10 plodov, ki vam lahko pomagajo izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 plodov, ki vam lahko pomagajo izgubiti težo

10 plodov, ki vam lahko pomagajo izgubiti težo

Izguba teže ne pomeni nujno samo jedo manj. Če želite shujšati, morate gorijo več kalorij, kot jih jedo in en preprost način, da zmanjša vnos kalorij je za zamenjavo nezdravih prigrizkov, ki jih lahko jedo med dan z zdravo opcijo - sadja.

Izguba teže ni edina prednost bi lahko pridobili z uživanjem več svežega sadja, ne samo večina sadje malo kalorij in veliko vlaknin, sadja vsebujejo tudi celo vrsto vitaminov in mineralov, ki so bistvenega pomena za naše dobro počutje in pomoč oddelku nogama raka in drugih kroničnih bolezni. Oglejmo si 10 plodov, ki vam lahko pomagajo pri izgubi teže:

1. Jabolka in hruške

Eno jabolko na dan odžene zdravnika stran in da bomo vam pomaga izgubiti težo preveč. Jabolka in hruške pomaga pri izgubi teže na dva načina: tako so veliko vlaknin, ki vam bo pomagal občutek sitosti in poveča metabolizem, da pomaga gorijo maščobe in so tako visoke tudi pektin, ki pomaga ustaviti celice v telesu absorbira maščobo in vodo.

load...

2. Avokado

Avokadovo je polna omega 9 maščobnimi kislinami, enako kot je ugotovljeno v oljke in nekaterih oreškov. Te maščobne kisline pospešijo proces pretvorbe maščob v energijo in povečati stopnjo presnove.

3. Limone

Jetra so eden od organov v telesu, ki nam pomagajo, da gorijo maščobe in limone so super za jetra. Čeprav okus kisel, limone dejansko pripomore k alkalize naše telo in da jetra za bolj učinkovito delovanje.

 4. Kokos

Kokos, ima veliko prednosti. Kot tudi vam polnjenje in vam pomaga izogniti skušnjavi, da bi jedli nezdravo malico, pa je tudi veliko, kar je znano kot srednjeverižni trigliceridi, ki so se izkazali za povečanje jeter metabolizem tudi do trideset odstotkov.

load...

5. Granatno jabolko

Kozarec granatnega jabolka sok bo pomagal znebiti nezaželenih toksinov v telesu in boost presnovo. Granatna jabolka so znani tudi znižati apetit in pomaga, da se ustavi kopičenje maščob v arterijah.

6. Paradižnik

Paradižnik je bogat z vitaminom C in stimulira nastajanje aminokislin imenovane karnitina, ki pospeši izgorevanje maščob sposobnost telesa za več kot trideset odstotkov.

7. Grenivke

Tam je bilo veliko študij, ki so potrdile, da uživanje grenivke pomaga proces hujšanje. To je hranljiva, okusna in nekateri ljudje so trdili, da so izgubili težo, ki jo pravkar dodali dnevni vnos grenivke za svojo prehrano.

8. Borovnice

Porabijo le majhno količino borovnic na dan vam lahko pomagajo pri izgubi teže, po nekaterih študijah. Visoka raven antioksidantov v teh jagode lahko pomagajo zmanjšati tveganje za bolezni srca in ožilja. To je, mimogrede, ena izmed najbolj priljubljenih prigrizkov modela in Victoria Secret Angel Adriana Lima.

9. Banane

Zdravi vlakna v banane omejiti apetit in vam pomaga, da gorijo off maščobe. Kalij v banane pomaga tudi telo gorijo maščobe, kot tudi pomoč za razvoj mišic.

10. Pomaranče

Več vitamina C, ki jo uživate, lahko več maščobe v telesu oksidira in ni veliko sadja z več vitamina C kot pomaranče. Kot tudi vitamin C, pomaranče so tudi veliko antioksidantov, ki spodbujajo zdravo presnovo in so koristni za lepoto in mladost vaše kože.

Upam, da vam ti nasveti hujšanje koristno.

Vas prosimo, da delite svoje lastne zdrave nasvete prehranjevalnih in hujšanje v komentar oddelku spodaj.

load...