10 preprostih prehrambenih sprememb, ki vam bodo pomagale pri izgubi teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 preprostih prehrambenih sprememb, ki vam bodo pomagale pri izgubi teže

10 preprostih prehrambenih sprememb, ki vam bodo pomagale pri izgubi teže

Mi ne boš lagal in pravijo, da je dieto enostavno. To ni in vemo, da je ni. Več na točki, saj veš, da ni enostavno. Če boste pardon pun, to gotovo ni piknik.

Ampak stvar je, dieto, prav tako ni tako težko, kot nekateri od nas verjamejo. Problem je, da mnogi od nas pogled na dieto, kot je to velik izziv, ki bo trajalo leta in leta, preden ga nosi nobenega sadja (spet, oprostite pun). Smo napačno menijo, da moramo narediti velike spremembe za naše obstoječe prehrane, in to samo sliši naporno in nesrečen. Nočemo, da to storite.

Realnost je, da če ste iskali, da izgubijo težo, vam ni treba spremeniti vse. Vse kar morate narediti je, da majhne, ​​primarnih in popolnoma neboleče spremembe v vaši prehrani. Oglejmo si na 10 preprostimi spremembami prehrane, ki vam bo pomagal izgubiti težo.

load...

Ditch Soda

Vsi smo pili soda, ko smo bili otroci. Nekateri od nas še naprej piti v naše najstnike. Če ste še vedno drinking1 - 2 pločevinki soda na dan, je to najverjetneje zato, ker ste vedno pil soda.

Zdaj je čas, da jarku navado.

Samo eno pločevinko sode vsak dan je dovolj, da poveča tveganje za pilote na funtov, ki jih je neverjetnih 65%. Ne samo to, ampak jih najdemo v sode umetna sladila spodbujajo apetit, kar povzroči, da se preveč jesti.

load...

Hmm, ne ohladi.

Zavesa Chia semena nad vašimi žitnega

Chia semena so bogata z vlakninami in se boste bolj redno. Prav tako zniža raven holesterola, in oni so bogata z beljakovinami preveč. Oni naredijo fantastičen način za začetek dneva!

Pijte čaj

Če ste iskali, da izgubijo težo, je verjetno čas, da si postal čaj totaler. Zeleni čaj je najboljši čaj za hujšanje, ker vsebuje 50% kofeina najdemo v kavi, ampak je bogat z več katehinov, ki lahko pospešijo presnovo.

Pitje zelenega čaja vsak dan (celo samo eno skodelico), vam lahko pomaga izgubiti težo na dolgi rok več kot pitje redno čaj pločevinko. Problem je, da je veliko od nas ustreza okus malce preveč grenko. Če ste to vi, lahko kupite aromo zelene čaje, ki še vedno ohranjajo vso dobroto originalnega zelenega čaja. Všeč mi je!

Naredite večina Supermarket

Tako kot mnogi od nas, ste verjetno dobil rutino supermarket vse pribito. Točno veste, kam greste, ko vstopite, in veš, kje boš končal. To rutinsko zagotavlja, da boste dobili svoj nakupovalni storiti hitro in brez stresa.

Problem je, da je tako mnogi od nas ima enake rutina; ostanemo v središču nakupovalnega centra, kjer so vse sladke, mastne hrane se. Mi popolnoma prezreti zunanje prehode, kot da bi bili sovražnik ozemlju.

Zdaj je čas, da začnete raziskovati lokalno supermarket. Stopiti v sovražnikovo ozemlje in videli, kaj morski sadeži, ki jih imamo v ponudbi. Oglejte si poslov, ki so jih dobili na prehodih za sadje in zelenjavo in videti, kaj sveže mlečne izdelke smo jih dobili. Tam je povsem nov svet tam zunaj.

Jejte več beljakovin

Če dvojno dol na beljakovine, lahko izgubijo težo na enostaven način. Dvakrat jedo količino beljakovin, ki ga običajno storijo lahko pomeni, da ješ manj (tako dolgo, kot si izrežemo ogljikovih hidratov in sladkih stvari), ampak občutek bolj zadovoljni.

To je zato, ker lahko beljakovine, da vaši možgani bolj dovzetni za hormon poznamo kot leptin, ki v osnovi česar smo se počutili popolnejše dlje. Kaj bi lahko storili, je zagotoviti, da približno tretjina vsakem obroku naredite vsebuje pusto beljakovin. Začnete lahko tudi snacking na beljakovine preveč.

Pojej zajtrk

Mnogi od nas preskočite zajtrk, saj smo samo nimam časa. Čas teče in moramo spraviti na delo.

Toda preskakovanje zajtrka je velika napaka, če ste iskali, da izgubijo težo, ker to pomeni, da bo prigrizek na več skozi zjutraj. Več prigrizki pomeni več kalorij, kar pomeni dodatno težo.

Namesto tega bi morali vedno začne dan z bogatim, zdrav zajtrk, da njegovo polno dobrote.

Pijte Lemon vode

Voda je dobra za naše splošno zdravje. To vemo vsi. Toda ali ste vedeli, da ima pitje 3 l limoninega vodo vsak dan neverjetne učinke hujšanje?

Lemon razstruplja našo jetra, pomaga, da naše telo preplašiti se jasno grdo toksinov. Poleg tega pa tudi presnove maščob, ki pospeši naš metabolizem za več kot 30%. Da bi dal, da v neke vrste perspektive, limone voda gori okoli 100 kalorij na dan.

Lahko začnete dan s kozarcem limone vode pri zajtrku, in uživajo več kot dan gre naprej.

Vi ne potrebujete za dokončanje Plate

Ko sem bil otrok, bi moja mama me grajal, če nisem končal ploščo. "Jaz sem ti naredil dober obrok, vsaj vi lahko storite, je vse jesti!« Je bi rekel.

Na žalost pa je to želja, da konča vsak zadnji grižljaj na naši plošči zakoreninjene v nas, vendar pa prihaja v precej zajetne cena: povečanje telesne mase.

Ni vam treba končati celotno ploščo. Če se začnete počutiti polno na pol poti skozi obrok, to je povsem v redu. Pusti počitek in uživajte maščobe, ki jih ne uživa nobenih nepotrebnih kalorij.

Vaše telo je zelo dobro povedal, ko je imela dovolj - poslušati.

Ignoriraj dietna prehrana

Toliko od nas pije dietno sodo, ker je dobil brez sladkorja. Mislimo, da je to dobro za nas in nam bo pomagalo shed funtov. Toda prehrana sode vsebujejo umetnih sladil, ki, kot je navedeno zgoraj, spodbujajo apetit.

Isto je z vsemi "dietno hrano«. Obljubljajo zemljo, vendar pa vedno prihajajo z ulovom.

Namesto tega si kupite živila glede na njihove koristi za zdravje in hranilne vrednosti. To je hranila in oznake niso privlačne, ki vam bo pomagal, da izgubijo težo.

Zmanjšajte svoje Sugar vnosa

Žlico sladkorja lahko naredi veliko razliko. Če ste tip osebe, ki pade 2 žlici sladkorja v jutranjo kavo, vam ni treba iti hladno purana, ki ga Rova sladkor popolnoma. Namesto tega bi lahko samo dodati eno manj žličko. Žličko enaka 15 praznih kalorij; v teku enega leta, to meri do 3 kilogramov. Ni slabo!

load...