10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obrazu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obrazu

10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obrazu

Na žalost, če imate debel obraz, ljudje duševno vas tehtajo v svojih mislih, da je težji, kot si v resnici. Edini pravi način, da izgubijo težo na obrazu je za izgubo teže na splošno, saj ne obstaja način, da ciljno izgubo teže enem določenem delu telesa. Težka je videti obraz, vendar pa ni vedno posledica odvečne maščobe, bi bilo zadrževanje vode, in obstajajo načini za boj proti tem, skupaj z načini za zmanjšanje zabuhlost in tonika obraz preveč, tako da tukaj so naši top deset nasvetov o kako shujšati v obraz:

1. Zmanjšajte uživanje alkohola

Eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obraz je - zmanjšati vnos alkohola. Slaba novica za ljubitelje vina, ampak alkohol je eden izmed največjih krivcev, ki bo vaš obraz rdeče in zabuhle. Alkohol povzroča svoje telo, da bo dehidriral, kar vodi do zastajanja vode in vsebuje tudi veliko neuporabnih kalorij, tako da bivajo proč od alkohola bo dober začetek v boju, da izgubijo težo v obraz.

2. Izboljšajte svojo držo

Še en preprost nasvet o tem, kako izgubiti težo v obraz je - izboljšati svojo držo. Slaba drža lahko vaš obraz zdi debelejša in večja, poudarjajo podbradka; zato, da naredite vaje, ki izboljšajo držo in ne pozabite, da vedno drži glavo in brado in sproti ramena nazaj, še posebej, če sedi za mizo ves dan.

load...

3. Izogibajte dehidracijo in piti vodo

Zadrževanje vode, glavni vzrok za napihnjenost, nastane, ko se ne pitje dovolj vode; če ne pijete dovolj vaše telo začne razmišljati, da je pomanjkanje vode, in tako, da se začne, da ga shranite za vas. Preprost način za boj proti temu je, da se prepričajte, da pijete veliko vode čez dan. Splošno sprejeta priporočena količina vode na dan za odrasle je dva litra.

4. Jejte manj sladkorja in soli

Še en nasvet o tem, kako izgubiti težo v obraz je - jesti manj sladkorja in manj soli. Sladkor in soli so visoka tam na skali, skupaj z alkoholom, kot vzrok napenjanjem obraza. Zmanjšajte svoj dnevni vnos rafiniranega sladkorja in soli, in jedo več sadja in zelenjave; To bo prispevalo k zmanjšanju zadrževanja vode in izboljšanje splošnega stanja kože.

5. Zmanjšajte hitre hrane in pripravljenih jedi

Hitra hrana in pripravljeni obroki so vsestransko slabi fantje, ko gre za izgubo teže na obrazu. Ti imajo na splošno visoko vsebnostjo maščob, tako da bo hitro hrano dodati v skupni teži in pripravljenih jedi imajo pogosto zelo visoko sol in vsebnosti sladkorja preveč.

load...

6. Preverite svoj vnos kalcija

Kalcij pomaga telesu, da gorijo maščobe in pripomore tudi k zmanjšanju zadrževanja vode. Prepričajte se, da ste dobili dovolj kalcija v prehrani, ki ga jedo več nizko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov in zeleni listnati zelenjavi.

7. Pojdite za celotno hujšanje

Ne pozabite, da ne more storiti usmerjeno vadbo, da izgubijo težo samo na obrazu. Torej, izgubiti maščobo na obrazu, boste morali slediti kurjenje maščob prehrane in fitnes režim, ki vam bo pomagal, da gorijo off maščobe iz celega telesa.

8. Zdravila lahko povzroči zadrževanje vode

Oba nad zdravili števec in na recept lahko povzroči napenjanje obraza iz zadrževanja vode. Posvetujte se s svojim zdravnikom, z zvezi z vsemi zdravili na recept, ki jih jemljete ali se posvetujte s svojim farmacevtom o zdravilo brez recepta, da vidim, če obstajajo alternative.

9. Obraza joga

Ena od največjih nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obraz je - poskusite z jogo obraza ali druge obrazne vaje, saj je pomagal tudi veliko ljudi, ne samo, da izgubijo težo v obraz, ampak tudi videti mlajša. Samo Googlova joge obraza "in boste našli veliko vaj!

10. Uporaba ličila, da bo vaš obraz zdi tanjša

In končno, lahko ličila še en odgovor na vprašanje, kako shujšati v obraz ", saj lahko ličila takoj vam iluzijo vitkejši videz obraza. Uporabite temelj ali v prahu, ki je en odtenek svetlejši od vaše barve kože v središče vašega obraza in uporabo temnejšega odtenka okoli oboda obraza; mešanica te barve tudi ustvariti iluzijo razsežnosti in globine.

Ali imate druge nasvete o tem, kako izgubiti težo v obraz? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...