10 nasvetov o tem, kako hitro oblačiti velikost obleke | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako hitro oblačiti velikost obleke

10 nasvetov o tem, kako hitro oblačiti velikost obleke

Naj gre za posebne priložnosti ali že pripravljen za poletne mesece, spustite velikost obleko, v relativno kratkem času, bi bilo lažje, kot ste mislili. Za padec velikost obleko, boste verjetno morali le, da izgubijo približno deset kilogramov, tako da se glasi teh deset nasvetov, kako lahko spusti velikost obleko v nekaj tednih.

1. Izrezani predelane hrane

Potrebovali boste nekaj volje in predanosti, da to stori, in prva stvar je, da izrežemo predelane hrane v vaši prehrani. Saj ni treba, da sami stradati, ampak izrežite junk hrano in hitro hrano. Vsebujejo visoko stopnjo soli, maščob in sladkorja, ki so vse, kar potrebujete za zmanjšanje nazaj, če želite izgubiti nekaj teže hitro.

2. Izrez alkohol

Alkohol vsebuje nič drugega kot praznih kalorij (in veliko od njih), tako da naš naslednji namig o tem, kako padec velikost obleko je, da izrežemo alkohol popolnoma in boste shed funtov hitreje. Ne pa, zamenjajte alkohola s soda!

load...

3. Nadzorni velikosti obroka

Najpreprostejši nasvet o tem, kako spusti velikost obleko hitro se da zmanjšati na velikost porcij, ki jih jed za sebe. Raziskave so pokazale, da večina ljudi lahko posekali svoje velikosti obrokov za 20% in niti ne opazijo razlike; vendar je v nekaj tednih po tem, boste opazili prijetno razliko v vaši velikosti obleko.

4. Povečanje količine sadja in zelenjave, ki jo jeste

Dodajanje več sadja in zelenjave, da vaši prehrani vam bodo napolnili z vlakninami in vas ustavi hrepenenje bolj nezdravo hrano. Prav tako je potrebno zaužiti več pustega mesa, z nizko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov in drugih virov z nizko vsebnostjo maščob beljakovin.

5. Pijte veliko vode

Še en nasvet o tem, kako padec velikost obleko je piti veliko vode. Naj si hidrirani, in to bo pomagalo ustaviti ste lačni. Voda bo tudi pomagalo, da bi energijo boste morali nadaljevati s telesno vadbo, ki jo boste, da se delaš, da izgubijo teh deset funtov.

load...

6. Ne jemljite dodatke hujšanje

Oglasi za hujšanje dodatki lahko videti skušnjava, s svojimi obljubami o drastično izgubo teže v kratkem časovnem obdobju, vendar te vrste izdelkov niso dobro urejene in obstaja nekaj vprašanj o njihovi varnosti.

7. Kako se spusti velikost obleko? Pojdi na tekočem traku

Kardio je tisto, kar boste potrebovali, da shed funtov, tako da hoja, tek ali z uporabo tekočem traku so najboljše stvari za početi. Get your srčnega utripa gor in krvni črpanje, in veste, da bo kurjenje off nekaj kalorij, in če vam je redno, kmalu boste spusti, da velikost obleko za vedno.

Intervalni trening 8. Visoka intenziteta (HIIT)

Najboljši način za povečanje izgube kalorij skozi vaje je, da se pomešajo maksimalne napore z obdobji počitka. 30 minut intervalnega treninga bodo spali toliko kalorij, kot uro nizko kardio bi učinka.

9. Delo ven, vsaj dvakrat na teden

Še en nasvet o tem, kako padec velikost obleko je, da poskušamo ugotoviti, vsaj dvakrat na teden. Izdelava trde sedem dni na teden, ni potrebno in da ti ne bo dal sedemkrat rezultatov. Raziskave so pokazale, da morate dati telesu čas, da si opomore in učinkovitost vadbe zmanjša, kot ste postali bolj utrujeni.

10. Ples in šport bo pomagal tudi

Če vam ni všeč ideja delajo v telovadnici, nato pa ples in šport bo povečala svoj srčni utrip preveč. Kaj ne želite storiti, je dobil dolgčas in dal gor, ker si res lahko spusti velikost obleko v nekaj tednih.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako se spusti velikost obleko?

load...