10 nasvetov o tem, kako zažgati več maščob | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov o tem, kako zažgati več maščob

10 nasvetov o tem, kako zažgati več maščob

Na vprašanje, kaj bi radi spremenili pri sebi bolj kot karkoli drugega, mnogi ljudje pravijo, da bi radi spali malo več maščobe. To je predvsem zato, ker obstajata dve vrsti maščob: maščobe, ki lahko gorijo res enostavno in maščobe, da le ne bodo izginile, ne glede na to, kako težko se trudimo. Temu pravimo "trdovratne maščobe."

V bistvu, to je maščoba, ki ostane, tudi če se počutite, kot da delaš vse prave stvari. Na primer, morda ste nehal kaditi, zmanjšati na pitje, in odpraviti junk hrano iz vaše prehrane. Morda ste jih celo začeli tek ali pridružila telovadnico. Ampak to ekstra maščobe le ne bodo izginile. Kaj ponuja?

Burning več maščobe ni ravno enostavno, vendar je mogoče storiti, če vam prave stvari. Oglejmo si naše top 10 nasvetov o tem, kako gorijo več maščobe.

Vary vaš vnos kalorij

Mnogi od nas ima stabilno dieto, da se držijo vsak dan. Vrsta hrane, ki jo jemo spreminja, vendar je količina kalorij, smo dobili kaže, da je približno enako. Če ste dobili okoli 3000 kalorij vsak dan, si verjetno mislite, da je treba kurjenje malo več maščobe, ki jih sedaj.

load...

Ampak problem s približno porabijo enako količino kalorij vsak dan, da vaše telo dobi tako uporabljajo za to, da se začne stagnirati.

Kaj lahko poskusite početje je različno vaš vnos kalorij, tako da porabijo veliko kalorij en dan, nato pa le nekaj naslednji dan. Na ta način ste vodenje vaše telo ugibati in igranje z vašimi hormoni. To vam bo pomagalo, da gorijo več maščobe.

Jejte veliko beljakovin

To je še en dober namig o tem, kako gorijo več maščobe. Beljakovine graditi mišice. Ne samo to, ampak beljakovine tudi vam pomaga, da držite svoje obstoječe mišice, medtem ko poskušate gorijo maščobe.

load...

Beljakovine tudi vas občutek izpolnite dlje, kar zagotavlja, da ne boste prigrizek na živilih razganja kalorij. Beljakovinsko bogata hrana vsebuje piščanca, purana, ribe, jajca in kvinojo.

Piti več vode

Eden od glavnih razlogov, zakaj ne morete se zdi, da gorijo več maščobe, ker ste pitje preveč kofeina in ne dovolj vode.

Kofein, kot so alkohol, je diuretik. Kaj to pomeni, da je pitje nas urinirati pogosteje, kot si ponavadi. Ker smo izgona več vode kot običajno, naše telo začne paniko, da smo vlaženje. Za izravnavo, povzroča nam ohraniti več tekočine okoli našega trebuha. Zato "pivo trebuh."

Voda je odličen način, da ostanejo hidrirani ob vsakem času in zagotovo ne bo povzročila, da dajo večjo težo na!

Stop Snacking

Še en nasvet o tem, kako gorijo več maščobe je ustaviti snacking.

Snacking je res slaba navada, če ste poskušali shujšati. Morda si mislite, da je kos pogače tukaj in čokoladico ni nič takega. To zagotovo ni razlog, da si ne more gorijo več maščobe, kajne?

Hm, narobe.

Snacking lahko preprosto dodate 500 kalorij na svoj dnevni vnos, ki je veliko. Če želite, da bi dobili resno kurjenje več maščob, je čas, da zaklenete prigrizek omaro in vreči ključ stran.

Sleep Več

Kako gorijo več maščobe? Sleep več. Mnogi od nas dobili le nekaj ur spanja vsako noč. To je samo način življenja leta 2017. Delamo dolge ure, hodim pozno, in pijejo veliko kave, da se nam priti skozi drug dan na delovnem mestu.

Toda, ko nam primanjkuje spanja, naše telo proizvaja več grelina, ki nas naredi hrepenijo sladkorja in hrano, ki je veliko kalorij. Torej, da vaše telo odmor, ki ga pustimo, da počiva malo več!

Zmanjšati na škrobnih ogljikovih hidratov

Drug razlog, zakaj lahko telesne maščobe se težko premika, ker smo jedli preveč škrobnih ogljikovih hidratov, kot so riž, testenine in krompir. Čeprav ti lahko zdrava, preveč lahko negativno vpliva; so nam dajejo več energije, kot naše telo lahko uporabi, in posledično dobi shranijo kot maščobe. Ni v redu.

Torej, vam ni treba odpraviti škrobnih ogljikovih hidratov v celoti, vendar pa je treba upoštevati sekanje na njih. Mogoče bi lahko jedel samo 3. - 5. Obrok na dan.

Zmanjšajte porabo sladkor, Too

To je eden izmed najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako gorijo več maščobe. Če ste res odločeni, da gorijo več maščobe, boste morali zmanjšati vnos sladkorja. Ni argument tukaj, ker sladkor je res slabo za pridobivanje telesne teže.

To je popolnoma v redu jesti enostavnih sladkorjev, in da se posladkate in nato; ampak jedo preveč sladkorja pomeni, da bo res borijo, da gorijo dodatne maščobe.

Lahko dobite sladkor iz svežega sadja in zamenjajte sladkim pijačam z vodo.

Jejte več zelenjave

Zelenjava je fantastično, če iščete znebiti več maščobe. So polna hranil, ki zagotavlja, da boste dobili veliko koristi za zdravje, ne da bi preveč kalorij. Veliko zelenjave, so bogata z izpolnjevanjem hranilnih snovi, kot so železo in vlaknin, in tako lahko vas občutek polne dlje časa, ne da bi vas pitanje z kalorij.

Priporočamo vam, da poskusite jesti do pet zelenjave na dan. Lahko jih jedo kot prigrizek, kot del večerjo mesa, ali na sendvič.

Put lestvic Away

Ko imamo tehtnico v naši kopalnici, smo se skušnjavi, da jih preveri ves čas. To je zelo slabo. Kaj se zgodi, je, da smo začeli, da bi dobili razočaran, če ne bomo videli veliko izgubo telesne teže. Smo dobili tako razočaran, da smo na koncu obupal. Začnemo gorging na razmišljanje hrane, "kaj je smisel?"

Toda kurjenje več kalorij gre za postopne spremembe; je potrebno veliko trdega dela za majhne dobičke. Postavite tehtnico stran in se osredotočiti na to, kaj morate storiti.

Pijte zeleni čaj

Naš končni nasvet o tem, kako gorijo več maščobe je, da redno pitje zelenega čaja. Zeleni čaj ima veliko super koristi za zdravje; lahko zmanjša tveganje za sladkorno bolezen in nekatere vrste raka, in ga je mogoče osvoboditi iz celotnega sistema.

Prav tako lahko povečajo vaš metabolizem, kar je super, če ste iskali, da gorijo dodatne maščobe. Če dodamo 2 - 3 skodelice zelenega čaja na vaši dnevni prehrani, lahko premik do 60 dodatnih kalorij vsak dan. Neverjetno.

Kako gorijo več maščobe? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...