10 nasvetov za izgubo telesne teže brez telovadbe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov za izgubo telesne teže brez telovadbe

10 nasvetov za izgubo telesne teže brez telovadbe

Ne marajo vsi telovadnico in fitnes članstvo ni obvezno pogoj za hujšanje. Bo v telovadnici, ko pomislim, je umeten način cramming v vseh naloge, ki jih je treba dobili vsak dan, v samo nekaj urah truda. Če želite shujšati, vendar ne želite, da bi porabili ogromno denarja na članstvo v telovadnici, preberite deset, preproste nasvete hujšanje telovadnice manj, da vas, kako bo pokazal:

1. Sprehodite

Hoja je ena izmed najboljših oblik vadbe, ki jih lahko dobite. Prav nič ne stane, kar potrebujete nobene posebne opreme in naredi velik kardiovaskularno vadbo, ki vam bo pomagal gorijo off maščobe. Če ste dobili iz navade hoje, začnete enostavno in nežno in postopoma povečati dolžino vaših sprehode in hitrosti. Povprečna oseba lahko gorijo približno 400 kalorij s hojo 10.000 korakov dnevno na razmeroma živahne hitrostjo.

2. Spravi se na kolo

Kolo je poceni, okolju prijazen način, da se okoli in kolesarjenje je odlična oblika vadbe. Mnogi od potovanja z avtomobilom, ki jih sprejemamo, so nepotrebni in bi lahko lažje namesto peš ali jih cikel. Naslednjič, ko pop v lokalni trgovinica, priti na kolesu, ne pa v avto in izgubili nekaj teže na vaši poti. Ko ste se ponovno uporabijo za kolesarjenje, lahko se pridružite kolesarski klub ali pa pojdite na kolesarske izlete s svojo družino. Ne samo, da je to dobro za vas, boste dobili, da vidite veliko več od svoje okolice na kolesu, kot ti, ko ste vožnjo.

load...

3. Lose težo gledanje televizije

Kaj narediš, ko se gospodarska zlomi no? Reach za malico? Bolje izkoristiti ven teh prekinitev draženje vaše gledanje delaš nekaj teče na kraju samem, squats ali skoki fantov. Komercialni odmor vam pot do časa do vaših vaj preveč, samo nadaljuj dokler se program ponovno zažene.

4. Daj nekaj dodatnega napora v opravilih

Naslednjič, ko si dal sesalnik okoli hiše, poskusite in to v polovičnem času, ki bi jih običajno sprejmejo in delajo gor malo znoj, medtem ko ste na to. Veliko opravilih, ki jih ne vključujejo ponavljajoče se fizičnim naporom, tako kot vaje, tako poskusiti in narediti svoje opravila malce hitreje in da vam bo pomagal, da izgubijo težo in boste dobili nekaj dodatnega prostega časa preveč...

5. Pojdite za kopanje

Plavanje je oblika vadbe, ki je prijetno in daje skoraj vsak posamezni del telesa vaja. Verjetno bazen v bližini, za vas in večina izmed njih ponujajo tečaje, če želite, da bi izboljšali svoje plavanje. In, ne bodite v zadregi približno pridobivanje v kopalkah; vsi v bazenu, ki je nosil isto stvar, tako da sploh ne boste opazili.

load...

6. Vzemite up borilno veščino

Borilne veščine bo tona gor svoje telo in naučiti novih spretnosti. Prijavite se za strel boks ali judo razredov za odlično vadbo, spoznavanje novih prijateljev in morda dati svoj samozavest zagon, kot tudi.

7. Ustvarite svoj dom vadbeni režim

Obstaja na stotine različnih vaj, ki jih lahko naredite doma in jih ne potrebujete drage opreme ali telovadnice članstvo. Da bo vaše vaja režim bolj zanimivo kupiti knjigo ali poglej na spletu, in boste našli veliko različnih načinov, ki jih lahko izgubijo težo, ki jih uveljavljajo v udobju in zasebnosti svojega doma.

8. Dance svojo pot do fitnes

Ne dolgčas na tekočem traku, traja namesto ples. Obstaja veliko plesi, ki vam bo dala dobro vadbo in zabavno hkrati. Lahko poskusite malo hip hop, Zumba ali gre res eksotičnih z nekaj trebuh ples.

9. Vzemi šport

Sodeluje pri športu je lahko velika spodbuda za bolj potruditi in vam pomaga izgubiti težo hitreje. Če še niste mega fit, potem badminton je dober šport za začetek. Lahko se pridružijo klubu ali, z le dvema loparjev, ki perjanice in nekaj odprtega prostora, lahko igrate s prijatelji ali partnerjem.

10. Tek in tek

Ditch tekočem traku in vaše delovanje na prostem. Veliko bolj zabavno in dobiš svež zrak in pokrajino preveč. Če ste novi v tek, čeprav bi bilo lahko začeti. Ko se ne uporabljajo za to, bo tek precej naporno, tako da vaše telo prilagodi s postopnim povečanjem razdalje in tempo tekov.

Ali imate nekateri drugi telovadnice manj nasvetov hujšanje deliti?

load...