10 odličnih nasvetov, kako izgubiti telesno maščobo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 odličnih nasvetov, kako izgubiti telesno maščobo

10 odličnih nasvetov, kako izgubiti telesno maščobo

Vi potrebujete določeno količino telesne maščobe, da ostanejo zdravi in ​​vas varuje pred poškodbami, ampak preveč telesne maščobe, še posebej okrog sredine, je lahko vzrok za resne zdravstvene motnje, vključno z visokim krvnim tlakom, bolezni srca in diabetes. Bilo je na tisoče izdelkov, ki so obljubili, hitro izgubo maščobe, vendar je številka ena metoda izgorevanjem maščob, je še vedno več gibanja in jesti manj. Vendar pa obstaja nekaj načinov, da lahko pomagajo, da se proces in pospeši izgubo maščobe, zato si oglejte teh desetih neverjetno nasvetov o tem, kako izgubiti telesno maščobo.

1. Množice iz kalorij

Sodobna razmišljanja kažejo, da je dieto ni nujno, da je najboljši način, da gorijo maščobe. Ko zmanjšati skupno vnos hrane, vaše telo odzove tako, da upočasni vaš metabolizem, kar bo pomenilo, da boste upočasni hitrost, s katero izgubljate maščobe preveč. To je veliko bolje, da kup vaš krožnik z zelenjavo in druga živila z visoko vlaken in zmanjšanje količine nezdrave, visoko kalorično hrano, ki jo jeste. To pomeni, da bo še vedno občutek sitosti, vendar boste porabijo manj kalorij.

2. Gain mišic, izgubili maščobo

Medtem ko delate na izgubi telesne maščobe, ne pozabite, da še naprej dela na izgradnjo mišic, saj mišice stavbe porabi kalorij, ki bi sicer spremenijo v maščobo. Delo svoje glavne mišične skupine vsaj dvakrat na teden, vam bo pomagal gorijo kalorij in vam serviser, vitkejšo podobo.

load...

3. Jejte več beljakovin

Še en dober namig o tem, kako izgubiti telesno maščobo, je, da bi jedli več beljakovin. Boste morali beljakovin za izgradnjo mišične mase v telesu, in raziskave so pokazale, da lahko beljakovine povečajo post-obrok gorijo off kalorij za do petintrideset odstotkov. Povečati količino pusto meso, oreščki in živil z nizko vsebnostjo maščob mlečnih jeste. Priporočena količina beljakovin za ženske, ki dela redno približno 1 gram na funt telesne teže.

4. Chew hrano več

Naslednji velik namig o tem, kako izgubiti telesno maščobo, je za žvečenje hrana bolj. Večina ljudi jedo hrano prehitro in se je ne žvečite dovolj, preden jih pogoltnete. Če upočasni ob obrokih, boste jedli manj, ker vaše telo dobi več možnosti, da vam povem, ko ste dovolj jedel. V eni študiji so raziskovalci ugotovili, da ljudje, ki žvečiti hrano temeljito pojedel 12 odstotkov manj, kot tiste ljudi, ki planila obroke.

5. Pitje kozarec vode pred vsakim obrokom

Voda nima koli čarobno maščobe prinašajo lastnosti, vendar pa se boste počutili Fuller hitreje, če pijete kozarec vode pred vsakim obrokom. Nutricionisti priporočajo, da je dober način, da izgubijo težo, piti več vode in ostanejo dobro hidrirani, saj ljudje pogosto zamenjujejo žejo za lakoto.

load...

6. Jejte manjše obroke, bolj pogosto

Naslednji dober nasvet o tem, kako izgubiti telesno maščobo je, da jedo manjše obroke, vendar bolj pogosto. Vsakič, ko nekaj poješ, hitrost vaš metabolizem začne naraščati in ste spali kalorij. Če redno jesti majhne obroke, ki jih vaš metabolizem deluje z enakomerno hitrostjo in se bo izgorevanjem kalorij za vas ves dan. Večina strokovnjakov se strinja, da je uživanje manjših obrokov in zdrave prigrizke čez dan veliko bolje za vas, kot jedo enega ali dveh zelo velikih obrokov.

7. Naj na poti

Vsaka vrsta gibanja telesa porabi energije in opekline off kalorij in strokovnjaki se zdaj kaže, da je lahko nekaj tako enostavno, kot nemirno v svoj sedež način, da se izognemo debelosti. Ali ste postali Fidget ali pacer, dokler ga ne Ostanete ves dan in kar naprej premika, da vam bo pomagal gorijo off več maščobe.

8. Kupiti ekološko pridelano hrano, kadar koli lahko

Ekološko pridelana hrana je lahko včasih težko najti in je včasih zelo draga, ampak jo kupil, ko jih lahko, saj vam bo pomagal izgubiti maščobo. Neekološkega hrana vsebuje onesnaževalcev, kot so pesticidi in onesnaževal, ki lahko povzročijo upočasnitev metabolizma in znanstveniki zdaj verjamejo, da lahko strupi v hrani vplivajo na kurjenje energije v telesu in je lahko eden od razlogov za vse večje ravni debelosti.

9. Popestrite si

Dodajanje čilijem, ali papriko na hrano lahko dam metabolizem zagon do dvajset odstotkov. Kapsaicina, ki se nahaja v čilijem in vroče paprike segreje vaše telesne temperature in povzroči živčni reakcijo, podobno reakcijo boj letenja. Odziv telesa na to, da se pospeši hitrost vaš metabolizem, kar bo pospešilo hitrost izgubo maščobe.

10. Ne preskočite zajtrka

Naš končni nasvet o tem, kako izgubiti telesno maščobo, je, da se prepreči preskoči zajtrk. Uživanje beljakovin bogat zajtrk bo skok začetek vaš metabolizem in se bo ustavil ste lačni kasneje v dnevu. Številne študije so zdaj dokazali, da obstaja določen povezava med ne jedo zajtrk in telesne mase. Zdi se torej, da je zajtrk res je najpomembnejši obrok dneva.

Kako izgubiti telesno maščobo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...