10 nasvetov o tem, kako po izgubi teže poostriti kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako po izgubi teže poostriti kožo

10 nasvetov o tem, kako po izgubi teže poostriti kožo

Ravno, ko misliš, da imaš počena in ste izgubili težo, boste začeli opažati nov problem - ohlapno kožo! Ohlapno kožo po izgubi teže je lahko neprijetno težavo, in razbili svoje sanje končno, da bi lahko šel na počitnice na plaži brez Strah in tesnoba.

Ko izgubijo hitro težo, nižje ravni kože, znan kot usnjice in pod povrhnjico, včasih ne morejo slediti s spremembo v vašem oblike in ne pogodbo, skupaj z izgubo maščobe, ki lahko privede do ohlapne kože pod orožjem ali okoli trebuha. To kožo Lahko privijte čeprav z vadbo, prehrano in kreme, tako da ne knjigo sestanek z kozmetični kirurg še!

Koža je živ organ in bo, v večini primerov, se preoblikujejo prilagoditi svoj novi telesa, vendar je ta proces lahko traja tudi do dve leti, tako da tukaj je nekaj načinov, da lahko pospešijo ta proces:

load...

1. Ne izgubijo težo prehitro

Naš prvi namig o tem, kako zaostriti ohlapne kože, ko je izguba teže - ne hitro shujšati. Če berete ta članek, potem lahko ta nasvet je malo podobno zaustavitve hlevska vrata, ko je konj privita, če pa ste tik pred začetkom hujšanje bi ga pri miru! Vaša koža elastična, vendar pa bo čas za to, da se prilagodijo in zelo hitro hujšanje ni dobro za vas vseeno.

2. Piti vode

Bivanje hidrirani je ključnega pomena za ohranjanje kož elastičnost, zato ne pozabite smernice: si je treba pitje približno dva litra vode na dan.

3. Uporaba učvrstitev kože kreme in losjoni

Druga stvar, ki vam lahko pomaga, kako zaostriti ohlapne kože po izgubi telesne teže, je koža učvrstitev kremo. Lahko kupite kreme, posebej izdelani za izboljšanje elastičnost kože. Poglej tiste, ki vsebuje aloe vera, vitamin A in vitamin E, to so sestavine, ki povečajo kolagen in elastin v koži.

load...

4. Zdrava prehrana

Naš naslednji nasvet o tem, kako zaostriti ohlapno kožo po izgubi teže je - držijo zdrave in uravnotežene prehrane, saj je to še en način, da bi dobili kolagen in elastin, ki potrebuje vaša koža. Beljakovinski bogata živila, kot so mleko, skuto, fižol, oreščki in semena vseh vsebujejo sestavine, ki so potrebne za kolagena in elastina, da tvorijo.

5. Stay iz sonca

Omejiti izpostavljenost sončnim žarkom in ostali iz strojenje stojnica! Prekomerna izpostavljenost tako dejansko lahko koža še ohlapnejše, saj lahko klor v bazenih, tako da se zavedajo.

6. Mineralni grmišča

Uporaba mineralnih ali soli grmičevja redno je še en velik namig o tem, kako zaostriti ohlapne kože po izgubi teže. Znanstveniki verjamejo, da je eden izmed učinkov uporabe grmičevja, da poveča pretok krvi, ki pomaga spodbujati zdravo in elastično kožo.

7. Teža usposabljanje

Drugo priporočilo o tem, kako zaostriti ohlapno kožo po izgubi teže je - poskusite teže usposabljanja. Če niste uporabili uteži izgubiti maščobo na prvem mestu, je zdaj pravi čas, da začnete. Toning vaše mišice bodo pomagali zamenjati maščobe s pusto, atletski videz in pomagajo zapolniti prostor, ki ga vse to trdo dieto tekme.

8. Kalistenika

Dodamo nekaj mlini na veter in skakanje opore za vadbo, da bi vaša koža ponovno nastavite na vaš novi obliki, pomagali zgraditi novo mišice in daje tvojem srcu delo ven preveč. Vključno Gimnastika v svoj redni uveljavlja rutine je en učinkovit namig o tem, kako zaostriti ohlapne kože po izgubi teže.

9. Poglej po vaši koži

Preprosto hranljiva in skrb za vašo kožo, bo šel daleč v smeri, da se znebi teh dodatnih gub na koži pustijo Po izgubi teže. Piling vsak dan, da odstranite odmrle kožne celice, uporabite masaže in redno si kopel z minerali in morske soli, da bi pomagali izboljšati elastičnost kože in teksturo.

 10. Kozmetična kirurgija

V skrajnih primerih lahko kozmetična kirurgija edini odgovor. Če ste izvaja prekomerno dodatno težo že več let, se lahko vaša koža izgubila svojo sposobnost, da bo spet začela svojo obliko in boste morda morali imeti kozmetična kirurgija za odstranitev nekaj odvečne kože. Posvetujte se s svojim zdravnikom in ne razširjene raziskave pred kakršnimi koli odločitev narediti kozmetične kirurgije.

Vaša koža je naravno elastična in z ustrezno hidracijo in prehrano, da bo, daleč, v večini primerov, se ponovno nastavite na vašo novo obliko. Koža pa izgubi nekaj elastičnosti s starostjo, vendar ga ne more vrniti nazaj, tako da se osredotoči na ohranjanje up to zdravo prehrano in namesto izvaja režim!

Ali imate druge nasvete o tem, kako zaostriti ohlapne kože po izgubi teže? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...