10 nasvetov o tem, kako ohraniti hujšanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako ohraniti hujšanje

10 nasvetov o tem, kako ohraniti hujšanje

Morda ste že slišali, da je nekaj takega kot 95% ljudi, ki izgubijo težo, ga takoj ponovno vklopi. To preprosto ni res, res pa je, da, ko ste izgubili težo, je lahko težko za nekatere ljudi, da ohranijo svojo optimalno težo. To ni le premagal začetno pozivam, da jedo vse stvari, ki ste se jim je bila odvzeta med dieto, zaradi česar je težko, to je tudi že v novo zdravo rutino, da je potreben čas. Če ste pravkar uspešno shujšala in želite, da ostanejo težo ste, preberite teh deset nasvetov o tem, kako ohraniti izgubo teže in ostati zdrav.

1. Naj bo aktivna

Ko ste uspešno shujšala, boste morali ostati aktiven, da ga hranite off, in najboljši način za to je, da bi našli način vadbe, ki jo uživate. Če vaši dnevi trdega presadka v telovadnici, ko ste izgubili težo, ki vam jih odvrne treninge za življenje, traja do skupinskega športa, ali se pridružijo novi kondicijski razred. Če boste vadbo zabavno, da ne bodo počutili kot vaje na vseh.

2. Stehtamo se redno

Še en dober namig o tem, kako ohraniti izgubo telesne teže je, da si redno tehtanje. Vaša teža niha seveda, vendar pazi na to in boste lahko na kraju samem vse trende, ki bi kazali, da ste ponovno pridobivanje teže. Sliši se kot logična stvar, vendar mnogi ljudje so tako zaposleni praznujejo svoj uspeh hujšanje, pozabijo ta preprost korak, in teža prikrade nazaj spet.

load...

3. Nastavite si nekaj novih ciljev

Sedaj, ko ste dosegli svoj prvotni cilj dosegli določeno težo, nastavite si nekaj novih fitnes cilje, da cilj za. Preprosto vzdrževanje telesne teže ni posebej navdihujoč cilj in ni končna točka za vas, za praznovanje. To bi bilo veliko bolje, če je določeno, da teče dirko, ali pa nastavite si nekaj osebnih najboljših fitnes cilje, da gredo za.

4. Redno jesti

To je še en pomemben nasvet o tem, kako ohraniti izgubo teže. Nekaj, kar ste se naučili, ko ste izgubili težo bo treba izvesti na, in ena od tistih stvari, ki se bodo redno jesti. Ne izpustite nobene obroke, predvsem zajtrk, ali pa vas bo zamikalo, da bi jedli nezdravo prigrizek, ki ga ne bi smeli. Sedaj, ko ste izgubili težo, lahko skušnjava še večja, ker bodo rekli, da si, da "samo enkrat" ne bo razlike.

5. Bodi pameten, ko si privoščite

Naslednji namig o tem, kako ohraniti izgubo telesne teže je biti pameten, ko si privoščite. Občasno poslastica ne bo vam kup na funtov znova in po ves trud, ki ste jih dal v izgubi teže, si zaslužiš. Vendar pa se zavedajo, kako pogosto si privoščite in poskušali nadomestiti vesti tako, da vaša prehrana ekstra pusto med temi obravnava. Če veste, da bo šel ven za velik obrok naslednji teden, ta teden zmanjšati na kalorije. To bo obrok še bolj okusen in bo so ohranila svoj skupni vnos kalorij.

load...

6. Načrtujte svoje obroke vnaprej

To je veliko lažje, da se zagotovi, da jeste uravnoteženo prehrano, če načrtujete svoje obroke vnaprej. Če boste to storili, lahko ustvarite zdravo meni zase za en teden naprej in lahko greš po nakupih z vnaprej pripravljeno nakupovalni seznam. Na ta način boste manj verjetno, da impulzno kupiti manj zdravo hrano in ne bo izgovor za vas naročanju takeaways.

7. Favor vlaken

Še en koristen nasvet o tem, kako ohraniti izgubo telesne teže je, da pri nalaganju svoj krožnik z zelenjavo, ker se vlakna še vedno dogaja, da se vaš najboljši prijatelj, zdaj, ko ste izgubili težo. To je še eden od tistih navad, ki jih verjetno dobil v ko ste izgubili težo, zato se držijo z njim, ker stvari, kot so, sadja, zelenjave, oreščkov in stročnic, vas bo občutek polne dlje, vendar ne vsebujejo preveč veliko kalorij.

8. Ne prikrajšati sebe

Verjetno ste imeli izpolnite sami odvzame od stvari, ki jih imate radi, tako da se ne počutim krivega prehranjevanja nekatere od teh živil, ki jih sami prikrajšani, medtem ko je bilo hujšanje, samo pazite, da ne gredo predaleč. V bistvu, če ste popolnoma sami odvzeti nekaj, boste bolj verjetno, da overindulge o tej stvari na neki točki v prihodnosti.

9. Bodite dosledni

Kaj želite, da bi se izognili, je že v teži roller-coaster igri dajanje na težo in nato spet izgubili, tako da, ko boste našli pravo ravnovesje prehrane in vadbe, ki ohranja svojo težo stabilna, držijo z njim. To pomeni, da redno vadbo, redne obroke in občasno zdravljenje. To bo pomagalo, če boste obdržali dnevnik in zapišite, kaj jeste, koliko vadbe boste to storili, in spremljajte svojo težo. Na ta način boste lahko videli, kaj dela za vas in kaj ne.

10. Ostanite pozorni

Bodite ponosni na to, kar ste dosegli, vendar ne pozabite, da boste morali biti pozorni. Ne premagati sami čez nenavadno zdrsa, ste prišli daleč, vendar pa se zavedajo, če ti zdrsne začeli, da postanejo bolj pogoste. To bo zelo enostavno zdrsnejo nazaj v stare slabe navade, tako da bo treba še nekaj bo moč obdržati težo off.

Kako ohraniti izgubo teže? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...