10 preprostih navad ljudi, ki uspešno izgubijo telesno maso in jo zadržijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 preprostih navad ljudi, ki uspešno izgubijo telesno maso in jo zadržijo

10 preprostih navad ljudi, ki uspešno izgubijo telesno maso in jo zadržijo

To je dobro znano dejstvo, da je veliko ljudi, ki izgubijo težo, jo znova namestite. Če želite, da bi prekinil iz stalne "prehrane, telesne mase, mase, prehrana", cikel, potem lahko to storite tako, da gledamo na nekatere od teh navad, ki imajo tanke ljudi. Ljudje, ki izgubijo težo, nato pa ga hranite off, ne Obuzimati svojo težo, saj ne potrebujejo. Teh deset preproste navade zgolj obdržati težo off za njih. Kaj je najboljši način, da izgubijo težo in obdržati težo off? Poglejmo,...

1. Nimajo post prehrana popivanje

Ne praznujejo dosegel svojo težo cilja izgube z ogromnim surovega out! Med dieto, boste pridobili navado jedo zdravo in post prehrana popivanje boste dobili samo naravnost nazaj v slabih starih prehranjevalnih navad znova.

2. Nadzorujejo velikosti njihov delež

Še vedno lahko uživate hrano v manjših porcijah, tako da ne preobremenite krožnik vsak obroke. Ne glede na vrsto hrane, dobili v navado samo služijo majhnih porcijah in potem je to tisto, kar bo vaše telo pričakujejo.

load...

3. Ti ostanejo aktivni

Ena od največjih vzrokov za debelost je pomanjkanje telesne dejavnosti. To ni samo vaja navada, da boste morali, čeprav razvoj; nenehno tanke ljudje tudi s športom, uživajte dejavnosti na prostem in na splošno ostanejo bolj telesno dejavni.

4. Ne izpuščajte obrokov

Tanke ljudje ne preveč jesti, ampak tudi ne izpuščajte obrokov. Vodenje sami gorivo in občutek polne, ki jo jeste redne obroke, bodo nehali ste dobili to Ravenous občutek, da bo pripeljal do prenajedanje na neki točki v dan.

5. Oni kuhajo doma

Če ste pripravili svoje obroke, potem boste točno vedeli, kaj se dogaja v hrano in lahko nadzorujete porcij. To ne pomeni, da so tanke ljudje nikoli užival obrok, oziroma nimajo občasno fast food obrok dostavi. Vendar je to občasno zdravljenje, ne njihova redna prehrana.

load...

6. Oni sami tehtajo

Morda ste že slišali, da vam ni treba pretehtati sami ostati suh, vendar je to malo, kot pravi, da vam ni treba iskati na vaš avto armaturni plošči, da vidite, kako hitro greš. Tanke ljudje ne Obuzimati svojo težo, vendar pa pazi na to.

7. So izbrati zdravo možnost

Tanke ljudje si za zdravo možnost na meniju, ne da bi sploh razmišljal o tem. Bodo iskali z nizko vsebnostjo maščob, visoko možnostjo vlaken in nekaj s svežimi sestavinami preveč.

8. Jim najti druge načine za boj proti stresu

Ne obrnejo na čokolado ali sladoled, ko ste občutek nizke. Če želite ostati suh, nato pa razmišljati o drugih načinov za boj proti stresu, kot bi šli na sprehod, ali pa telefoniranje prijatelja. Ugotovite sprožilce, ki povzročajo, da bi jedli, z njimi seznanjeni in se zavestno trudite, da izogniti jedo, ko pride do teh dogodkov.

9. Ti obkrožajo sami s podobno mislečimi ljudmi

Zdaj, mi ne kaže, da si samovoljno smetišče vsem svojim prijateljem, ki so nagnjeni k preveč jesti in ne izvajajo, vendar pa bi bilo težje za vas, če ste porabili ves svoj čas z njimi. Poskusite in razvoj krog prijateljev z enako zdravo obetov kot vas in deliti nekaj časa z njimi preveč.

10. Ti običajno mislijo tanka

Če želite ostati tanek, morate razmišljati tanke. Vitke, fit ljudje tega sveta ne bi sanje o super-velikosti na burger skupno, da ne bi skočil v kabini, ko bi lahko namesto hoditi in ne bi šli gor priložnost, da se pridružijo v neke vrste fizično dejavnost s prijatelji. To je samo navada, in to je ena navada, da so več kot zadovoljni, da bo.

Kaj je najboljši način, da izgubijo težo in obdržati težo off?

load...