10 nasvetov za motivacijo pri izgubi teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 nasvetov za motivacijo pri izgubi teže

10 nasvetov za motivacijo pri izgubi teže

Odločanje, ki želite izgubiti težo, je zelo enostavno. Tudi prvih nekaj dni trudijo, da izgubijo težo niso tako slabi. Toda, ko stopiš na tehtnico po petih dneh, pričakoval dramatične rezultate, potem je to, ko je motivacija začne izpari v tankem zraku. Edini način, da izgubijo težo, je, da ostanejo motivirani in videli do konca. Lihe zdrsi, tu in tam, se bo to zgodilo, ampak na splošno, boste morali, da ga boš s tem načrtom z kašaste odločnostjo. Če želite biti zmagovalec hujšanje in ne hujšanje tudi tekel, potem berite teh deset nasvetov, ki vas bo motivirani:

1. Ne zanika, si vse, ki vam je všeč

Ena od največjih nasvetov motivacija hujšanje, ki vam bo pomagal, da bi se izognili čudno zdrsi, se ne popolnoma izreže vso hrano, ki vam je všeč. Sekanje je bolje kot ne poskuša na vse in, če ste poskušali in izrežemo vse hrane, ki res uživajo, vse naenkrat, potem bo verjetno, da se držijo z načrtom hujšanje. Obstaja veliko alternativ drastično izrezovanja vseh visoko kalorično hrano. Lahko poskusite manjših porcij, na primer, ali zmanjšanje števila krat na teden, ki jo jeste določeno vrsto hrane.

2. Nastavite si dober, motivacijski cilj, ki bo dala vozite in razburjenje 

Nastavite si cilj, da si prizadeva za, vendar se ta cilj realističen. Cilj, da se doseže nekaj, namesto da nastavite ciljno težo, bo dobra spodbuda za vas, da se prizadevanja. Vaš cilj je lahko tako enostavno, kot da se prilega v lanskem obleko ali pa bi bilo teči določeno razdaljo, vendar mora biti nekaj, kar bodo ponosni, da smo dosegli.

load...

3. Ustvarjanje tanek miselnosti

Tanke ljudje mislijo o hrani na zelo drugačen način, kot prekomerno telesno težo ljudje, in si lahko sami vlak razmišljati tanke. Ko razmišljam o hrani, poskusite ne razmišljati, kako okusno, da se bo po okusu, namesto da razmišljajo o tem, koliko goriva, da je hrana bo zagotoviti svoje telo z. Je to naslednji zalogaj je to potrebno, ali pa ste samo jedo za udobje ali za zabavo?

4. Obkrožite se s tankimi prijatelji. Sliši se smešno, vendar deluje!

Druga velika motivacija hujšanje nasvet je preprost - Obkrožite se s tankim prijatelji. To je težka in mi ne kaže, da si pustila vse svoje prijatelje s čezmerno telesno maso ali da prosite težo osebe, preden jih sprejmete kot prijatelja. Izkazalo se je, čeprav je, da debelost nalezljiva znotraj družbenih skupin. Če zmešamo z ljudmi, ki preveč jesti, potem ste veliko bolj verjetno, da preveč jesti, pa tudi, tako da če razširiti svojo mrežo prijateljev, da vključuje suh, zdrav in športen, potem bo nekaj, da Masiranje off na vas.

5. Dajte si nagrade, vendar poskrbite, da to ni torta!

Teža nasveti motivacija izguba tudi nagrajevanje sami. Razčleniti vaš končni cilj v manjše, lažje dosegljive mejniki na poti in nagrajevanja se v vsaki fazi poti. Ni nujno, da bi nagrado hrane temelji čeprav; izberejo druge stvari, ki jih želite storiti. Na primer, lahko privoščite spa ali manikuro, če se držijo svojega načrta za štiri tedne, veliko boljše, kot si obeta celo torto, samo za vas.

load...

6. Pričakujte zastojev. Če padeš dol, vstani in še naprej vztraja v smeri vašega cilja na zmago

Teža Vsi so niha, zato ne pričakujte, vaša teža se, da je padla vsakič, ko stopite na tehtnico, ali pa bo zamikalo, da bi svoje napore tam in takrat. Dejstvo je, nekateri celo priporočajo, da jih ne tehtajo sami na vse, vendar bi predlagal sredi pristopa v cestnem prometu se tehta vsak drugi teden ali dva, nato pa boste lahko spremljali svoj napredek brez skrbi manjše Blips na poti.

7. Nastavite si nekaj pravil, kot so "brez hrane tri ure pred odhodom v posteljo"

Druga velika izguba teže motivacija namig, da bo res pomagal shed funtov je - postaviti nekaj pravil za sebe. Eden izmed najlažjih načinov, da pihali dieto je, da bi se v poznih nočnih hrepenenj. Lahko je tudi to, da sebi upravičiti z branjem nasvet, da bi morali sami omogočajo vesti, ko se trudijo, da izgubijo težo. Ta nasvet ne pomeni, da, če se držijo svojega režima ves dan, si lahko privoščite pozno noč praznik, ko vaš trebuh začne Krčati. Najenostavnejši način okoli tega konec problema noč hrepenenje je, da se določi čas cutoff za uživanje. Imajo pravilo ne hrane, niti malice, tri ure pred spanjem.

8. Hujšajmo s prijatelji, to je tako zabavno!

Hujšanje, skupaj s prijatelji, je eden izmed najbolj kul hujšanje motivacija nasveti doslej. Malo prijateljsko tekmovanje boste dobili veliko spodbudo, da se držijo svojega načrta hujšanje. Vstop hujšanje klub, ali pa samo dogovor s skupino prijateljev, ki jih bodo vsi izgubijo težo, vam bo dala dober razlog, da izpolnjuje svoje cilje in jih bodo lahko delili nasvete in izkušnje preveč.

9. Spremenite svoje navade in rutine

To je enostavno, da v skušnjavo, ko jeste v določenih obdobjih ali kot del posamezne dejavnosti je postala zakoreninjena navada. Za nekatere ljudi, so vedno dosegli za sladoled, ko gledam film, za druge, ki imajo vedno prigrizek ob določenem času dneva. Premagati običajno prehranjevanja vzorec, da je lažje spremeniti rutino, kot je spremeniti navade. Pojdi na sprehod, v času, ko bi sicer jedli prigrizek ali brati knjigo, namesto da bi gledal film. Spreminjanje rutine in iskanju novih interese in hobije, ki se samodejno ne povezujejo s prehrano, bo lažje, da ne bo preveč jesti.

10. Pomislite pozitivna in jarku negativov

Ljudje lažje sami motivirati narediti nekaj pozitivnega, kot ti sami povedali, ne nekaj storiti. Ob pozitivno duševno odnos do vaše prehranjevalne navade, kot so sami povedali, da boste jedli več zelenjave in sadja, je veliko lažje, da se držijo, kot si povedal, da si ne bo nikoli več jesti sladkarije. To je trik uma, vendar deluje!

Katere so vaše najljubše hujšanje nasveti motivacija? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...