izgubiti težo hitro BREZ VAJA" v Googlu za hihitanje. Vi verjetno ni pričakoval, da bo povrnil katerikoli drug rezultat kot: "Ti to resno? LOL "

Vendar se izkaže, da je povsem možno, da izgubijo težo brez vadbe - in hitro.

Poglejte, mi smo vse ljudi tukaj in včasih preprosto ne domišljija hitting tekalno stezo, kot zveri. Včasih smo samo želim izgubiti nekaj teže na lažji način. Tukaj je 10 načinov, da ne samo to...

load...

Jejte veliko beljakovin

Nimate jesti manj hrane, da bi zmanjšali svojo kalorij vnos (yay!). Beljakovine, na primer, zahteva okoli četrtino več energije za prebavo od ogljikovih hidratov.

Kaj to v bistvu pomeni, vaše telo deluje težje, ko se je pri prebavljanju zrezek na tuna, kot ko je razgrajanjem krožnik zelenjavo. Ergo, boste spali več kalorij.

Poleg tega, ko jeste več beljakovin, telo proizvaja več leptin, priročno hormon, ki pomaga, da se boste počutili popolnejše dlje.

Pijte veliko vode

Še en dober namig o tem, kako izgubiti težo hitro, ne da bi vaje je piti veliko vode. Morda ne veste, vendar mnogi od nas večina naših vsebnosti vode iz naše hrane - za razliko od kozarcev vode!

load...

Ja, hrana je pogosto voda gosta. Kaj to pomeni, da ko je vaše telo hrepeni vodo, ga ne pošilja signale, da njena žejen; Namesto, da pošilja signale, da je lačen!

Glej, ker je tako navajena dobiva vodo popraviti s hrano, vaše telo je zdaj to nadležno navado, da se pretvarja, da je lačen, ko je dejansko samo izsušeno. Torej, naslednjič, ko boste lačni na zelo čuden in siten čas, poskusite pitje kozarec vode, da vidim, če to pomaga.

Pojej zajtrk

Morda ste bili preskoči zajtrk za nekaj časa, ker "preskakovanje obrokov mi pomaga, da izgubijo težo hitreje."

Na žalost pa je to klasična linija preprosto ni res. Preskakovanje zajtrka dejansko povzroči, da se bolj obremenjujejo, saj to pomeni, da bomo delo lačen. Torej, kaj se neizogibno zgodi, je, da se odpravite na avtomatu, da zaloge na sladkih prigrizkov, ki bodo ohranile greš.

Jedo zdravo, zdrav zajtrk je vedno najboljši način za začetek vsak dan. Jejte pravih hranilnih snovi na začetku dneva in boste lahko, da se dogaja, dokler ugleden časa, ne da bi padla nazaj na kalorično zapakirane prigrizki.

Uporaba Manjše plošče

Še en koristen nasvet o tem, kako izgubiti težo hitro, ne da bi vaje je, da uporabite manjše plošče. Veliko nam imajo velike plošče. Sem prepričan, ki je imelo velike plošče, ki sem vedno stvari s hrano, ki zajema vsak centimeter.

In to je problem: smo obsedeni z polnijo naše plošče, tako da "gre brez hrane za odpadke."

In to povzroča nam jesti in pridobili veliko težo.

Torej, zakaj ne bi začeli uporabljati manjše krožnike? Še vedno lahko izpolnite ploščo, vendar ne boste jedli čisto toliko!

Preskoči dvigalu

Včasih sem res slabo za vedno pridobivanje dvigalo namesto stopnic. Tudi če je bilo le dve leti po stopnicah hodi gor Želel ping za dvigala in čakati - tudi če je to pomenilo čaka večno.

Te dni, pa sem se obrnite obrvi, kadar moji prijatelji pritisnite za dvigalo, ko smo pravkar dobili nekaj leti za vzpon.

In ti naj bi tudi, ker hoji po stopnicah je odličen način za shed nekaj poundage tu in tam.

Fidget čim bolj

"Stop nemirno!" - moja mama vpiti name, ko sem bil še otrok. Dejansko je to postalo družbeno sprejemljivo, da fidget, in ljudje enačijo z nevljudnost.

Ampak, dejansko, nemirno je nekaj, kar bi morali storiti več, če ste poskušali shujšati, saj vam lahko pomaga, da gorijo peščica kalorij skozi ves dan. In bolj ko fidget, več kalorij boste spali v daljšem časovnem obdobju. Vsak malo pomaga!

Lahko poskusite tudi druge majhne, ​​ki niso naporne dejavnosti, ki zahtevajo energijo, kot so ples, medtem ko kuhanje jedi.

Carry Your Own vrečke

Ali ni to super, ko vaš partner ponuja opravljati svoje nakupovalne vrečke za vas? To je še bolje, če lahko popoln tujec videli, da ste v stiski, stopi in prime od njih.

Ampak, če ste poskušali shujšati, res bi morali opravljati svoje živil, ker so ti heavies bistvu vaše ročke.

Več kupite, več teže boste nosi. Kar je super!

Pojdi na posteljo Prejšnja

Naslednji namig o tem, kako izgubiti težo hitro, ne da bi vaje je, da gredo v posteljo prej. Včasih sem se resnično delo narkoman v svojih poznih dvajsetih. Sem pokonci pereč polnoči nafte do okoli 3am zjutraj, cramming toliko delo, kot je mogoče samo zato, da sem lahko malo več denarja.

Mi je kasneje povedal, da lahko prebivajo pozno dal težo na. Zakaj? Ker smo neizogibno znašli snacking več. In res je, sem cele piškote in mleko stvar ob polnoči - plus veliko drugih stvari!

Z odhodom v posteljo prej, niste sami dajejo priložnost, da sotesko na junk skozi noč.

Ne le čakati - Naredi nekaj!

Kdaj so prišli na avtobusni postaji dve minuti, potem ko je avtobus pravkar zapustila? vse, kar imamo. Toda namesto, stokanje, ki ste jih moraš stati približno še dvajset minut, zakaj ne gre za hiter sprehod namesto?

Podobno je, če ste čakali 30 minut posodobitev računalniške, namesto da visi okoli gledal mačje video posnetke na YouTube, zakaj ne vstati in nekaj narediti?

Chew temeljito

Naš končni nasvet o tem, kako izgubiti težo hitro, ne da bi to delo je žvečiti hrano temeljito. Kako pogosto jemo iz obroke super-hitro, kot da smo na dirki na končni liniji? Hitra prehrana je postala pogosta navada v zahodnem svetu. Želimo, da končamo hrano hitro, tako da se lahko vrnemo, da počne karkoli že je, da smo počeli, preden smo sedli za jesti.

Toda, ko jeste hitro, ponavadi jedo celotno ploščo - tudi če ste imeli že poln pred koncem.

Ko žvečiti počasi in temeljito, da ste kar vaš želodec boljše možnosti, da pove svoje možgane "Woah! Sem poln, človek! «To pomeni, da vam ni nujno vedno končati ploščo.

Kako izgubiti težo hitro, ne da bi vadbo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...