10 preprostih načinov za izgorevanje kalorij cel dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 preprostih načinov za izgorevanje kalorij cel dan

10 preprostih načinov za izgorevanje kalorij cel dan

Edini način, da izgubijo nekaj resnih teže je, da jedo zdravo hrano in se držijo režim vadbe, kaj pa ljudje, ki ne marajo telovadnic, ali tiste, ki so samo preveč zaposlen, da bi porabili ur na dan delajo? Če želite, da gorijo off nekaj dodatnih kalorij, ne da bi poškodovali v veliko znoja, obstajajo načini, da lahko izgubijo težo, ne da bi si vzeli čas od dneva, ali kdaj odskočna nogo znotraj telovadnice. Dodajanje več telesne dejavnosti v vašo vsakodnevno rutino, je najlažji način, da gorijo off nekaj kalorij, tako da sledite tem deset preproste nasvete in boste kmalu izgorevanjem kalorij, ves dan.

1. Naj bo vaš dom kul

Eden od načinov, da lahko gorijo kalorij, ne da bi dviganje prsta, je obrniti navzdol grelni termostat doma, ali pa vklopite klimatsko napravo pogosteje. Ko je vaše telo hladno, uporablja energijo in kalorij, da poskusite in vas ogreje. Torej, preprosto je hladneje boste počutili kot doma, več kalorij ste kurjenje.

2. Walk več

Še eden od preprostih načinov, da gorijo kalorij je samo hodi več. Kolikokrat na dan si vzemite enostavno pot, ko bi se ti kurjenje kalorij preprosto tako, da se nekaj dodatnih korakov namesto tega? Ni vam treba iti na dvajset milj pohod, da gorijo nekaj kalorij, samo parkirati daleč od vrat, po stopnicah namesto dvigala in šel za kratek sprehod na kosil. Dodajte do vseh teh dodatnih korakov, ki bi se pri tem in boste verjetno ugotovili, da si lahko delaš trideset minut enostavno vadbo, ne da bi to opazili.

load...

3. Skrij daljinski upravljalnik

Bi bilo res tako grozno, če bi morali priti do preklop kanalov na TV? Tukaj je še eden izmed preprostih načinov, da gorijo kalorij: skriti daljinski upravljalnik za televizor, ali pa iz baterije, nato pa boste morali večkrat priti gor in dol večer za preklop kanalov. To bi skoraj lahko enakovredno počne nekaj sit-ups vsak večer.

4. Skok začetek vaš metabolizem v dopoldanskem času

Če začnete zjutraj s vaš metabolizem postavljeno, bo ostal deluje na višji stopnji za preostanek dneva. Vse kar morate storiti je, da se zbudi deset ali petnajst minut prej, tako da lahko dobite nekaj svetlobe kardio vaje. Nič preveč naporno, le nekaj skoki fantov in sedi, in vas bo zbudil za dan in vas gori več kalorije ves dan.

5. Ostani kavča

Tole je odličen način, da gorijo nekaj kalorij, še posebej, če ste vzeli naše nasvete o daljinskem upravljalniku. Ne raztezajo na kavču, v večernih urah, sedi na tleh, namesto. Potem pa se bo vaše telo morali dvakrat delati tako trdo, da prideš gor in spet dol in se bo gorijo off nekaj dodatnih kalorij za vas.

load...

6. Jejte manj, vendar bolj pogosto

Tudi proces prebavljanju hrane je vaše uporabe telo z energijo, tako še eden izmed preprostih načinov, da gorijo kalorij in povečanje vaš metabolizem je, da jedo manjše obroke, ampak jedo bolj pogosto. Vaš metabolizem bo deloval s konstantno hitrostjo, če redno jesti in da bo veliko bolje za vas, kot jedo en velik obrok koncu dneva, nato pa gre naravnost v posteljo.

7. Sprehod in pogovor hkrati

Obstaja veliko preprostih načinov, da gorijo kalorij in tukaj je še eden izmed njih: ali ste v službi ali doma, da to navado, da vstanejo, ko se pogovarjaš z nekom na telefonu. Če uporabljate svoj mobilni telefon ali imate brezžični telefon, potem pa hodi gor in dol, medtem ko govori, in ne samo sedel pri miru. Eden od glavnih razlogov, da je debelost postaja tako velik problem je, da smo vsi še vedno seje predolgo v enem dnevu. Bolj ko se premikate svoje telo, več kalorij boste spali. Res je tako enostavno, kot da.

8. Jejte začinjeno hrano

To je odlična novica za ljubitelje curry in čilijem jedi, ker jedo začinjeno hrano je še en način za povečanje vaš metabolizem in spali nekaj dodatnih kalorij. Vroče in začinjene hrane segreva svoje telo jedro in ga naredi vaš srčni utrip, ki se porablja nekaj energije, ki je bila shranjena v vašem telesu.

9. Chew gumi

Žvečilni gumi je odličen način za zmanjšanje apetita, tako da vam bo pomagal, da bi jedli manj tekom dneva. To je tudi vam presenetljivo količino kalorij gorenja vadbe preveč. Študija, ki jo je izvedla Univerza v Rhode Island je pokazala, da so gumi grizejo stvari po hiši spali off do osem odstotkov več kalorij na dan, kot ne-gumi grizejo stvari po hiši.

10. Premikajte

Ne sedi še vedno predolgo, ali pa bo manjša produktivnost in ga lahko daš na maso. Še eden od preprostih načinov, da gorijo kalorij je vstati vsake toliko časa (na primer, vsako uro) in samo hodi okrog za nekaj časa, iztegnite roke in noge in morda dobili v nekaj vaj, medtem ko so gor. Če ne morete dobiti za kakršno koli obdobje, potem fidget! Tudi preprosto premikanje noge okoli pod mizo bo uporabil nekaj kalorij in da kri kroži.

Ali ste vedeli, druge preprostih načinov, da gorijo kalorij ves dan?

load...