10 nasvetov o tem, kako učinkovito izgubiti težo brez samega sebe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako učinkovito izgubiti težo brez samega sebe

10 nasvetov o tem, kako učinkovito izgubiti težo brez samega sebe

Izguba teže vedno zdi, kot da je najtežja ste kdaj morali storiti. Javno nastopanje zdi, kot sprehod v parku v primerjavi z prašijo funtov.

Tudi varstvo otrok najbolj hiperaktivni otrok na planetu, je lažje, kot hujšanje!

Stradanja je, seveda, ne pride v poštev. Torej, če ste res misli resno o tem hujšanje stvar in želite to storiti na enostaven način, pa si oglejte na 10 načinov, kako lahko izgubijo težo učinkovito, ne da bi za gladovno stavko.

load...

Jejte zajtrk prvakov

Krofi niso temelj vsake hranilne zajtrk. Prav tako so palačinke, arašidovo maslo ali Lucky Charms. Vsa ta živila so zračen, naložen s kalorijami, in ne bo dejansko vas napolni dlje kot 20 minut.

Namesto tega bi si privoščite veliko, prehranske zajtrk, ki vas bo napolnil. Obstaja veliko super idej zajtrk tam, tako da naredite nekaj raziskav in ugotovili, kaj je okusna, zdrava in polnjenje zjutraj. Zajtrk, ki vsebujejo jajca, paradižnik in špinača so vedno zmagovalci.

Izrezala Škrob

Včasih lahko hujšanje lahko tako enostavno, kot pada tri glavne škroba iz vaše prehrane:

  • Testenine
  • Beli kruh
  • Krompir

Vsi ti bo kup na funtov, še posebej, če imate počasno presnovo. Če si ne more prinesti jarku kruh in testenine, ki jih stikalo za celih-wheats. Medtem pa se bo z izmenjavo svoje bele krompir za sladki krompir storiti tudi trik.

load...

(Dokler ne boste stvari vaš obraz)

Pomisli vašo prehrano Več

Smo, kar jemo. Če ste tip osebe, ki poje ostanke pizze, out-of-datum piškotke in korita za pokovko v filmih, ne boš res redčenje o tem, kaj ješ.

Da izgubijo težo, ki jih potrebujete za uporabo nekaj več misli. Ugotovite, kaj je tako zdrava in okusna, in poskus z vaše hrane več. Uporabite začimbe na vaše zelenjave, da bi iz okuse in poskusiti različne stvari. In izrezala ostanke hrane.

Zmanjšati na pijačo

Če veste, da pijete samo malo preveč, je čas, da zmanjšati na pijačo. Alkohol lahko resnično kup na funtov, in je pogosto skrito teže gainer, da mnogi nam raje ignorirajo. Konec koncev, kdo želi dati svoje vikende in družbeno življenje?

Cheeky koktajli po delu je lahko nočna mora na vaših bokih, čeprav. Namesto da bi šel ven vsak vikend, da bi šli ven vsak drugi vikend.

Jejte več sadja

Če ne jeste veliko sadja, ste verjetno razmišljanje "EDN, sadje!"

Toda sadje je super, nima maščob, je bogato z vitamini in antioksidanti, in lahko poskusite oh tako neverjetno. Včasih je samo primer nakupovanje okoli in iskanju sadje, ki vam je všeč, ker niso vse sadje okus enak. Ko poravnajo na nekaj sadja ste resnično všeč okus, poskusite jesti vsaj dva na dan.

Bolj aktivni

Leta 2017, veliko nas delajo v pisarnah, kar pomeni, da smo dobili, da se usedem veliko čez dan. Čeprav je to lepo v teoriji, da se ne gre naše telesno zdravje vse dobro.

Če niste zelo aktivna oseba, je čas, da začnete uporabljati svoje telo več. Saj ni treba iti v telovadnico in prekinil znoj kot zveri; bi lahko šel na sprehod, jutranji tek, ali pa bi celo narediti nekaj dela-outs doma.

Pijte veliko vode

Ali ste vedeli, da ko smo lačni naš um včasih zmede lakoto za žejo? Kadarkoli se počutite prve Gripa lakote mešanjem, to ne pomeni nujno, da morate hrano v trebuhu. Včasih, to samo pomeni, da morate pijačo.

(In ne, ni Cosmopolitan)

Namesto, vaše telo morda kliče po nekaj vode. Kozarec vode lahko napolnili z nekaj kalorij, in to je tudi zelo zdrava za vas. Priporočamo, da spijete vsaj šest kozarcev ali dan, ali celo več.

Cut Down On Salt

Odkar je kriza sladkor prizadela zahodni svet, smo vsi postali malo obseden z našo vnos sladkorja. Strah v razvoju sladkorne bolezni, smo sekanje na živilih, ki so naloženi z belo stvari.

Ampak zaradi tega, smo nekako pozabili vse o soli. Sol je bila nadloga devetdesetih let, in mi je bilo rečeno, da zmanjšati na njej. Od vzpona do zvezdništva sladkorja, smo proti vrnejo jedo več soli. Ampak sol lahko kup na funtov, in bi lahko bil razlog, da te številke na vaši lestvici samo ne znižuje. Zmanjšati na sol in najti druge načine za začimbe hrano.

Dodaj Nekatere začimbe

Če ste iskali, da izgubijo težo, morate začiniti svoje življenje! Dodajanje eksotične, vroče začimbe za hrano, kot so čili, lahko pomagajo zajeziti vašo lakoto. Morda zveni čudno, ampak to je popolnoma res.

Ok, nekateri ljudje so res nenaklonjen začinjene hrane, vendar včasih to je samo primer navaditi nanje. Pomiri se na prvi in ​​samo uporabo ščepca tu in tam. Tam je res nič z njim!

Vroče začimbe tudi javnost srečno hormona endorfina v možganih, ki se počutite srečnejši. Kakšen dober razlog za dodajanje toploto za vaše grub!

Jejte Bolj zdravi Snacks

Prigrizki so super, kajne? Prigrizki so tam za vas, ko ste lačni, in filmski večer s svojimi prijatelji, ne bi bilo isto brez Nachos in stopljenim sirom. So res kaj dodati! Kje bi bili brez prigrizkov ?!

Ampak junky prigrizki so resno slabo za vas, in oni so verjetno glavni dejavnik vaše telesne mase. Še vedno lahko jedo prigrizke, vendar je čas za zamenjavo čipov in sladkarije za oreške in borovnice.

Matice in borovnice okus super, včasih pa je samo primer navaditi na dejstvo, da so ti tvoji novi najboljši prijatelji. Filmski večer z mandlji in sadja? Mislim, da!

load...