10 nasvetov za izgubo teže za lena dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov za izgubo teže za lena dekleta

10 nasvetov za izgubo teže za lena dekleta

Ni vsakdo ima čas, da preživijo ure navzdol v telovadnici in za nekatere, prehranjevanje na poti, je edina možnost. Torej, ali je možno, da izgubijo težo, ne da bi postal zdravje in fitnes fanatik? Odgovor je "da", in vam ni treba, da se stradati, da to storite. Lahko izgubijo težo postopoma, tako da je le nekaj sprememb v svoj življenjski slog in navade. Če to zveni kot dobra ideja za vas, preberite deset nasvetov, kako lahko izgubijo težo, leni način:

1. Izrežite ali vsaj zmanjšati junk hrane

Hitra hrana je hitra in enostavna, vendar pa vsebuje tudi veliko maščob, soli in sladkorja. Če ga ne izrežemo, nato pa vsaj poglej za zdravo možnost na meniju. Večina fast food restavracije zdaj ponujajo lažji možnosti, zato jih preverite, naslednjič, ko čakate, da je treba vročiti.

2. Uporaba po stopnicah, ne dvigalo

Lahko izboljšate svoje sposobnosti in izgubili nekaj kilogramov samo z izbiro po stopnicah, če imate možnost. To je poceni in enostaven način, da izgubijo težo in je pogosto hitreje, kot čakati na dvigalo.

load...

3. Prepričajte se, da ste dobili dovolj spanja

Spanje off kalorij se zdi čudno, da predlagam, vendar številne študije so pokazale, da so ljudje, ki ne dobijo dovolj spanja veliko bolj verjetno, da postanejo debeli. Če ne dobite osem ur, nato pa lahko utrujeni in bodo poskušali nadomestiti to z uživanjem več.

4. Ali ste lačni ali pa ste preprosto žejen? 

Jesti le takrat, ko ste lačni. Prenajedanje postane navada in smo pogosto jedo samo, ker smo dolgčas. Potruditi, da bi jedli le takrat, ko je res treba, in boste kmalu začeli videti razliko.

5. Zmanjšajte soli

Preveč soli v prehrani lahko vodi do resnih zdravstvenih težav in lahko privede tudi do zadrževanja vode. Preizkusite izrezovanje slanih prigrizkov in preverite hrane, ki jo kupite za vsebnosti natrija. Verjetno ste lahko tudi mečejo shaker soli doma, saj ima večina hrane, dovolj soli v njih že.

load...

6. Pazi na dele

Namesto izrežemo hrane, poskusite sekanje na njih namesto. Če ste posekali svoje velikosti obrokov, boste komaj opazili razliko, vendar pa lahko naredi veliko razliko v skupnem številu kalorij, ki jih jemljete na krovu vsak dan.

7. Vaja med gledanjem televizije

TV oglasi so tako dolgočasni, zakaj ne bi dobili in izgubili nekaj kalorij, ko pridejo na. Nekaj ​​zvezda skokov ali malo teče na kraju samem, ne bo veliko truda, vendar bo vse dodate do več izgubljenih kalorij.

8. Poskus in kuhamo svojo hrano

Vsakič, ko jeste zunaj, ste verjetno pri tem na krovu več kalorij, kot ga potrebujete. To lahko traja malo več napora za kuhanje svoje, vendar boste točno vedeli, kaj je v njem, in boste lahko, da imajo svoj način, tako da dobite v nekaterih svežih sestavin in videti, kaj lahko šumijo gor. Celo dobite, da gorijo nekaj kalorij početje pripravo in kuhanje.

9. Ali je vse le malo hitreje

Obstaja na stotine možnosti, vsak dan, da se spremenijo rednih nalog v priložnosti za hujšanje. Samo postiljanje ali čiščenje v kuhinji, če je storjeno malo hitreje, lahko postane oblika vadbe. Torej, naslednjič, ko boste to storili opravilih, da na glasbo, črpalka glasnost in izgubili nekaj kilogramov!

10. Pomislim, da ne kot dieto, ampak kot način življenja

Dieta je enkratni napor, da bo zelo verjetno, da se ponovi. To je dejansko veliko lažje in bolj učinkovito, da bi kaj lahko nekateri pokličete leni pristop. Samo začeti biti malo bolj previdni, o tem, kaj jeste in postali malo bolj fizično aktivni. Ne boste izgubili težo hitro, ampak kaj ti izgubili, ste bolj verjetno, da bo off.

Ali imate druge nasvete hujšanje za lenobne dekleta deliti?

Ostani lepo, veselo in zdravo!

load...